- 27 Şubat 2018
- 53
- 43
- 18
- 30
- Konu Sahibi hanimishalasi
Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa benim sevmediğim biri vardı çoğu şeyime engel oldu hatta ayağımı kaydırdı... Allah affetsin,şuan olsaydı okumazdım ama Ya Kahhar esmasını çekmiştim bir yıla kalmadan acılar içinde vefat etmişti.... Gerçi rabbim aldı canını ama vefat etmeden de çoğu şeyini görmüştüm.Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
İnsanın içi soğuyor amaNe yani ah edip tuttu diye sevinecek kadar kötü kalpli birisi misiniz? .
Allah korusun ölmesini istemem ama o kıza cok haksızlık yapmıştım cok değerli biriydi demesini istiyorum. Benim psikolojimi aşırı bozmuşlardı. Aylarca onların attıgı laflar yaptıgı davranışlar yüzünden ağlamıştım. Haksız yere kötü biriyim gibi davrandılar ve çevrelerine de öyle gösterdiler. Çok kalbim kırıldı. Ve herkes hala agzından cıkacak tek kelimeye bakıyor hala cok sözü geçiyor. Ah ahh..Canım yaa benim sevmediğim biri vardı çoğu şeyime engel oldu hatta ayağımı kaydırdı... Allah affetsin,şuan olsaydı okumazdım ama Ya Kahhar esmasını çekmiştim bir yıla kalmadan acılar içinde vefat etmişti.... Gerçi rabbim aldı canını ama vefat etmeden de çoğu şeyini görmüştüm.
Onun dışında ahımı alan bi kişi eşinden ayrıldı,bikaç kişiye de tuttu
Evet sürekli derdimi Allah'a anlattım. Çok canım yandı Rabbim dedim. Yüreğimdeki acıyı alır inşallahBeddua ettiğim de çok oldu Allah a havale edip saldığım da. Beddualarım cuk yerini buldu, ama Allah a havale ettiklerim çok daha güzel layığını buldu. O yüzden Rabbim en güzelini bilir, Allahım benim gönlümü çok incitti şu şu, bu gönlün sahibi de sensin sana havale ediyorum deyip çekilmek en doğrusu.
Amin canım insallah alır belki yeni olmuş birsey galiba.. Zaman zamanını bekle kimsenin ahı kimsede kalmazEvet sürekli derdimi Allah'a anlattım. Çok canım yandı Rabbim dedim. Yüreğimdeki acıyı alır inşallah
Derdiniz kızlarıyla değil ki neden onları katıyosunuz? Eşimde gözü olan bi kadın vardı mütemadiyen mesaj atardı. Eşim bigün çok pis bozmuş ağzını kadın bana mısın demedi yani. En son evimizi taşıdık. 2 tane kızı var ve ben aklıma geldikçe onun edepsizliği yüzünden kızlarını cezalandırma Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Yazık günah ya.Hep allaha havale ettim ama bisey olmadı ben bu dünyada bana ne yaptıysa ne iftiralar attıysa kızına da gelsin ohh demem ama kızları anlar o zaman bari annesini savunmazlar