Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Şimdi biri gelip eşime "Sen benden hoşlanıyormussun '' derse kafadan bir kere tepemin tası atar. Sen ne hadle eşime gelip böyle birşey dersin. Benim kocam bekâr adam mı ki bu rahatlıkla gelip söyleyebiliyorsun. Gerçekten elle tutulur yanı yok. Herkes birbirinden korkup olayı bu raddeye getirmişler 😊 Konu sahibi arkadaşından korkup abiye ve kendi eşine söylemiş. Abi bunlardan korkup eşine söylemiş. Sözün özü söylenmeyecek kim varsa onlara söylenmiş. Dertsiz baş derde girer valla, Allah bu tarz insanları uzak tutsun evlerden, akıl fikir versin
Ama konu sahibinin eşi o kadar rahat ki korkmasını gerektirecek birseyde yok aslında. Bunu söyleyen arkadaşına sen ne diyorsun kendine gel dese konu kapanacak ama yooook illa herkes duyacak. Vala düşündükçe aklima baska seyler geliyor artik

İş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
Bence kimsenin umurunda değilsiniz siz. Kendinizi bu kadar önemsemeyin.

Meğer arkadaşıma başka şeyler söylemiş. Eşim Konuşmamı istemiyor diye. Ben de meraklı değilim de, insanlar neden bir öyle bir böyle konuşur onu anlamıyorum
Arkadaşım da adama söz verdirttiğimi bilmiyormuş. Ben söz verdirttim sakın söyleme diye kendisi gelip söylemiş ve sana bağırmış dedim. Kimse kimseyle konuşmuyor
Ben nedense sizin konulariniza bastan beri inanmiyorum. Bir sekilde is hayatina atilmis insanin boyle dusunup davranmasi bana nirmal gelmiyor. Velev ki dogru, o zaman da 3 ihtimal cikiyor ortaya

1- abi dediginiz insana asiksiniz.
2- abi dediginiz insanin ilgisi hosunuza gidiyor.
3- ruh sagliginiz yerinde degil.

Ama konu sahibinin eşi o kadar rahat ki korkmasını gerektirecek birseyde yok aslında. Bunu söyleyen arkadaşına sen ne diyorsun kendine gel dese konu kapanacak ama yooook illa herkes duyacak. Vala düşündükçe aklima baska seyler geliyor artik
Konu sahibinin eşi alışmıştır bence artık. Benim hatun gene sudan sebepten ortalık karıştırdi deyip geçmiştir😊 Ben konu sahibinin asik falan olduğunu düşünmüyorum. Bana hiç öyle şeyler hissettirmedi baştan beri aslında. Konu sahibi sadece biraz değişik bir tip, bir de belli ki isyerinde herkesin canı sıkılıyor. Başka bir abi içinde " regl günümü söyleyecek kadar yakın hissediyorum" şeklinde bir örneklem yapmış ya daha önce. Değişik yani, 40 yıl düşünsem bir erkek arkadaşıma olan güven ve samimiyetimi regl döngüm üzerinden örneklemek aklıma gelmez. Ama sıradan bir hayat değil bakın, eğlenceli, aksiyonlu. Bende yapicam değişik birşeyler çok canım sıkıldı. Atraksiyon yaratıcam, biseyler bulmalıyım. Aşağıdaki kasaba gidip "abi sen bana asikmissin" diycem. Mutlaka eğlenceli biseyler dönecektir, size yazarım🤣🤣

Konu sahibinin eşi alışmıştır bence artık. Benim hatun gene sudan sebepten ortalık karıştırdi deyip geçmiştir😊 Ben konu sahibinin asik falan olduğunu düşünmüyorum. Bana hiç öyle şeyler hissettirmedi baştan beri aslında. Konu sahibi sadece biraz değişik bir tip, bir de belli ki isyerinde herkesin canı sıkılıyor. Başka bir abi içinde " regl günümü söyleyecek kadar yakın hissediyorum" şeklinde bir örneklem yapmış ya daha önce. Değişik yani, 40 yıl düşünsem bir erkek arkadaşıma olan güven ve samimiyetimi regl döngüm üzerinden örneklemek aklıma gelmez. Ama sıradan bir hayat değil bakın, eğlenceli, aksiyonlu. Bende yapicam değişik birşeyler çok canım sıkıldı. Atraksiyon yaratıcam, biseyler bulmalıyım. Aşağıdaki kasaba gidip "abi sen bana asikmissin" diycem. Mutlaka eğlenceli biseyler dönecektir, size yazarım🤣🤣
Yaaa ben o kısmı nasil okumamışım 😂 bir erkekle durup dururken neden regl gününü konuşayım ki 🙄 yani evli kadinlarin erkek arkadaşı olamaz bik bik diye düşünen bi insan değilim ama yani neden konu regl be arkadasim 😅 Adamdan hoslaniyor degilde, onunla ilgilenilmesi hoşuna gitmis gibi geldi. Hayatı baya eksınli konu sahibinin 😂
😂 kasaba benden hoşlanıyormuşsun dersen ve bekarsa eyvah eyvah 😅

Yaaa ben o kısmı nasil okumamışım 😂 bir erkekle durup dururken neden regl gününü konuşayım ki 🙄 yani evli kadinlarin erkek arkadaşı olamaz bik bik diye düşünen bi insan değilim ama yani neden konu regl be arkadasim 😅 Adamdan hoslaniyor degilde, onunla ilgilenilmesi hoşuna gitmis gibi geldi. Hayatı baya eksınli konu sahibinin 😂
😂 kasaba benden hoşlanıyormuşsun dersen ve bekarsa eyvah eyvah 😅
Yok evli olmazsa eğlenceli olmaz, ben kasap abinin eşiyle de görüşmek istiyorum bu hususta, yoksa rahat edemem. Benim neyim eksik😂

Insanların ilişki dinamiğini sorgulamak size mi kaldı? Eşiniz size sonsuz güveniyor diye herkes eşine aynı şekilde güvenmek ve inanmak zorunda değil. Bu durumu bence abartan ve uzatan sizsiniz. Böyle bir durumda hala adamin eşinin yaptıklarını sorguluyorsunuz. Yahu size ne? Kocasının iş yerinde adı bir kadınla çıkıyor tabiki güvenmeyecek sizinle görüşmesini istemeyecek. Siz hangi dünyaca yaşıyorsunuz.
O zaman bana bir öyle bir böyle davranmayacaklar.eşi görüşmesini istemeyebilir zaten bu saatten sonra samimi olunucak hal kalmadı, zaten ben isteyerek söyledim hareketlerine dikkat etsin gerekirse muhabbet etmesin diye bunu bekliyordum ama bana başka arkadaşına başka konuşuyor ben buna kızıyorum.
Benim eşim net cevap verdi. Bana bıraktı sana güveniyorum dedi. Ama aksini söyleseydi konuşmucaksın diye bir öyle bir böyle demezdim. Direk konuşmayı keserdim

Arkadaşıma bana niye söylemedin diye kızmış, oda sana niye söyliyim daha seni kaç yıldır tanıyorum demiş. Sen bizim dedikodumuzu çıkarıcaksın, eşim Konuşmamı istemiyor diye bağırmış durmuş

Biz size dedik, o abinin eşi zeki diye. Ne güzel geçmiş dalgasını hepinizle. İyi de, arkadaşınız bu detayları nerden biliyor? O arkadaş sağlam ayakkabı değil, ikili oynuyor.
Bakın zeki olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Adamın benimle konuşup konuşmaması da. Zaten ben mesafe koysun diye anlattım bunları. Yoksa devamlı konuşmaya ve moralim bozuk olduğunda neyin var diye peşimden gelmeye devam edicekti. Ben bunlarda art niyet aramadım ama arkadaşım farklı yerlere çekmesin diye anlattım ki mesafe koysun diye. Benim amacım buydu

Arkadaşıma gelince, beni konuşmak için çağırdığında anlattı. Bana bağırdı, eşim Konuşmamı istemiyor diye kızdı diye yoksa haberim olmazdı zaten

Bakın zeki olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Adamın benimle konuşup konuşmaması da. Zaten ben mesafe koysun diye anlattım bunları. Yoksa devamlı konuşmaya ve moralim bozuk olduğunda neyin var diye peşimden gelmeye devam edicekti. Ben bunlarda art niyet aramadım ama arkadaşım farklı yerlere çekmesin diye anlattım ki mesafe koysun diye. Benim amacım buydu

Arkadaşıma gelince, beni konuşmak için çağırdığında anlattı. Bana bağırdı, eşim Konuşmamı istemiyor diye kızdı diye yoksa haberim olmazdı zaten
Arkadaşınız ile daha birşey paylaşmayın, laf taşıyor o. Belki son söylediği yalan? Nerden bileceksiniz?

Arkadaşınız fena. Siz ile abinin arasındaki muhabbeti kıskanmış, gitmiş adamın eşini fişfitlemiş. O yüzden adamın eşi size taktik ile yaklaşmış, asıl yüzü arkadaşınıza gösterdiği yüzü. Tabi, fişfitleyen arkadaşınız olduğu için şu an ondan şüphe etmiyor. Ediyor da olabilir. Bilemiyorum.
Çok saçma ve karışık bir durum. Adamın eşiyle beni konuşurken de görmüş. Ne diye çağırıyor ki seni diyor. Demekki güvenmiyor diyor. Abi çok abarttı bana çok bağırdı.
Ben de bunu duyana kadar aslında biraz konuşuyordum çünkü bana aramıza mesafe koymucaz aynı şekilde konuşmaya devam edicez dedi. Ama bunu duyduktan artık hiç konuşmuyorum. Umarım birinizden birimiz bu bölümden gider

Çok saçma ve karışık bir durum. Adamın eşiyle beni konuşurken de görmüş. Ne diye çağırıyor ki seni diyor. Demekki güvenmiyor diyor. Abi çok abarttı bana çok bağırdı.
Ben de bunu duyana kadar aslında biraz konuşuyordum çünkü bana aramıza mesafe koymucaz aynı şekilde konuşmaya devam edicez dedi. Ama bunu duyduktan artık hiç konuşmuyorum. Umarım birinizden birimiz bu bölümden gider
Sizin amiriniz yok mu? Bunlar olurken o amir nirde? Dedikodu, film çevirme vs memuriyet suçu diye biliyorum.

Ben eşime güvenirim ama karşıma böyle konular çıkarsa karşıdaki kadından da eşimden de bir huylanirim. Durduk yere pek karşılaşılacak cinste bir konu değil çünkü. O kadar rahat kapatılacak bir konu nerelere geldi. Sağır sultan duyduğuna göre bence konu kapansın artık. Hayır ikide birde konu karşıma çıkıyor o kadar anlamsız bir konu ki kendimi tutamayıp bende gene neden yazıyorum anlamadım😂 Yani kadının biri "bence bu adam senden hoşlanıyor" dese bana söylenecek tonla lafım var. Bir daha ağzını açsın sıkıysa. Gidip adama sen benden mi hoşlanıyorsun diye sorulur mu yahu? Birde belkide gerçekten hoşlanmayan adamın aklına sokmak değilde nedir bu? Adamın eşi sizi çağırmış çünkü tepkilerinizden bir çıkarım yapmaya çalışmış belliki. Hangi kadın git süslen püslen eşim mıin iyice burnuna gir der ki!
Bana da anlamsız ve saçma geliyor. Anlattığıma bin pişman oldum. Arkadaşımla konuştum oda bana herşeyi anlattı bütün konuştuklarını

demek ki neymiş kadın adama güvenmediği için seni eve çağırmış.
daha o noktada uyanman gerekirdi geçmiş olsun.
Bu kadın ‘ daha çok süslen püslen onlar seni kıskanıyor ‘ diyen eş değil mi? Hani çok güveniyor eşine diye ballandıra ballandıra anlatmıştı konu sahibi. Konuları mı karıştırdım

İş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
Burdaki kadınlar hep haklı

O zaman bana bir öyle bir böyle davranmayacaklar.eşi görüşmesini istemeyebilir zaten bu saatten sonra samimi olunucak hal kalmadı, zaten ben isteyerek söyledim hareketlerine dikkat etsin gerekirse muhabbet etmesin diye bunu bekliyordum ama bana başka arkadaşına başka konuşuyor ben buna kızıyorum.
Benim eşim net cevap verdi. Bana bıraktı sana güveniyorum dedi. Ama aksini söyleseydi konuşmucaksın diye bir öyle bir böyle demezdim. Direk konuşmayı keserdim

Arkadaşıma bana niye söylemedin diye kızmış, oda sana niye söyliyim daha seni kaç yıldır tanıyorum demiş. Sen bizim dedikodumuzu çıkarıcaksın, eşim Konuşmamı istemiyor diye bağırmış durmuş
Yahu arkadaş bir rahat bırak insanları artık!
Bak istemiyorlar seni anla, öyle konuştu böyle konuştu deme , seninle muhatap olmak istemiyor adam. İş hayatını da aile hayatını da mahvetmişsin, Allah bilir eşiyle ne yaşadı evde de gelip ofiste tavır değiştirdi?
Biraz işinize gücünüze bakın hiç mi iş yapmıyorsunuz siz orda? Varsa yoksa dedikodu.
Allah eşinize sabır versin, belli ki Siz kaostan Besleniyorsunuz , Allah bilir bu çıkardığınız kaçıncı olay. Eşiniz şu an hala aklınızda bu ‘abi’yle olan sorunlarınızın olduğunu biliyor mu acaba? Ona da anlatıyor musunuz şöyle oldu böyle oldu diye? Çekilin köşenize işinizi yapın artık şu iş yerinde.
Ne ofisi orası çok merak ettim bu arada, ne işle meşgulsünüz?

Yeni bir konu açmanız yersiz olmuş bence.
nihayetinde iş arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanız yaptığınız en doğru davranış olmuş.

BİR KARI KOCANIN ARASINA ZORLA FİTNE SOKTUNUZ SENLE ARKADAŞINIZ..EŞİ KİMBİLİR NE KADAR HUZURSUZDUR,NE OLDU DA DEDİKODU ÇIKTI DİYORDUR.İKİ DEDİKODUCU YÜZÜNDEN KADININ HUZURU BOZULDU.ARKADAŞINIZLA ARANIZDA HALLEDEBİLECEĞİNİZ BİR MESELE İKEN,BU KADAR BÜYÜTMENİZ BENCE ADAM SİZİ GERÇEKTEN Mİ BEĞENİYOR ONU ÖĞRENMEK İÇİNDİ.AMA OLMADI BAKIN,ADAM EŞİNİ SEVİYORMUŞ.İNSANLARI RAHAT BIRAKIN YAAA,ELİNİZDE Kİ İLE MUTLU OLUN.

Back
X