- 28 Ekim 2020
- 357
- 240
- 33
- 30
- Konu Sahibi killerbeauty
Merhabalar.Maalesef çocukluğumdan itibaren gördüğüm şiddet becereksiz olduğuma inandırılmam sonucu anksiyete gibi illet bir rahatsızlığa sahip oldum.Üzerine 15 yaşımda anne kaybım ve babamdan gördüğüm psikolojik ve fiziksel şiddetin artması ile majör depresyona girdim ve istesemde fırsatlarım da olsa ayrı ortama da gitsem hayatıma bir türlü odaklanamadım.Ve ne üniversitemi bitirebildim ne de bu yaşıma kadar çalışabildim yaşım 28.Evet hiç çalışmadığım için bir yerden başlamak istedim ama inanın hiç tecrübem yok elde yıkamayla ilgili mutfaktaki profesyonel iş yerinde olan bulaşık makinesine ne nasıl dizilir bilmiyorum acemi olduğumu yardımcı olmalarını vs rica ettim işe alırlarsa öğretebilir misiniz dedim. İş yerine yakın oturuyorum belki avantajdır onlara benden önce tecrübeli birisi başvurmuş o olmazsa arayacağız dediler. Ama bir tarafım aramalarından da korkuyor çünkü tecrübesizim ya başaramazsam diye çok korkuyorum. İş yerinde tamamen mutfakta olacağım başka bir şey değil. Lütfen düşüncelerinizi söyler misiniz?