Daha önce ilişkisi olmamış

ailesine karşı boynun kıldan ince olacaksa olsun bu iş

en tehlıkelı sözz..

Ya guldurdunuz Eger ki ona bu dediklerinizi deseydim muhtemelen algilayamazdi bile

Biraz kuş beyni yorulurdu en azından. Sonra da kötü bir şey dediğine kanaat ederdi en sonunda :)

Aracı olan arkadaşını bilgilendir bence. Aklı başında kızların zamanını harcamasın. Kendisine göre birini bulsun..

Normalde boyle konusanlara kizarim ama hic iliskisi olmamis adamin iliskisi olmamis bi kadin istemesini anliyorum. Uzulecek bibsey yok isinize gelmiyorsa gorusmeyin gitsin

Hiç ilişkisi olmamış bir kadın/erkeğin hiç ilişkisi olmamış biriyle evlenmek istemesini anlarım. Ancak sizin daha önce ilişkiniz olmuş, karşınızdaki adamın kafasındaki siz değilsiniz belli ki. Şimdi sizden hoşlandığını düşünse de bu konuyu içinde halledemeyecek büyük ihtimal.

Aile ile ilgili söyledikleri de çok şeylerin habercisi. En hafif tabirle böyle diyebiliyorum.

Bence hiç başlamamak en iyisi.

Kalkip yeni tanıştığınız birine ne diye eski sevgililerinizi anlattiniz anlamadim.
Ha onun laflari sinir bozucu o ayri. Ama eski sevgili muhabbeti de cok yersiz ve sacma olmus.

Adam dürüst bir şekilde kendini tanıtmış, kendisine uygun birini bulur, sizde öyle. Anlaşmak gibi bir zorunluluğunuz yok.
Sevgilisi olmayan birinin öyle birini istemesi de çok normal.

Bence bu durum tuhaf değil aslında olması gereken diye düşünüyorum .. bende evlenmeden önce ilişki yaşamak istemedim eşimin hayatımdaki ilk kişi olmasını istedim hep karşımada benim gibi düşünen bir erkeğin çıkmasını bekledim ve eşimle tanıştım .. bence bir erkeğin hayatında olan ilk kadın olmak çok güzel bir duygu .. senden önce kimseyi öpmemiş kimseye sarılmamıs kimseyle uyumamıs olması ..

Bencede size katılıyorum böyle düşünüyorsa eğer şuan hoşlandıgını sansa bile ilerde bu durumu hazmedemeyebilir

Daha önce neden sevgilisi olmadığı çok açık değil mi? Ne demek ya oturup kalkmasını bilecek başka erkekle ilişki yaşamamış olacak aileme karşı boynu kıldan ince olacak?? Üslubu berbat bir kere iyi niyetli olsa bile

evlılıkten once ılıskı yasayan kadın ıstemeyebılır
sızde ıstemeyebılırsınız ısteyedebılırsınız herkes kendı ıstegıne gore bırıyle evlenmelı zaten bunda el ayak tıtreyecek aglayacak bırsey yok kı

sızı begenmıs gorusmeye devam etmek ıstemıs sız ıstemıyorsanız ben begenmedım ıcıme sınmedı dersınız baska bırsey soylemeye gerek yok kı

Ben olsam kabul etmezdim.. Yarın bir gün giyiminede karışır.. Nereye gitini cıktınıda.. Kendi tarafısının hatası olsa bile sen susacaksın boynun kıldan ince olacakmış.. Hic bulaşma derim..

Balık zaten baştan kokmuş bu insanla partnerlik olmazmış kabul etmeyn elektrik alamadım diyin

Erkekler genelde gecmisini cok açmiyor anlatmiyor cok buyuk yok sayamayacak kadar buyuk sevgi dolu bir iliskisi olmadi ise diger iliskilerini yok sayabiliyor.o yuzden emin olmak icin erken diyorum ki gercekten belki de iliskisi olmamistir. Dogru soyluyordur umarim

Soylemek istedigim iki sey var. Birincisi neden ilk bulusmada eski sevgililerinizi anlattiniz? Gerekli miydi? Bir de eskiler sizin ozeliniz, adamin bilmesine gerek var miydi?
Ikincisi "aileme karsi boynu kildan ince olacak" kelimesi zaten adami ozetliyor. Arkadasiniza da tesekkur edin ancak mizacinizin uyusmadigini, bir daha gorusmeye gerek kalmadigini soyleyip konuyu kapatin. Eskileriniz de lutfen siz de kalsin. Herkese anlatmayin ozelinizi bundan sonra. Neden biz kadinlar biriyle tanisinca gecmisimizi carsaf carsaf ortaya sereriz bilmem. Ne gerek vardi ki? Adam da kendini belli etmis zaten. Gecmis olsun.

Siz elinizdeki bütün kartları ortaya sermişsiniz neden eski sevgililerinizden bahsediyorsunuz ki sacmalık adam da belki sırf canınızı acıtmak için bu sözleri sarf etmiş çünkü bazı bağnaz Türk erkekleri kendine ilk olan kadını ister siz onun erkeklik egosunu ezdiniz oda kadınları köle gösteren cümleler sarf etmiş içinde sakladıkları kutuyu açtırmıssın ve senden hoşlandım diye haber gönderen kişi nasılsa bunla geleceğim olmaz bende eglenmeme bakayım evlenilecek kız bulana kadar düşüncesiyle haber yollamış bence

yardım ne için? çocuğu dövmek içinse seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…