Daha önce hic sevgilisi olmamış

Bekarete takılmıyor ama daha önce ilişkisi olmamış birini istiyor..
Yakışıklı ama hiç sevgilisi olmamış, hep evde takılıyor..
Hayli ilginç biriymiş..

30 yaşında hiç olmamissa ıtiraf etmediği bazı problemleri vardır bence.. yoksa bile normal bir erkek olamadıgi hiç ilişkisi olmamış bir kadın istemesinden gun gibi ortada. 30 yaşında bir adamsın ve hayatında kimse olmamış bir kadın istiyorsun ?? Tek bir aktivitesi yok ne spor ne yürüyüş ne bir kahve içmek konsere sinemaya gitmek v.s ???
Şaka gibi. Hayır sevgili olup bir arkadaş ortamına yemekli eğlenceli bir yere yanınızda görürseniz - gelirse tabi - nasıl davranacağını falanda bilmez heralde.
Bence motivasyonunuz artsın. Daha hayat dolu insan gibi yaşayan birini cikacaktir illa ki. Bu gerçek bir numune sanırım.

30 yasinda daha once hic sevgilisi olmamis adam gorsem ayaklarim totoma vura vura kacarim ordan
Kim ne derse desin bu adamlari yontan kadinlardir
Bi dusunun eski sevgililerimizin en az bir iki huyunu duzelterek yenilerine teslim etmisizdir
Corap oraya konulmaz, ayak her gun yikanir, disler yatmadan fircalanir, ben trip atinca soyle davranmalisin, yildonumunde boyle bi organizasyon yapilir, bi kadina boyle degil soyle davranilir vs vs
Hepimiz iliski yasadigimiz erkeklere bunlari ya soyleyerek ya alttan alttan iteleyerek ogrettik
Simdi bunlari hic yasamamis daha once bi kadin tarafindan hic yontulmamis 30 yasinda bir hödük, allahim sen koru kolla

Bi de benim 8 oldu demissiniz bunun kurali sen ucuncusun demektir ama ben de sizin gibiyim maalesef
Bi keresinde bana da bi flortum sordu kac kisi oldu hayatinda diye ben hic farkinda olmadan iki elimin parmaklariyla saydim adamin gozune soka soka bi de hesabi karistirdim sonra belli bi rakam cikardim ardindan da arada flörtlerim oldu onlari eklemeli miyim bu hesaba bilemedim ama kabaca sayi bu sekilde dedim gercekten geregi var miydi o parmaklari cikarip saymak asla yoktu ama yalan soyleyemiyorum napayim
Evet cok samimi olmadiklarim bana durust der samimiyetim olanlar direkt suratima dangalaksin der
Huyum kurusun

Aklıma gözlüklü takim elbiseli eli çantalı biri geldi

bundan sonrasi icin soyleyeyim bir pkikolog soylemisti bana eski iliskilerinden bahsetme diye. karsindaki aday ozellikle sorarsa gorustugum insanlar oldu de. ama sormazsa durduk yere bu konulari ortaya dokme detay verme evlilik olsa dahi her erkek unutmaz kaldiramaz boyle konulari demisti. gecmis gecmiste kalmis bakiresin de.. yanlis anlama ama bu tip erkek icin 8 korkutucu bir rakam..

Defolsun gitsin. 30 yasina kadar sevgilisi olmadigini iddia eden adamdan once siz ayrilmaliydiniz zaten.

Valla sana şöyle tavsiye vereyim bu kadar aciksozlu olma önceki ilişkilerini kendine sakla. 2 3 dersin de 8 deyince karşındaki de kimse ile cikmamissa garip gelmistir erkekler çok önyargılı

Her doğru her yerde söylenmez kuralını öğrenmiş oldun :))
Çok takılma sınava çalışmaya devam et

Bu yaşa kadar ilişkisi olmaması garip geliyor.
Diğer taraftan sizi şimdiden baskı altında hissettirmiş. Boşver in bitmiş olması daha iyidir.

Bekarete takılmayan adam 8 flörtemi kafayı taktı..

ben de kimse ile sevgili olmamış birini isterdim. Hatta şöyle derdim "karşıma öyle biri cikmazsa hayatımın sonuna kadar yalnız kalırım" benimki daha 20 yaşımda karşıma çıktı şükür fazla bekletmedi. Cikmasaydi 30 a kadar da bekler mıydım evet ama erkek olunca işler değişir mi bilemedim.

Yani olabilir, isteyebilir. Birbirinize uygun değilmissiniz. O da 9. Sırada yerini almış oldu. Önünüze bakın ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…