Daha önce hiç çalışmadım, bugün bulaşıkçı ilanı gördüm ve başvurdum. Yapabilir miyim?

İş tecrübenizin olmadığı belli. Bilmeyenler kendini öyle bir pazarlıyor ki nerelerde işe başlıyorlar. Görseniz hayret edersiniz. Ben de tecrübesizim diye başvurmazdım, kendimi layık görmezdim ama şahit olduklarım karşısında ağzım açık kaldı.

Deneme süresini siz teklif etmeyin. Zaten öğretirler size de. Siz kendiniz için fazla beceriksizim, tecrübesizim imajı çizersiniz bu şekilde. Zaten iş yerinin düzeni için sizi birileri anlatır. Tecrübesiz olduğunuzu bildiğinden bir süre yardımcı olurlar.

Çiğ balık, sebze, süt ürünlerinin vs kesim tahtası ayrıdır mesela. Onları vs belirtirler. Önden internet üzerinden araştırma da yapabilirsiniz. Çoğu halk eğitim merkezinde sanitasyon vs kursu var. 2 günlük oluyor. Şimdi bile kayıt oluştırabilirsiniz. Öncesinde bilginiz olsun.
Sanırım ben sadece bulaşıkçı olarak çalışacağım ama o işleri de yapmamı isterlerse öğreteceklerini düşünüyorum.Yorumunuz beni çok motive etti.

34 yaşındayım, 33 yaşında iş hayatım başladı :) ve korkulduğu gibi olmuyor. Siz merak etmeyin. Ama ne olursa olsun, bir görüşmede ben bunu bilmiyorum siz gösterirmisiniz demeyin. Bilmediğim konuları çok çabuk kavrayıp uygulayabiliyorum deyin. Zaten kimse doğuştan profesyonel mutfağın bulaşık işini bilemez ki, tabiiki birileri size gösterecek, bunu ifade etmeniz olumsuz etki eder
Bugün başvururken aslında o hatayı yaptım ama yine de aradılar sizi de yerleştiririz bir yere dediler.Sanırım benden önce tecrübeli olarak başvuranlar aramalarına geri dönmemişler.

Benim annem ilk işe başladığında 32 yaşındaydı, ilk işi de bu minvalde bir şeydi. Zor geldi ama direndi şimdi bambaşka bir yerde çalışıyor ama o gün o işe başlamasaydı hiçbir zaman cesaret edemezdi. Güvenin kendinize, en kötü bir başlangıcınız olur. 🖤

Marketlere de başvursanız 3 harfli marketlerin imkanları da bir tık iyi oluyor mesela bim maaşı asgari üstü diye duydum hem aktif olursunuz hem daha iyi alışırsınız insan içinde

Sanırım ben sadece bulaşıkçı olarak çalışacağım ama o işleri de yapmamı isterlerse öğreteceklerini düşünüyorum.Yorumunuz beni çok motive etti.
Bulaşık yıkarken farklılık gözetebilirler. Mesela tavuğun değdiğini biz kursta ayrı yıkardık hatta çamaşır suyu kullanırdık. Tahta kaşık makineye konmaz vs. de var.

Bulaşık işi çok zor ama benim ev işlerinde tecrubeli bir arkadaşım çalıştı polisevinde bulasikci olarak bir ay zor dayandı acaba bir yandan yemek yapmayı mı öğrenseniz

Benim annem ilk işe başladığında 32 yaşındaydı, ilk işi de bu minvalde bir şeydi. Zor geldi ama direndi şimdi bambaşka bir yerde çalışıyor ama o gün o işe başlamasaydı hiçbir zaman cesaret edemezdi. Güvenin kendinize, en kötü bir başlangıcınız olur. 🖤
Çok teşekkür ederim anneniz adına o kadar çok sevindim ki.Hayat böyle mucizeler ile dolu işte.

Bulaşık yıkarken farklılık gözetebilirler. Mesela tavuğun değdiğini biz kursta ayrı yıkardık hatta çamaşır suyu kullanırdık. Tahta kaşık makineye konmaz vs. de var.
Burası minik bir butik balıkçı ama her şeyi gösterip öğretirler diye düşünüyorum.

Bulaşık işi çok zor ama benim ev işlerinde tecrubeli bir arkadaşım çalıştı polisevinde bulasikci olarak bir ay zor dayandı acaba bir yandan yemek yapmayı mı öğrenseniz
İmkanım oldukça her şeyi öğrenmeye çalışıyorum.İşe başlayacağım yer minik butik bir balıkçı.

Çocuklarımızı ne hale getiriyoruz. 28 yaşında bulaşık yıkayabilir miyim diye kaygılanıyor. En büyük kötülüğü ana babalar yapıyor evlatlarına. Allahım çocuklarımıza en büyük zararı verenler olmaktan koru bizi 🙏
bi yerden başla konu sahibi. devamı gelecektir 🙏

Çocuklarımızı ne hale getiriyoruz. 28 yaşında bulaşık yıkayabilir miyim diye kaygılanıyor. En büyük kötülüğü ana babalar yapıyor evlatlarına. Allahım çocuklarımıza en büyük zararı verenler olmaktan koru bizi 🙏
bi yerden başla konu sahibi. devamı gelecektir 🙏
Maalesef şiddet hakaret beceriksizsin aptalsın diye kurulan cümleler neler neler yani.

Hanımlar size bir sorum daha olacak.Ben şimdi TOBBES sigortasından yetim aylığı alıyorum.Ben bu işten çıkmam veya çıkartılmam durumumda tekrardan yetim aylığı için başvuru yapabilir miyim?Lütfen bilgili olanlar yardımcı olabilirler mi?

Belki internette video falan vardır izleyip rahatlayabilirsiniz. Yorucu olabilir ama kendiniz için birşey yapacaksınız ona odaklanın

Hiç çalışmayan insanlar, ilk günler daha çoğun zorlansalar dahi ortalama 1 ay kadar sürede ancak alışıyorlar çalışma hayatına.
Hangi iş olursa olsun kendine göre zorlukları olur ama insanlar olarak bunları aşabilme potansiyelimiz var bunu unutmayın. Elbette yapabilirsiniz. Yapamayacak hiç bir şey yok.

Hanımlar size bir sorum daha olacak.Ben şimdi TOBBES sigortasından yetim aylığı alıyorum.Ben bu işten çıkmam veya çıkartılmam durumumda tekrardan yetim aylığı için başvuru yapabilir miyim?Lütfen bilgili olanlar yardımcı olabilirler mi?
Sigortalı olan da alabiliyordu sanki alamıyor mu

Bulaşıkçılık işleri genelde uzun saatli oluyor öncelikle saati konuşun. Ve imkan varsa yaşadığınız şehirdeki fabrikalara girin hem ilerde yükselme şeflik vs şansınız olur. Yapabilirsiniz bu arada sizin kimseden eksiğiniz yok. Okulu da ihmal etmeyin 2 yıllık bir önlisans kazanmaya çalışın mesleğe yönelik örneğin diş protez teknolojisi oldukça iyi bir bölüm ve kazancı iyi memur atamalarında hep büro yönetimi var. üç harfli marketlere başvuru yaptınız mı işkurdan

Back
X