Ana gibi yar olmaz yaz.Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacamne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
Canım annem evlatlarını düşünür yazBirazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacamne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
Yok canım zaten sadece onlara açcam durumuCanım annem evlatlarını düşünür yaz, aslında gerek yok böyle şeylere illa kayınvalidemin gözüne sokmak istiyorum dersen yaparken yerken söylersin bunları da annem yaptı diye herkese ilan etmeye gerek var mı
Gerçekten banada çok saçma geliyordu ama öyle canınızı sıkıyorlar ki önceki açtığım konuyu görürsen belki hak verirsinBoyle çocukça şeylere gerek yok bence. Ağırlığınızı koruyun.
Gördüm ama bu yapacağın senin kaliteni düşürür. Bu şekilde göndermelerden anlayacak insanlar olduğunu sanmıyorum.Gerçekten banada çok saçma geliyordu ama öyle canınızı sıkıyorlar ki önceki açtığım konuyu görürsen belki hak verirsin
Sağol şuan aşırı sinirliyim neyse az düşünüyümGördüm ama bu yapacağın senin kaliteni düşürür. Bu şekilde göndermelerden anlayacak insanlar olduğunu sanmıyorum.
DemiEvdeyken gözüne sokmak wpye atmak falan yetmez, yiyecekleri kaynananizin yatağının içine koyun
ne ayıpBirazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacamne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?