Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ömür boyu evlenme daha iyiSizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
sen öpüşünce intihar et o zamanBence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
e 18 yasinda niye "hepsi" diyecek kadar yani birden fazla adamla ciktin madem bunlar onemli?Oldu ama hepsiyle öpüşmedim heralde daha önce hiç öpüşmedim ve onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek zoruma gidiyor
Kirlenmiş bir kereSizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
Evladım git dersini çalış yaBence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
elinin değdiğine dair bir donemiz yok, dudağı değmiş. belki tutmadan öptü?İyi mi kötü mü olduğuna sen karar vereceksin, tabiki erkekler eline erkek eli değmemiş kız isterken iyi, sen de istemeyebilirsin.
Nasıl yani? Sizden önce başkasıyla mi öpüşmüş? 40 satır mı 40 katır mıSizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
O daha neler neler yapmıştırda sizin hassas bünyeniz kaldırmaz diye busecik kondurdum demiştir.Oldu ama hepsiyle öpüşmedim heralde daha önce hiç öpüşmedim ve onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek zoruma gidiyor
Ahaha bak benim aklımada kolayı içtiniz mi geldiAğzından mı öpmüş esprisi gelmemiş ilk sayfada...
Yaşım ortaya çıktı of.
Atıyorum zaten tribi haklı olarakErkek dediğin açılmamış gonca gül olacak...
Öbüştüyse, hele ki ağızdan...
Nasıl bakarım konu komşunun yüzüne?..
Nasıl bağlarım o sixpackli viçuduna kırmızı kurdele?..
İmza: LastMadOnEarth
(52 yaşında. Az önceden beri şiir yazıyor.)
Şaka şaka, kız inşallah seninki de şakadır annem. Takılma böyle şeylere, hayatının en güzel zamanları öpüşmeyen erkek aramakla geçirme. Öpüştüyse trip yaparsın, eğlenceli hem![]()
Sevişseydi sıkıntı yoktu ama öpüşmüşse asla olmazSizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
Daha önce başkalarıyla neler neler yapan biriyle neler neler yaptım anlatamam hdjjd :) şaka bir yana yaşın küçük devam etme ilişki içinde bunlara alışık biriyle hiç tecrübe etmemiş biri uyumlu olmazSizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi