Daha önce başkasıyla öpüşen biriyle ilişkiye devam edilir mi

Menekşecim senin gibi bu tür şeyleri abartanlar başkalarıyla daha yakın ilişkiler yaşama potansiyeli taşıyor bence. Samimi gelmedin yani.

Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
Sorun yaşına göre çok saçma. Senin dini hassasiyetlerin varsa öbüşmüşle işin olmayabilir. Yani ben senin yaşındaki aklımla cevap veriyorum; Yalan Dünya Orçun yani ben: “ öpüşelim miii” derdim. İzlemeni tavsiye ederim güzel dizidir:)

Sen yapmadın diye o da mı yapmasın.
Cinsel ilişki değil bu sevginin en basit göstergesi.
Bilmiyorum sadece öyle düşünmek zoruma gitti
Bütün yorumların kinini niye bana kustunki şimdi,sorduğun sorudan belli espridende anlamıyorsun,kim sana öpüş yada başka şeyler yap dedi,git kendin gibi birini bul o zaman sabah sabah triplere bak tövbe tövbe.
Ya tribe girmiyorum kusura bakmayın size karşı böyle söylemek istemedim sadece hoşlanıyorum ve sırf böyle bişey için bozmak istemiyorum da size karşı bişey değil kusura bakmayın lütfen

Menekşe öpüşmez, çünkü öpüşmek çok ayıp ve günah ve de yasak. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Menekşe evlense bile öbüşmeyecek.
Ya iyi mi kötü mü diye soruyorum zaten bende fikriniz almak istedim yani sorun olup olmicağını ben de bilmiyorum

Ya iyi mi kötü mü diye soruyorum zaten bende fikriniz almak istedim yani sorun olup olmicağını ben de bilmiyorum
Niye, ne gibi bir sorun olabilir sence? 15 yaşımdan beri aktif olarak öpüşüyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. İnsan sevdiği kadını/erkeği öpmek ister. Dürtüsel bir şeydir bu. Duygusal ilişkiyi arkadaşlık ilişkisinden ayıran en net çizgidir.

Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
Siz dindarsaniz ve böyle şeyler yapmıyorsanız (ki hayat tercihidir olabilir) demek ki karşınızdaki kişi bu kadar hassas değil demek ki dindarlık konusunda. Bence bu mesele düşünmeye değer hayat bakislarinjz farklı olduğu sonucu çıkar çünkü

Bu soruyu sorduguna gore demek ki senin boyle bi hassasiyetin var diye cikarim yapiyorum. Yani opusmek istemiyosun. E o da opusmeyi normal goren biri. Yarin bir gun seninle de opusmek ister o zaman. O yuzden ben sizi uyumsuz buldum. Yani eskiden biriyle opusmus olmasini kiskanma gibi degil de, tercihler ve iliskiye bakis acisi olarak uyumsuz oldugunuz icin bence olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…