Daha önce hiç çalışmadım, bugün bulaşıkçı ilanı gördüm ve başvurdum. Yapabilir miyim?

Hanımlar size bir sorum daha olacak.Ben şimdi TOBBES sigortasından yetim aylığı alıyorum.Ben bu işten çıkmam veya çıkartılmam durumumda tekrardan yetim aylığı için başvuru yapabilir miyim?Lütfen bilgili olanlar yardımcı olabilirler mi?
Emekli sandığı mi oluyor eğer memur emeklisi ise atanmadiginiz mudette kesilmiyor diye biliyorum (bağkur ve SSK kesiliyor)

Siz kendinize güvenin, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Başlamak en zorudur ama başladığınızda gerisi gelir.

Harikasın

Seninle gurur duydum! Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Korkmuş ve buna rağmen adım atmışsın. Bu nasıl değerli bir bilsen… yine korkacak, buna rağmen işe başlayacaksın. Korkup, buna rağmen yapılan her şey benim gözümde çok cesurca ve gücünü gösteriyor. Seni bastırsalar da, korka korka, yavaş yavaş da olsa bastırıldığı yerden filizleniyorsun. Yaşıtız, hayat bizim için yeni başlıyor. Bu adımı alabildiğin için seni tebrik ediyprum
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni çok mutlu etti.

Emekli sandığı mi oluyor eğer memur emeklisi ise atanmadiginiz mudette kesilmiyor diye biliyorum (bağkur ve SSK kesiliyor)
Emekli sandığı evet.Yönetici asistanı olarak çalışıyordu annem.Yani sigorta vakfının kendi iş yerinde çalışıyordu

Back
X