• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce aldıran var mı?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Yüzümdeki benlerden memnun değilim bir tane dudağımın üstünde var büyük birde yanağımda var ama o küçük gözüme batmıyor özel hastaneye gidicem ama hangi bölüme çıkmalıyım bilmiyorum cildiye doktoruna çıkmalıyım diye düşünüyorum zorlu ve uzun bir operasyon mu acaba yüzünden ben aldıran var mı?
Çok maliyetli bişey mi?

ben lazerle aldirdim hem bir tane boyle elime gelen hafif buyuk bir sey vardi hem de cildimin uzerinde leke gibi olan vardi onu da aldirdim. beni rahatsiz ediyordu acikcasi tam jawline denilen hattaydi cene kemigimin orada. lazerle 10 dakika bile surmedi, iz de kalmadi. 3 sene once 2700 falan vermistim.

Yüzümdeki benlerden memnun değilim bir tane dudağımın üstünde var büyük birde yanağımda var ama o küçük gözüme batmıyor özel hastaneye gidicem ama hangi bölüme çıkmalıyım bilmiyorum cildiye doktoruna çıkmalıyım diye düşünüyorum zorlu ve uzun bir operasyon mu acaba yüzünden ben aldıran var mı?
Çok maliyetli bişey mi?
Plastik cerrahi

ben estetik cerraha aldırdım dıstan cok buyuk gozukmuyordu ama icten bayağı uzunmus.5 dikis atildi doktorum zaten iz kalir demisti ama ben varken daha kötı durduğu icin kabul etmistim alınirken asla hissetmedim.Ameliyathanede bir sey surduler kesip aldı ilk bir kac gun ağırdi ama çok hafifti bence gayet basit bir işlemdi

Çok maliyetli bişey mi?
Ben yıllar önce yüzümdeki ve vücudumdaki toplam 7 beni aldırdım. Çok rahat ettim , keşke daha önce aldırsaymışım dedim. Ben estetik cerrahi bölümünde aldırdım. Her gören bı genclesmissin diyor. Kurtulun gitsin .

Ben yıllar önce yüzümdeki ve vücudumdaki toplam 7 beni aldırdım. Çok rahat ettim , keşke daha önce aldırsaymışım dedim. Ben estetik cerrahi bölümünde aldırdım. Her gören bı genclesmissin diyor. Kurtulun gitsin .
Ay ne güzel inşallah bende kurtulurum

Back
X