Daha önce ilişkisi olmamış

Ben eşimin ilk sevgilisiyim. Bana geliince henüz 21 yaşıdaydım eşimle tanıştıgımda (O da 21 idi) ama neredeyse nişanlanıp ayrılmış gibiydim. Benim eski sevgililerime yaptıgım tüm iyi niyetii ve fedakarlıkları eşiimde görüyorum. Mesela kavgalarda hep o adım atar, küs kalamaz gelir sokulur. Ben ise aynı eski sevglilerim gibi daha geride duran ağırdan satan taraf oldum uğraşmadan. Yani yaşananlar yıpratıyor yoruyor heyecanı bile kalmıyor bişeylerin. Bence gayet şanslısınız

Olmak zorunda mı?
24 yaştan söz ediyorsunuz. İşti okuldu askerlikti derken bir de biraz sessiz bir tipse olmamıştır.
Nelere şaşırır olduk...
Tanışın kaybedecek birşeyiniz yok. Kazanacağınız ihtimal dahilinde.
E deneyin

Taniyip karar ver bence kestirip atma

O konuda olumsuz yorum yapan sağlıklı bulmayanlardan biri de bendim. Birincisi o adamın yaşı daha büyüktü. Ikincisi konuyu açan kişinin geçmişini eleştirerek daha önce hiç ilişkisi olmamış birini istiyorum demişti. Yani zihniyet belliydi.
Siz daha hiç görüşmemişsiniz. Bi görüşün kafa yapısına göre bi bakarsınız.

Ciddi anlamda ilişkisi olmamıştır.
Erkekler genelde anneleri ile tanıştırdıklarını gerçek ilişkiden sayarlar...

sevgililik kavramına çok da anlam yüklememek gerekir. saçma sapan, son derece yüzeysel, doğru düzgün paylaşımın olmadığı, sırf etrafa bak benim de sevgili var demek için sevgili olan birçok kişi var. bazı insanlar böyle ilişkileri kabul etmez.belki bu kişi de böyledir. olmuşken tam olsun diyip gereksiz kişilere kapıyı kapatmıştır. önyargılı olmayın. tanıyın.

kafasına göre biririni bulamamış demek ki. öncesinde ilişki yaşayıp yaşamamak önemli değil bence. görüşmek istiyorsanız bunu sorun etmeyin derim.

Eski sevgilim ilk tanıştığımız zaman "hiç" ilişikisi olmadığını söyledi. Daha sonra konuştuğumuz zaman birkaç kişi oldu öyle ciddi değildi, ilişki bile sayılmaz, "ben ilk defa sana karşı böyle şeyler hissediyorum" dedi.
Gel zaman git zaman aramız bozulmaya başladı fake hesap açıp biz ayrılma noktasındayken onu konuşturdum. Hayatında kimse oldu mu dedim "hayır kimse olmadi" dedi. Yani beni de o kızlar gibi yaşanmamış kabul etti. Ne olursa olsun hayatında olan kişilere hiç yaşanmamış gibi davranmak çok büyük saygısızlıktır o kişinin vefasizligina kanıttır. Hakikaten hayatında kimse olmadıysa o başka bi durum. Ama benim dediğim gibi bir şey fark edersen koşarak uzaklaş çünkü sen de bir gün yok sayılırsın :)
Artık duruma göre karar verirsin

Her şeyi geç te "aileme karşı boynu kıldan ince olacak "bu nasıl bir cümle.Evlenince seni aileme köle ederimin değişik bir versiyonumu.Böylesine ana baba düşkünü insanlar evliliğe adapte olup aradaki dengeyi sağlayamıyor .Eşimden biliyorum .Ha sizin tanıştığınız şahıs hem böyle konuşup ,hem de dengeyi sağlayabilir belki .Herkes bir değil .

Güncellemeyi okuduktan sonraki yorumum; adamın ağır mal olduğu yönünde. Kendisi de karısının ailesine karşı boynu kıldan ince şekilde davranacak mıymış? Ay, ruh hastasına bak. Hem höt zöt konuş, hem de hoşlanmışmış, devamı gelsinmiş. Aman koşarak uzaklaşın, hatta ben olsam koşmak kesmezdi rokete filan binerdim. İğrenç herif.

Ayy bi söz var s..kim sünüt kime minnet ne hatsiz lik boşver hiç ugraşma

güncellemeye istinaden yorumum, sevgilisi olmamış olabilir. 24 çok büyük bir yaş değil. ama sözleri ciddi sıkıntılı. ne demek evlenmeden ilişkisi olmayacak.. kaç yaşında kadınsın karşına çıkan kişilerle kendi ölçülerinde ilişki yaşamak en büyük hakkın.

bu adamla olsan yarın öbür gün herşeyi başına kakar.. en ufak kavgada seni kusurlu gibi göstermeye kalkar.
uzaklaş derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…