- 11 Aralık 2018
- 43.367
- 269.757
- 598
O zihniyeti eleştirip yok etmeye çalışacağımıza biz de onlarla aynı olalım, aynı davranalım yani. Şahane yaklaşım. Şimdiye kadar neden düşünemedik biz bunu…Kk tayfa uğraşmayın kızla.
Aslında doğru yolda. Erkolar her önüme gelenle yatayım ama bakire ile evleneyim kafasındayken gayet de haklı buldum. Bizim neyimiz eksik.
Bırak gitsin. Bugün onu öpen yarın başkasını öper. Öpülmemişini bul ilk sen öp.
Bu soruyu sorduguna gore demek ki senin boyle bi hassasiyetin var diye cikarim yapiyorum. Yani opusmek istemiyosun. E o da opusmeyi normal goren biri. Yarin bir gun seninle de opusmek ister o zaman. O yuzden ben sizi uyumsuz buldum. Yani eskiden biriyle opusmus olmasini kiskanma gibi degil de, tercihler ve iliskiye bakis acisi olarak uyumsuz oldugunuz icin
Bende öyle düşünüyorum artık gerçektenO zihniyeti eleştirip yok etmeye çalışacağımıza biz de onlarla aynı olalım, aynı davranalım yani. Şahane yaklaşım. Şimdiye kadar neden düşünemedik biz bunu…
Millet başkasıyle evlenip ayrılmış kişiyle evleniyor. İyi misiniz ? Niye insanlara tek kullanımlık muamelesi yapıyorsun?Sizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
Cunku opusulunce dudaklar mikrop yuvasi oluyor, curuyup dusuyor, napsin kiz dudaksiz herifi?Millet başkasıyle evlenip ayrılmış kişiyle evleniyor. İyi misiniz ? Niye insanlara tek kullanımlık muamelesi yapıyorsun?
O zihniyeti eleştirip yok etmeye çalışacağımıza biz de onlarla aynı olalım, aynı davranalım yani. Şahane yaklaşım. Şimdiye kadar neden düşünemedik biz bunu…
Ooo x’i ve stk’ları keşfetmişsiniz de bir de tavsiye ediyorsunuz. Teşekkür ederim, allah razı olsun. Mağarada yaşayan bir kadın olarak bunlardan hiç haberim yoktu.Eleştirmekle kurtulabilsek. Toplumun kadına bakışından girer ataerkil düzenden çıkarız. Ki reelde de sosyal mecralarda da eleştirmişimdir.
Ben şaka yollu yazmıştım ama siz ciddiyseniz ve elestirecekseniz, X platformunda bu bakış açısına STK kıvamında savaş açan kadın platformları var. Katılıp destek vermenizi tavsiye ederim. Tabi erkeklerden alacağınız yanıtları mideniz kaldıracaksa.
Hayır 18 yaşındayım ve daha önce hiçkimeyle öpüşmediğim için soruyorum bunları
Ne bileyim, siz eleştirelim falan deyince mağaranızda bunlardan habersizsiniz sandım. Haberi olan birinin sürekli eleştirildiği halde çözülmediğini çoktan idrak etmiş olması lazım çünkü. Gaflette bulundum kusura bakmayın.Ooo x’i ve stk’ları keşfetmişsiniz de bir de tavsiye ediyorsunuz. Teşekkür ederim, allah razı olsun. Mağarada yaşayan bir kadın olarak bunlardan hiç haberim yoktu.
Mesajınızı eleştiren birine feminizmi yeni keşfetmiş ergen tavsiyeleri vermenizden analiz yeteneğinizin seviyesini anlamalı ve orada bırakmalıydım, hata bende.Ne bileyim, siz eleştirelim falan deyince mağaranızda bunlardan habersizsiniz sandım. Haberi olan birinin sürekli eleştirildiği halde çözülmediğini çoktan idrak etmiş olması lazım çünkü. Gaflette bulundum kusura bakmayın.
Başta sormam gerekirdi konuyu uzatmadan. Şaka yollu yazılmış bir yoruma neden bu kadar tepki verdiniz. Erkekler öyle yaptığı için değil, kaldı ki yapıyorlar. Kadınları kategorize ediyorlar. Kadınların da erkekleri bakir ve bakir olmayan diye katagorize etmesi fikri bir kadın olarak sizi neden rahatsız etti.Mesajınızı eleştiren birine feminizmi yeni keşfetmiş ergen tavsiyeleri vermenizden analiz yeteneğinizin seviyesini anlamalı ve orada bırakmalıydım hata bende.
Siz çözemediğiniz konularda pes edip karşı tarafa geçiyor olabilirsiniz. Ben daha çok ve daha sert eleştirmeyi ve tepki vermeyi tercih ediyorum.
Haydi selametle…
Kahkaha attımBaşta sormam gerekirdi konuyu uzatmadan. Şaka yollu yazılmış bir yoruma neden bu kadar tepki verdiniz. Erkekler öyle yaptığı için değil, kaldı ki yapıyorlar. Kadınları kategorize ediyorlar. Kadınların da erkekleri bakir ve bakir olmayan diye katagorize etmesi fikri bir kadın olarak sizi neden rahatsız etti.
Tabi gerçekten kadınsanız. Malum kayıtta kimlik bilgisi sorulmuyor. Kadın profilinde takılmak da çok kolay.
Niye edilmesin ne saçma soru yaSizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
Var kundakta daha.Öyle biri kaldı mı yeryüzünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?