• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce hiç ah'ınız tuttu mu?

Ben ah ettim eski sevgilime tuttu. Benim canimi cok yakmisti. Ondan bir sonraki eski sevgilimede tek dedigim kirdigin yerden kırılsın sonrada Allaha havale ettim ne yapiyor hicbir fikrim yok.
Bu işlerde de şu canımı sıkıyor o yüzden sizin gibi diyemiyorum. eski sevgilime etmiş olsam meselaa, beni bırakıp gittiğinde hala cok seviyordum. ona yaktıgın gibi yan desem başka bir kız icin yanması benim canımı daha cok yakmaz mı?

Derdiniz kızlarıyla değil ki neden onları katıyosunuz? Eşimde gözü olan bi kadın vardı mütemadiyen mesaj atardı. Eşim bigün çok pis bozmuş ağzını kadın bana mısın demedi yani. En son evimizi taşıdık. 2 tane kızı var ve ben aklıma geldikçe onun edepsizliği yüzünden kızlarını cezalandırma Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Yazık günah ya.
Benim babam bi konuda cok büyük konusurdu cok kücümserdi bir şeyi ben onun kücümsediği duruma düştüm. O kadar üzülmüştüm ki...

Benim de canımı yakan bikaç insan oldu. Hem de kendi akrabalarımdan. Ahhh ettim Rabbime havale ettim. Bilinmez gün gelir belki onlarında canı yanar. Ben geçmiş de bıraktım onları...

Benim babam bi konuda cok büyük konusurdu cok kücümserdi bir şeyi ben onun kücümsediği duruma düştüm. O kadar üzülmüştüm ki...
evet kınayan kınadığı durumu bir şekilde yaşıyor. Hepimiz insanız hatalar bizler için. O yüzden büyük konuşmamak gerek.

Derdiniz kızlarıyla değil ki neden onları katıyosunuz? Eşimde gözü olan bi kadın vardı mütemadiyen mesaj atardı. Eşim bigün çok pis bozmuş ağzını kadın bana mısın demedi yani. En son evimizi taşıdık. 2 tane kızı var ve ben aklıma geldikçe onun edepsizliği yüzünden kızlarını cezalandırma Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Yazık günah ya.
Cnn benim annelerine destek olan onlar görüyorlar neler yaşadığımı ve onların yüzünden de birazda. Bunlari yasıyorum ve birgün demezler. anne iyi davran diye ama ablası evli o bile der senin suçun yok annendir ama fala gelince dee susar yani demek istediğim anneleri gibi kaynanaları olsun

Allah korusun ölmesini istemem ama o kıza cok haksızlık yapmıştım cok değerli biriydi demesini istiyorum. Benim psikolojimi aşırı bozmuşlardı. Aylarca onların attıgı laflar yaptıgı davranışlar yüzünden ağlamıştım. Haksız yere kötü biriyim gibi davrandılar ve çevrelerine de öyle gösterdiler. Çok kalbim kırıldı. Ve herkes hala agzından cıkacak tek kelimeye bakıyor hala cok sözü geçiyor. Ah ahh..
Ben de istemezdim,şimdiki aklım olsa etmezdim ama bana çok sıkıntı yaşatmıştı

Peki sizden gelip özür dilediler mii? Ya da sizin kalbinizi haksız yere kırdıklarını farkettiler mi acaba?
Helallik isteyen de oldu, ağlayıp sızlayan da oldu. Ama bir önemi yoktu yani gülüp geçtim. Yıllar sonra gelen özürün anlamı yoktur.

Bu işlerde de şu canımı sıkıyor o yüzden sizin gibi diyemiyorum. eski sevgilime etmiş olsam meselaa, beni bırakıp gittiğinde hala cok seviyordum. ona yaktıgın gibi yan desem başka bir kız icin yanması benim canımı daha cok yakmaz mı?

Benim canimi yakmadi icimde ona karsi birde yoktu ve ben ayrilirkende seviyordum nisanlandigini duydugumda baya aglamistim hatta benimle hayallerini o kizla yasiyor diye sonra kiz bunun hayatini kaydirdi sagoldun birde bunun agzindan duydum etme bulma dunyasi. Digerinden yeni ayrildim canim yaniyor ama bekliyorum sabrediyorum sonu ne olacak merak ediyorum

Can vereme insallah
Mezarında ters dön.
Toprak kabul etmesin.

Gibi sözler beddua ya mi giriyor 🤔🤐
Eğer öyleyse sağlam beddualar etmişim 🙈

Çok yaktılar canımı ciğerimi hayatımı çok..
Cahildik zamanında bizde yaniverdik işte... Şimdi ki aklım olsa ne beni bu kadar ezmesi için insanlara fırsat veririm ne de beddua etmeye aglamayla uğraşırim..

Allah büyük... Kimsenin hakkını kimse de koymuyor.. yaktıkları yerden yanıyor insanlar

Valla buna en iyi örnek Arda Turan Sinem Kobal ilişkisi galiba Arda sinemi defalarca aldatirken (magazine göre ) atlatico Madrid'e oradan Barcelona ya transfer oldu ben olsam bu adam beni defalarca aldattı ben nişan attım bu adam Barça ya transfer nasıl olur Allah'ım derdim ama ne oldu ! Allah onu en zirveye çıkarıp herkesin gözü önünde ve en önemlisi o ahi alınan sinemin gözü önünde cat diye dibe vuruşunu Başakşehir gibi dandik bir spor kulübüne transfer oluşunu da gösterdi bu gözlere .. Sinem Kenan gibi karakterli bir adamla mutlu mesut yuva kurarken Arda barlarda berkayin burnunu kırdı işte..diyeceğim o ki alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste sabredin kızlar 5 yılda geçse 10 yılda geçse öyle bir yerden çıkıyor ki..

Back
X