• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce biriyle birlikte oldun diye çok korktum diyen sevgili ?

Bakire olmayıp bunları yaşamamız ikimizi de temiz kılmaz dediğimde evet bu yaşadıklarımız doğru değil ama kendimize engel olamadık ben öbür türlüsünü seninle evlenmek istediğim için ilerde yaşamak istiyorum dedi. Bende ben seninle evlenirmiyim bilmiyorum ki senin hayatının bi düzeni de yok bu ilişki uzadıkca bu tarz şeyler bana zarar verecek senin sevgilimle bişeyler yaşayabilirim ama karım bakire olsun düşüncen beni çok soğuttu ve bunlar yüzünde ben çok seviyoruz bişryler yaşadık ama biz birbirimize aitiz pişman olman gibi bi sevgim yokmuş şuan o derecede değilmişim dedimdedim ve bana tek açıklaması haklısın yaptığımız yanlıştı oldu
Kendisi ilk kez sizinle birlikte olduysa aynısını istemesi çok normal ne var ki bunda. Asıl sinir olunması gerekenler kendileri herkesle yatıp kalkıp bakire kız arayanlar. Sevgilinizde problem yok bence
Neeeeeeeğğğyyy😲😲😲
Hayat kadiniyla birlikte olan, tanidigin bir kiz hakkinda grup seks yapmayi konusan kisiyle ayni kisi mi bu?
Neden bu insanla ilgili hep opusmek sevismek konulari atiyorsun? Ortada bir sorun yok mu sence de ??
Sevgiliniz haklı tabi ki. Tüm sevgililerini deneme tahtasına çevirip elemeli, ona göre seçim yapmalı.

Siz de bu duruma boyun egmelisiniz.Çünkü o sizden daha degerli.

Sevgiliniz haklı tabi ki. Tüm sevgililerini deneme tahtasına çevirip elemeli, ona göre seçim yapmalı.

Siz de bu duruma boyun egmelisiniz.Çünkü o sizden daha degerli.

evet, aramızda sınavı geçenler olmalı :D
bir de bununla evlenirse mutlu da olur hee, hak ettim falan der konu sahibi. Ben kazandım havalarına da girerler.
geçen bu konuda kocasının bu davranışıyla övünen bir üye vardı mesela :D

E siz niye bu adama inanmaya devam ediyorsunuz?
Birlikte olduğu hayat kadınıyla hatıra olsun diye fotoğraf çekip yollamış ona buna. Bütün detaylarıyla anlatmış arkadaşlarına.
Arkadaşları da tanıdığınız bir kadınla ilgili grup muhabbeti yapmış.
Yani ne bekliyorsunuz acaba, adamın ne mal olduğu belli.

Bunlardan bağımsız olarak konuya yorumum adamın zaten leş biri olduğu.
Elime erkek eli değmemiş bile olsa şu cümleleri kuran adamı doğduğuna pişman ederdim, o çok kıymetli pipisini koparıp atacak duruma gelirdi.

E bu kadar şey yaşamış adam nasıl bakir oluyor onu anlamadim ben :KK57:

Sizi tenzih ederek söylüyorum, lütfen yanlış anlamayın lakin bu erkekler kendiyle tam anlamıyla birlikte olmamış, ancak her türlü yakınlaşmayı yaşamış bir kızın ondan önce de benzer şekilde başkalarıyla olmuş olabileceğini düşünemeyecek kadar s.lak. :işsiz:

Günümüzde bunu o kadar gözlemledim ki.... cidden cok sınınırlı kapasiteye sahipler😂😂😂

O kadının pavyonda çalışan bir kadın olduğunu ve birlikte olmadığını idda ediyo . Okadar tecrübesiz di ki inandım galiba ilk olduğuna
E bu kadar şey yaşamış adam nasıl bakir oluyor onu anlamadim ben :KK57:

Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Bu düşüncede birinin size hiç yaklaşmaması gerekir. ne kadar mide bulandırıcı güvensiz bir ilişkiniz var. bir kadının bakire olup olmadığı bu yolla anlaşılmaz!

Rahat batmis gibi bizim kizlarimiz valla.
Sonra kizlik zari nasil dikilir diye konu acan acana.Herkese saygim sonsuz herkes istedigini yapabilir ama bunu yapmadan once pisman olcammi diye dusunun. Cunku kimsenin garantisi yok.Kac senelik esler bosanyoken.Bakire kucucuk kizlarimiz ne haldeler. 😕Anneniz babaniz sizi bu gunler icin buyutup beslemedi.Kimsenin gonul eglencesi olmayin

Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?

Sevgilinizin yaptığı tam bir terbiyesizlik. Birlikte olsaydınız bu sefer de '' Sen benimle evlenmeden birlikte oldun.'' diye sizi mi suçlayacaktı? Madem bu kadar bu konularda hassas sizinle o raddeye gelmemesi gerekiyordu.

Seni gerçekten seviyorsa bunu sıkıntı yapmaz
Bakir olup olmamasının önemi yok
Pazar’dan karpuz almıyor sonuçta
Ne adamlar nelerle oluyor yani sevgi varsa bu tip şeylerin önemi olmaz

Back
X