Daha önce konu açmıştım az buçuk biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini kücük düsürmekte nirvanaya :ruh:
kesınlıkle
konuyu ılk okudugumda aklımdan gecen annesı konserve yapmadan once cocuguna keske boyle seylerın ayıp oldugunu ogretseymıs oldu ne yalan soyleyeyım

Bunlara hiç gerek yok.Zira benim kayınvalidemde aynı şekilde annem ne yaptıysa afiyetle yer.ohh ne gazel annen her sene yapsın göndersin der 😂 yani eğer bu tarz insanlarsa bu durum sizin sinirlerinizi daha da fazla bozar.Ağırlığınızı kaybetmeyin.içli dışlı olmayın.

Gerçekten banada çok saçma geliyordu ama öyle canınızı sıkıyorlar ki önceki açtığım konuyu görürsen belki hak verirsin
kocanızla ılgılı sorun o kocanız sızı ezdırıyor sız kendınızı ezdırıyorsunuz
kendı sorunlarınızı cozemeyıp bu sekılde bak annem soyle boyle dıyerek cozumleyemez daha cok kendınızı kotu duruma dusurursunuz
hayır annenızın o yaptıklarını oturup kayınvalıdenızle yıyeceksınız zaten kıme neyın havasını atıyorsunuz :D
kayınvalıde sıze konserve yapmak zorunda mı?
kocanız sızı soz sahıbı etmıyor ona durum paylasın paylasabılıyorsanız

Yetişkin olup ev kurmuşsunuz, başkasından beklemeyin kendiniz yapın. Kimse sizin beklentinizi karşılamak zorunda değil. Kurda ensen neden kalın diye sormuşlar, kendi işimi kendim gördüğümden demiş. Kimseden beklentiniz olmasın, gelirse mutlu olursunuz gelmezse üzülmezsiniz. Herkes aynı karakterde olamaz. Yeni evlisiniz şimdiden insanların kalbini kırmayın, kırdığınız kalp eşinizin ailesine ait. Yaptıklarınız eşinizi de kırar. Eşiniz sizin ailenizin yağmadığı şey yüzünden onların kalbini kırsa laf soksa hoşunuza gider mi?

kocanızla ılgılı sorun o kocanız sızı ezdırıyor sız kendınızı ezdırıyorsunuz
kendı sorunlarınızı cozemeyıp bu sekılde bak annem soyle boyle dıyerek cozumleyemez daha cok kendınızı kotu duruma dusurursunuz
hayır annenızın o yaptıklarını oturup kayınvalıdenızle yıyeceksınız zaten kıme neyın havasını atıyorsunuz :KK70:
kayınvalıde sıze konserve yapmak zorunda mı?
kocanız sızı soz sahıbı etmıyor ona durum paylasın paylasabılıyorsanız
50 günlük evli bunları yaşıyor çılgınlar gibi birde bebek istiyor!!! Yahu yaşın 20 kaynanan çatlak,kocanın rengi belirsiz ne çıldırtıyorsun yahu??

Söyledim bakalkm inşallah işe yarar zaten kafaya koydum öyle gelip kalmakla annelik olmadığını sokcam gözüne annemin hazırladığı kışlıklarını gözüne sokcam bide biraz çocukça ama duruma koycam ama sadece eşimin ailesine açcam

Kendi evinde hükmün yoksa iste böyle kavanozlari düsünüp internette paylasirsin. Zaten en deadly üclü:
1. Genc yasta büyümeden evlenmek
2. Kendine hayat alani kurmamak ve kendini becerememek
3. Evlilik oturtmadan kostura kostura hamile kalmak.

Bakalim. Deadly üclü ne zaman dolacak

Ha

Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacam 😂ne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar

Kuzucum ne oldu esinle konusamadin mi? Bosver konserveyi falan da biraz tavrini koy, esinden bu kadar korkma. Evlilik anne ile kv.yaristirma pisti degil.

Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacam 😂ne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
BAZI ANNELER UGRASIR YAPAR. BAZI ANNELER SADECE OTURUR YER. yaz.😂 ama ben olsam yazmazdm yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X