• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce hiç ah'ınız tuttu mu?

Ah etsem de etmesem de herşey zaten olacağı gibi oluyor bence.

Ah etme diye bir şeye inanmıyorum. Öyle olsa hayatta mutlu, huzurlu kimse kalmaz. Herkes birini üzüp ahını almıştır neticede.

Valla buna en iyi örnek Arda Turan Sinem Kobal ilişkisi galiba Arda sinemi defalarca aldatirken (magazine göre ) atlatico Madrid'e oradan Barcelona ya transfer oldu ben olsam bu adam beni defalarca aldattı ben nişan attım bu adam Barça ya transfer nasıl olur Allah'ım derdim ama ne oldu ! Allah onu en zirveye çıkarıp herkesin gözü önünde ve en önemlisi o ahi alınan sinemin gözü önünde cat diye dibe vuruşunu Başakşehir gibi dandik bir spor kulübüne transfer oluşunu da gösterdi bu gözlere .. Sinem Kenan gibi karakterli bir adamla mutlu mesut yuva kurarken Arda barlarda berkayin burnunu kırdı işte..diyeceğim o ki alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste sabredin kızlar 5 yılda geçse 10 yılda geçse öyle bir yerden çıkıyor ki..
Rabbim yükselttiği gibi alçaltmayı da biliyor. Yıllar sonra iyi ki o olmamış deriz belki bizde inşallah

Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
[/QUOTE
60 yaşında,
bir tanıdığım kadın kanser olmuştu, kemoterapi görürken saçları döküldü..40 yaşlarında bir komşusu yanından geçerken dalga geçmiş kendisine keloğlan demiş...hasta kadın hiç cevap vermemiş ama aşırı üzülmüştü...beddua da etmedi ama
1 yıl sonra kendiside rahim kanseri oldu ve 6 ay içinde öldü...
şok olduk tabi duyunca, hatta kanser olduğunu herkesten gizlemiş, ölünce öğrendik bizde...
dalga geçilen kadın halen yaşıyor...

60 yaşında,
bir tanıdığım kadın kanser olmuştu, kemoterapi görürken saçları döküldü..40 yaşlarında bir komşusu yanından geçerken dalga geçmiş kendisine keloğlan demiş...hasta kadın hiç cevap vermemiş ama aşırı üzülmüştü...beddua da etmedi ama
1 yıl sonra kendiside rahim kanseri oldu ve 6 ay içinde öldü...
şok olduk tabi duyunca, hatta kanser olduğunu herkesten gizlemiş, ölünce öğrendik bizde...
dalga geçilen kadın halen yaşıyor...

Havale ettiklerim oldu ama bişey olmadı. Ah ımı alanlar musmutlu yaşıyorlar.

Ah ettim daha önce birine.. bir yıl kadar sonra önümü kesip helallik istedi. Demek ki tuttu..

benim tuttu malesef malesef diyorum çünkü erkek kardesime tuttu:(
zamaninda lisede falan kikoluydum kardesim bana ayi derdi simdi aklima geldikce gülüyorum tabi ama erkek arkadaslarinin yaninda falan da derdi genclik işte cok icerlerdim hic bir yaptigimi begenmez surekli elestirir asigalrdi dedim Allah sana öyle bir es versin ki sende cek die
evlendi ve cekiyor malesef arada bana söyler senin yuzunden die kardesimi cok seviyorum iste genclik cok icerlemis cok uzulmustum nasil icten dediysem :( bwlki kaderdiydi belki ahim ama üzülüyorum simdi kardesim sonucta.. insanin akli basina gelince o zaman cok üzüldüğü seye simdi gulup geciyor

İnsanın içi soğuyor ama
İçiniz böyle birşeyle soğuyorsa size zarar veren kişiden farkınız yok demektir. Ben ah etmedim ama bana zararı dokunan bir kişiye sizin deyiminizle iç soğutacak şeyler oldu. Ama benim içim soğumadı aksine üzüldüm. Hiçbir faydasını da görmedim.

Ben kimseye ah etmedim ama teyzemin oglunun kına gecesi vardı. Kına yakılacak kız tarafıda orda bana illa kalk diye kolumdan tuttu sende kına etrafında dön diye sonraa ittirdi beni senin basın bozuk diye ama o kadar insanın içinde nasıl utandım agladım sonra.. Dedim ben n böyle olmasını isterydim (evlendim ayrıldım) ondan yani.. Kına yanın basına versin dedim sadece kendi gelinide daha sonra baska birine kaçtı
Bunu ona dedinizmi

Benim kız arkadaşım tanıştırdığı çocuktan ayırmıştı. Çok sevmiştim. Beddua ettim mi hatırlamıyorum ama kız ne yaşadımsa aynını yaşadı. Ama şimdi kızda mutlu bende. Ahımın tuttuğu kişilerde oldu. Şuan müdürlerime ah ediyorum. Bazende çıkmasın ahirette karşılaşalım diyorum

Eğer gerçekten üzülmüş içim yanmışsa o an söylediğim ya da içimden geçenler olur ahım tutar . Çok kez başıma geldi

Tuttu. En son tutuklu yargılandığı duruşmasına rastgeldim. Sonra üzüldüm onun, ailesinin perişan haline.

Bana galiba birinin ahı tuttu :KK43: askerdeyken ayrilmistim cocuktan cok da seviyordu beni ama cahillik iste kıymetini bilemedim, simdi evli cok tatli bir kizi guzel bir esi var cok da mutlu olsunlar, ama ben 2.esimden ayrilmak üzereyim...bazen karsisina cikayim helallik alayim diyorum ama is isten gecti...

Ah ettim sağlam tuttu sonrada üzüldüm :KK43:
Bir dahada tovbe ettim, Allah'a havale eder gecerim diye.

Neden uzuldun diyeceksin, ne bileyim insan olarak malesef fazla merhamet sahibiyim, cok canim yanmasaydi asla ah etmezdimde iste..

Zamanında başıma kötü bişey geldi halam ve amcam çok soylendiler ailemi bana karşı kışkırtttilar ben ozaman küçüktüm yaşım 16 ydi anlamazdım bilmezdim ah etmeyi ama 2 yıl geçti yaşadıklarım gözümün önünde canlanirdi şimdide öyle onları ozaman Allah'a havale ettim annem zaten ilk baştan beri yipranmisti ağlayarak Allah'ından bulsunlar dedi... Ve aradan 5 yıl geçti halamın oğlu evli 3 çocuklu karısını aldattı pis işler yapiyodu karısıyla boşanmaya kadar geldiler ve şuan halam oğluyla geliniyle küs torunlarını bile sevemiyo... Amcamsa iki kızı onun başına neler getirdiler kızlarını ölesiye dövdüler ardından oğlu yeni evliydi hep kavga hep gürültü babam onları sakinlestiriyodu ama 2 yıllık süreçten sonra boşandılar demem oki gülme komşuna gelir başına kınama acınacak hale düşersin yaşamadan ölmezsin.... Tabyyy bunlar oldu ama biz çok üzüldük onlar gibi sevinemedik allah kimsenin başına vermesin AMİN

Back
X