Daha önce ameliyat olduğunuz doktor revizyon yapar mı?

serayy2112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
12
2
1
26
Arkadaşlar burun estetik ameliyatı oldum ancak hicc mi hiç beğenmedim adam resmen kemiğe elememis düz diye bile hala yüksek bildiğiniz çok rahat oynuyorum burnumla ve daha ilk haftadan kimse eleyemezken çünkü işlem yapmamış nerdeyseee sorunca da kalın deriili ne yapabilirim destek 🥺

Eklentiler

• IMG_20221229_095940.webp
    IMG_20221229_095940.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20221229_095814.webp
    IMG_20221229_095814.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20221229_095803.webp
    IMG_20221229_095803.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_20221229_095747.webp
    IMG_20221229_095747.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 143
Ben ucundan memnun değilim doktoruma söyledim ama benimkinde reaksiyon vardı yani sonradan oluştu. Siz işlem yapılmadığından beğenmemişsiniz tekrar güvenebilecek misiniz? Benim doktorum düzeltirim onu ben kısa işlem dedi. 1 senenin dolmasını bekliyorum.

Ben ucundan memnun değilim doktoruma söyledim ama benimkinde reaksiyon vardı yani sonradan oluştu. Siz işlem yapılmadığından beğenmemişsiniz tekrar güvenebilecek misiniz? Benim doktorum düzeltirim onu ben kısa işlem dedi. 1 senenin dolmasını bekliyorum.
Evet işlem yok gibi duruyor kemik kısmı yüksek duruyor müdahale etmemis resmen 😏 yani daha önce revizyon yaptıkları iyi benim şansim neydi anlamadım kalın deri diyip duruluyor başka doktorlarda bakınca maşallah ne güzel yapmsilar

Seray hanım yapmasın diye dua edin bence. Sizce ilk ameliyatınızda daha önce işlem görmemiş dokularınıza istediğiniz şekli veremeyen doktor,ikinci ameliyatta ne tepki vereceği,nasıl iyileşeceği belli olmayan kıkırdaklarla istenen sonucu elde edebilir mi?
İnanın bunu beklemek hayalden başka bir şey değil. Benim doktorum düzeltmeyi kabul etti ama keşke kabul etmeseydi.Düzgün olan yeri de bozuldu. Üçüncü ameliyat için doktor seçmek çok daha zor ve maliyetli. Yaşayacağınız sıkıntıya asla değmez.

Evet ama daha önce benim burnumdan daha kötü halde olanları revizyon yapmış ve görün çok güzel modeller olmuş ben anlamadım ki evden mi kovulmustu sansima

Evet ama daha önce benim burnumdan daha kötü halde olanları revizyon yapmış ve görün çok güzel modeller olmuş ben anlamadım ki evden mi kovulmustu sansima
Yapmıştır ama uzun dönem sonucunu gördünüz mü? Ameliyat masasında çekilen ya da ilk aylardaki fotoğrafın hiçbir anlamı yok.Revizyon sonrası burnum o kadar şişmişti ki hiçbir kusur görünmüyordu.1,5 aydan itibaren beni şoka uğratmaya başladı.Resmen her ay yeni bir şey çıktı. Şu an revizyon olma sebebim yeni katılan arkadaşlarıyla beraber öylece duruyor.Size de böyle olacak diye bir şey tabi ki yok ama olması ihtimaller dahilinde.
Memnun kalsanız ilk seferinde kalmanız gerekirdi. Ben şanssızlık oldu diye düşünmüştüm ama değilmiş.Doktorum revizyon konusunda beceriksizin biriymiş .

Yapmıştır ama uzun dönem sonucunu gördünüz mü? Ameliyat masasında çekilen ya da ilk aylardaki fotoğrafın hiçbir anlamı yok.Revizyon sonrası burnum o kadar şişmişti ki hiçbir kusur görünmüyordu.1,5 aydan itibaren beni şoka uğratmaya başladı.Resmen her ay yeni bir şey çıktı. Şu an revizyon olma sebebim yeni katılan arkadaşlarıyla beraber öylece duruyor.Size de böyle olacak diye bir şey tabi ki yok ama olması ihtimaller dahilinde.
Memnun kalsanız ilk seferinde kalmanız gerekirdi. Ben şanssızlık oldu diye düşünmüştüm ama değilmiş.Doktorum revizyon konusunda beceriksizin biriymiş .
Ne kadar üzücü bir durum ya şansını bir defa kullanıyorsun ve kötü çıkıyor 😔 şans burda konuşuyor işte

Back
X