- 9 Aralık 2019
- 6
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi askingucuyum
-
Yengeç de değil :)Bence yengeç.. evcimenmis ya, bi kızı sevmiş başkasıyla olamamış falan duygusal demekki.
Daha ben konu başlığını okuyunca YALAN dedimYakisikli ve kimse olmamis inanmadim bendogru soyledigi ne malum.
Aklıma gözlüklü takim elbiseli eli çantalı biri geldiAdam bildiğin asosyal. Kesin anne sözü de dinliyordur..
Tamam sevgilisi olmasın eli eline değmesin de arkadaşı da mı olmaz insanın?
Konuşmuş olmayacağını anlamış ve ayrılmışsınız. Amaç da bu değil mi zaten?
bundan sonrasi icin soyleyeyim bir pkikolog soylemisti bana eski iliskilerinden bahsetme diye. karsindaki aday ozellikle sorarsa gorustugum insanlar oldu de. ama sormazsa durduk yere bu konulari ortaya dokme detay verme evlilik olsa dahi her erkek unutmaz kaldiramaz boyle konulari demisti. gecmis gecmiste kalmis bakiresin de.. yanlis anlama ama bu tip erkek icin 8 korkutucu bir rakam..Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .
Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
Haha bunu ablamla bizde yapmıştık8 cok degil benim biraz daha fazla olmuştugayet normal. Hatta bir defa oturup kuzenimin eski sevgili listesini cikartmistik (nasil bir ruh halindeysek ) nereden baksan +20kişi vardi
Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .
Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?