• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce başkasıyla öpüşen biriyle ilişkiye devam edilir mi

Kk tayfa uğraşmayın kızla.

Aslında doğru yolda. Erkolar her önüme gelenle yatayım ama bakire ile evleneyim kafasındayken gayet de haklı buldum. Bizim neyimiz eksik.

Bırak gitsin. Bugün onu öpen yarın başkasını öper. Öpülmemişini bul ilk sen öp.🤣🤣🤣
O zihniyeti eleştirip yok etmeye çalışacağımıza biz de onlarla aynı olalım, aynı davranalım yani. Şahane yaklaşım. Şimdiye kadar neden düşünemedik biz bunu…

Bu soruyu sorduguna gore demek ki senin boyle bi hassasiyetin var diye cikarim yapiyorum. Yani opusmek istemiyosun. E o da opusmeyi normal goren biri. Yarin bir gun seninle de opusmek ister o zaman. O yuzden ben sizi uyumsuz buldum. Yani eskiden biriyle opusmus olmasini kiskanma gibi degil de, tercihler ve iliskiye bakis acisi olarak uyumsuz oldugunuz icin

O zihniyeti eleştirip yok etmeye çalışacağımıza biz de onlarla aynı olalım, aynı davranalım yani. Şahane yaklaşım. Şimdiye kadar neden düşünemedik biz bunu…

Eleştirmekle kurtulabilsek. Toplumun kadına bakışından girer ataerkil düzenden çıkarız. Ki reelde de sosyal mecralarda da eleştirmişimdir.

Ben şaka yollu yazmıştım ama siz ciddiyseniz ve elestirecekseniz, X platformunda bu bakış açısına STK kıvamında savaş açan kadın platformları var. Katılıp destek vermenizi tavsiye ederim. Tabi erkeklerden alacağınız yanıtları mideniz kaldıracaksa.

Eleştirmekle kurtulabilsek. Toplumun kadına bakışından girer ataerkil düzenden çıkarız. Ki reelde de sosyal mecralarda da eleştirmişimdir.

Ben şaka yollu yazmıştım ama siz ciddiyseniz ve elestirecekseniz, X platformunda bu bakış açısına STK kıvamında savaş açan kadın platformları var. Katılıp destek vermenizi tavsiye ederim. Tabi erkeklerden alacağınız yanıtları mideniz kaldıracaksa.
Ooo x’i ve stk’ları keşfetmişsiniz de bir de tavsiye ediyorsunuz. Teşekkür ederim, allah razı olsun. Mağarada yaşayan bir kadın olarak bunlardan hiç haberim yoktu. 😂😂😂

Sevişmemiş ya öpüşmüş sadece, muhafazarklığında bir ölçüsü olması gerektiğine inanıyorum. Hayatınızda ki insanı tanımam ama kiminle öpüştüğü önemli

Hayır 18 yaşındayım ve daha önce hiçkimeyle öpüşmediğim için soruyorum bunları

İlk öpüştüğünle evlenip sonsuza dek mutlu mu yasayacaksin?🙄 Evlendikten sonra opusmek istiyorsan disarda sevgili peşinde işin ne? Bazi topluluklar olabilir belki bu kadar kapali onlardan filn bulursun ilerde evlenirsin.

Neden sevgilinizle "daha once biriyle opustun mu? Kac kisiyle opustun? Kacinin elini tuttun?" Tarzinda konusuyorsunuz
Gereksiz sorular sorup gereksiz bilgi edinip sonra dert ediniyorsunuz
Herkesin gecmisi vardir
Hic bi filme gidelim bi kitap okuyalim sonra onun hakkinda konusalim diye dusunmek yok
Anca boyle seylere calisiyor kafaniz
Sizde pek normal degilsiniz
Boyle giderseniz takintili bir tipe donusmeniz kacinilmaz

Ooo x’i ve stk’ları keşfetmişsiniz de bir de tavsiye ediyorsunuz. Teşekkür ederim, allah razı olsun. Mağarada yaşayan bir kadın olarak bunlardan hiç haberim yoktu. 😂😂😂
Ne bileyim, siz eleştirelim falan deyince mağaranızda bunlardan habersizsiniz sandım. Haberi olan birinin sürekli eleştirildiği halde çözülmediğini çoktan idrak etmiş olması lazım çünkü. Gaflette bulundum kusura bakmayın.🤣🤣🤣

Ne bileyim, siz eleştirelim falan deyince mağaranızda bunlardan habersizsiniz sandım. Haberi olan birinin sürekli eleştirildiği halde çözülmediğini çoktan idrak etmiş olması lazım çünkü. Gaflette bulundum kusura bakmayın.🤣🤣🤣
Mesajınızı eleştiren birine feminizmi yeni keşfetmiş ergen tavsiyeleri vermenizden analiz yeteneğinizin seviyesini anlamalı ve orada bırakmalıydım, hata bende.

Siz çözemediğiniz konularda pes edip karşı tarafa geçiyor olabilirsiniz. Ben daha çok ve daha sert eleştirmeyi ve tepki vermeyi tercih ediyorum.

Haydi selametle…

Mesajınızı eleştiren birine feminizmi yeni keşfetmiş ergen tavsiyeleri vermenizden analiz yeteneğinizin seviyesini anlamalı ve orada bırakmalıydım hata bende.

Siz çözemediğiniz konularda pes edip karşı tarafa geçiyor olabilirsiniz. Ben daha çok ve daha sert eleştirmeyi ve tepki vermeyi tercih ediyorum.

Haydi selametle…
Başta sormam gerekirdi konuyu uzatmadan. Şaka yollu yazılmış bir yoruma neden bu kadar tepki verdiniz. Erkekler öyle yaptığı için değil, kaldı ki yapıyorlar. Kadınları kategorize ediyorlar. Kadınların da erkekleri bakir ve bakir olmayan diye katagorize etmesi fikri bir kadın olarak sizi neden rahatsız etti.

Tabi gerçekten kadınsanız. Malum kayıtta kimlik bilgisi sorulmuyor. Kadın profilinde takılmak da çok kolay.

Başta sormam gerekirdi konuyu uzatmadan. Şaka yollu yazılmış bir yoruma neden bu kadar tepki verdiniz. Erkekler öyle yaptığı için değil, kaldı ki yapıyorlar. Kadınları kategorize ediyorlar. Kadınların da erkekleri bakir ve bakir olmayan diye katagorize etmesi fikri bir kadın olarak sizi neden rahatsız etti.

Tabi gerçekten kadınsanız. Malum kayıtta kimlik bilgisi sorulmuyor. Kadın profilinde takılmak da çok kolay.
Kahkaha attım 😂😂

Selametle demiştim…

Back
X