• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce biriyle birlikte oldun diye çok korktum diyen sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?

Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Kendisi ilk kez sizinle birlikte olduysa aynısını istemesi çok normal ne var ki bunda. Asıl sinir olunması gerekenler kendileri herkesle yatıp kalkıp bakire kız arayanlar. Sevgilinizde problem yok bence

Dünyanin bin birtürlü hali var .. hadi evlenemedeniz o zaman ne olacak ..?

Bu kişi mayıs ayındaki sevgiliniz değildir umarım😳

Aman tanrım bu o zorla öpen sonra da seni denedim diyen terbiyesiz herif.
Adama bak güya deniyordu hani resmen işi yatağa kadar götürmüş!
Şimdi de mi deniyor yani? :sinirli:
Kendini çakal sanan cibilliyetsiz erkek.

Aman tanrım bu o zorla öpen sonra da seni denedim diyen terbiyesiz herif.
Adama bak güya deniyordu hani resmen işi yatağa kadar götürmüş!
Şimdi de mi deniyor yani? :sinirli:
Kendini çakal sanan cibilliyetsiz erkek.
Valla ne güzel deniyor.
Eğer ilk ilişkisi olmadığını öğrenirse ayrılıp “aman ha bir eksik ha bir fazla” mı diyecek acaba. Niye sorup öğrenmeyi tercih etmiyor çok önemsiyorsa 😒

Ne yani ilk ilişkiniz olmayınca ne oluyormuş tam olarak neden korkmuş?
Bu bakirelik takıntısının mantığını hayatım boyunca anlayamayacgim.
Bakire olsam olmasam da bir adam bana bunu yapsa ayrılırım.
Benim zarım kimseyi ilgilendirmez

Sizi tenzih ederek söylüyorum, lütfen yanlış anlamayın lakin bu erkekler kendiyle tam anlamıyla birlikte olmamış, ancak her türlü yakınlaşmayı yaşamış bir kızın ondan önce de benzer şekilde başkalarıyla olmuş olabileceğini düşünemeyecek kadar s.lak. :işsiz:

Daha öncenizi öğrenmek için sizi bu şekilde denemiş mi yani?
Ne biçim ilişkiler bunlar, bu gidiş nereye anlamış değilim.
Adam bakirse bakire istemesi normal olabilir lakin bunu bu şekilde mi anlamalı insan.
Beyin yakan dertler okuyoruz her gün.
Sonunuz hayrolsun Elifce hanım.

E bu çocukla evlenmezseniz ne olacak. Zarar vermemek için geri durmuş işte. Sizdeki de iyi cesaret valla. Ben nişanlımla bile tam birliktelik yaşayamıyorum

Tam yaşasanız ne olacak ? Haa anladım her ilhtimale karşı önlem alıyorsunuz,olurda ayrılırsanız başkasına el değmemiş kız olarak tanıtacaksınız kendinizi

Son düzenleme:
Back
X