Tabiki daha once başkasının dudaklarini emcuklemis adamla ben devam etmezdim, zaten gunah arastirmani oneririmOldu ama hepsiyle öpüşmedim heralde daha önce hiç öpüşmedim ve onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek zoruma gidiyor
Bunla öpüşüp ayrılırsan ne olacak bir daha sevgilin olmayacak mıOldu ama hepsiyle öpüşmedim heralde daha önce hiç öpüşmedim ve onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek zoruma gidiyor
Ahahaha gülmekten ölcemm, bi an bu kamu spotunu devasa reklam panolarında hayal ettimMenekşe mendilin düşe
Öbüşmüş erkekleri öpmeyin(kamu spotu)
Sorun yaşına göre çok saçma. Senin dini hassasiyetlerin varsa öbüşmüşle işin olmayabilir. Yani ben senin yaşındaki aklımla cevap veriyorum; Yalan Dünya Orçun yani ben: “ öpüşelim miii” derdim. İzlemeni tavsiye ederim güzel dizidir:)Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
Menekşe öpüşmez, çünkü öpüşmek çok ayıp ve günah ve de yasak. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Menekşe evlense bile öbüşmeyecek.Bunla öpüşüp ayrılırsan ne olacak bir daha sevgilin olmayacak mı
Ayy tam bir Pretty Woman deseneMenekşe öpüşmez, çünkü öpüşmek çok ayıp ve günah ve de yasak. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Menekşe evlense bile öbüşmeyecek.
Bilmiyorum sadece öyle düşünmek zoruma gittiSen yapmadın diye o da mı yapmasın.
Cinsel ilişki değil bu sevginin en basit göstergesi.
Ya tribe girmiyorum kusura bakmayın size karşı böyle söylemek istemedim sadece hoşlanıyorum ve sırf böyle bişey için bozmak istemiyorum da size karşı bişey değil kusura bakmayın lütfenBütün yorumların kinini niye bana kustunki şimdi,sorduğun sorudan belli espridende anlamıyorsun,kim sana öpüş yada başka şeyler yap dedi,git kendin gibi birini bul o zaman sabah sabah triplere bak tövbe tövbe.
Ya abartmıyorum soruyorum işte sizce devam etmeli miyim yani sorun olur muMenekşecim senin gibi bu tür şeyleri abartanlar başkalarıyla daha yakın ilişkiler yaşama potansiyeli taşıyor bence. Samimi gelmedin yani.
Ya komik şimdi sjskskksksksAhahaha gülmekten ölcemm, bi an bu kamu spotunu devasa reklam panolarında hayal ettim
Her karşısına çıkanla cinsel ilişki kurmadiysa öpüşme boyutunda kaldiysa senin için bence sorun yok.Ya abartmıyorum soruyorum işte sizce devam etmeli miyim yani sorun olur mu
Ya iyi mi kötü mü diye soruyorum zaten bende fikriniz almak istedim yani sorun olup olmicağını ben de bilmiyorumMenekşe öpüşmez, çünkü öpüşmek çok ayıp ve günah ve de yasak. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Menekşe evlense bile öbüşmeyecek.
Her karşısına çıkanla cinsel ilişki kurmadiysa öpüşme boyutunda kaldiysa senin için bence
Yok sadece öpüşmüş onuda tam olarak bilmiyorum ki sürekli başka bişey söyledi ben öğrenmiyim diyeHer karşısına çıkanla cinsel ilişki kurmadiysa öpüşme boyutunda kaldiysa senin için bence sorun yok.
Niye, ne gibi bir sorun olabilir sence? 15 yaşımdan beri aktif olarak öpüşüyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. İnsan sevdiği kadını/erkeği öpmek ister. Dürtüsel bir şeydir bu. Duygusal ilişkiyi arkadaşlık ilişkisinden ayıran en net çizgidir.Ya iyi mi kötü mü diye soruyorum zaten bende fikriniz almak istedim yani sorun olup olmicağını ben de bilmiyorum
Siz dindarsaniz ve böyle şeyler yapmıyorsanız (ki hayat tercihidir olabilir) demek ki karşınızdaki kişi bu kadar hassas değil demek ki dindarlık konusunda. Bence bu mesele düşünmeye değer hayat bakislarinjz farklı olduğu sonucu çıkar çünküBence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
İyi mi kötü mü olduğuna sen karar vereceksin, tabiki erkekler eline erkek eli değmemiş kız isterken iyi, sen de istemeyebilirsin.Ya iyi mi kötü mü diye soruyorum zaten bende fikriniz almak istedim yani sorun olup olmicağını ben de bilmiyorum
İçine sinmediyse boş ver.Yok sadece öpüşmüş onuda tam olarak bilmiyorum ki sürekli başka bişey söyledi ben öğrenmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?