- 28 Aralık 2019
- 17
- 53
- 3
- 29
- Konu Sahibi Littleprettyy
-
Daha önce de burada buna benzer bir konu açılmıştı,ben takip ediyordum.Ve işte kesin arızalıdır falan gibisinden tepkiler verildi.Bende bu yüzden baya kararsız kaldımTanıyıp karar versen buna daha gorusulmemis belki kabul etmen için öyle söylendi ya da tercihi oyleydi
Bunlar bence tanıyıp karar verilecek durumlar başkalarının ne dediği çok önemli olmamali diye dusunuyorumDaha önce de burada buna benzer bir konu açılmıştı,ben takip ediyordum.Ve işte kesin arızalıdır falan gibisinden tepkiler verildi.Bende bu yüzden baya kararsız kaldım
Daha önce de burada buna benzer bir konu açılmıştı,ben takip ediyordum.Ve işte kesin arızalıdır falan gibisinden tepkiler verildi.Bende bu yüzden baya kararsız kaldım
Yakın arkadaşımın sevgilisi bana kendi arkadaşından bahsetti,tanışır mısın falan diye.Fotoğrafını gösterdi falan yakın zamanda buluşacağız.
Yalnız işte bir sorun var ki bu kafama takıldı?..Kendisinin daha önce sevgilisi falan olmamış yani en azından bana söylenen bu.Kendisi 24 yaşında aynı yaştayız zaten de.Benim 2 kere ilişkim oldu.Yani neden olmaz?..Görüşüp görüşmeme konusunda kararsız kaldım bayağı o yüzden ben de size bir sorayım dedim..Hani iyi biri diyorlar,biraz sessiz biriymiş ama ben tam bilemedim ne yapsam,ne karar versem ??
o konudaki koskoca adamdı.burdaki 24 yaşında çocuk.Daha önce de burada buna benzer bir konu açılmıştı,ben takip ediyordum.Ve işte kesin arızalıdır falan gibisinden tepkiler verildi.Bende bu yüzden baya kararsız kaldım
Bende bu yüzden şaşırdım açıkçası ya son zamanlarda kadınlara yönelik olan olaylardan sonra acaba dedim kendi kendime bu çocuk seri katil falan çıkmasınKalmadı böylesi
Kap paketle elektriğiniz tutarsa
Hiç sevgilisi olmamış erkek tövbe est bdv alışık değil bunlara
Ya orası öyle belki bambaşka birisi.Belki çok iyi gelicek bana bilemiyorum ki işte.Bende konuşmayı seven biri olunca onun sessiz kalması acaba sıkıntı olur mu falan diye düşündümBence bir fırsat vermelisiniz. Belki uygun bir ortam olmamıştır bunca zaman.
Mesela bende 24 yaşındayım fakat okulum genelde öncelik oldu benim için. Hayatıma kimseyi almadım bu zamana kadar.
İstedim mi? Evet, ama hiç buna uygun ortamım olmadı.
Lisede ortam kötüydü, üniversitede de eğitim fakültesi olunca her yer kız kaynıyordu :) arkadaşlarda kız olunca bulamadım yani.
O yüzden sizde bir şans verin. Genelde sessiz sakin insanlar bunu duvar olarak kullanır o duvarı geçince arka tarafta çokk başka insan yatar :))
Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?