• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce başkasıyla öpüşen biriyle ilişkiye devam edilir mi

Sizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
Tabi ki devam edilmez. Her insanın sadece bir kişiyle öbüşme hakkı vardır. Başkasıyla öbüşemez.

Ergenler kapatılsın demiyorum da forum ergenlere kapatılsın. Şu soruyu soracak zeka seviyesini hayal edemiyorum.

Boşanmış adamlar, kadından boğaz köprüsünde sıralındı konunu okuyunca…

Evlenilmez, saçının teli gözükemez, pembe topuklu ayakları asla gözükmemeli kalın çorap giymeli, ayakkabısı lastik olmalı tık tık ses çıkmamalı, öpüşürse hele ulema heyeti toplanmalı.

Kaç yaşında ergen bi erkeksin acaba yazar mısın?
Yoksa arkadaşı olmayan sosyal çevre edinememiş bir ezik misin???

Daha önce hiç öpüşmemiş biriyle devam edilmez asıl,anlamı çok derin ama hayat kurtarır.😂
Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma

Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormakta ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
Bütün yorumların kinini niye bana kustunki şimdi,sorduğun sorudan belli espridende anlamıyorsun,kim sana öpüş yada başka şeyler yap dedi,git kendin gibi birini bul o zaman sabah sabah triplere bak tövbe tövbe.

Back
X