kesınlıkleKendini kücük düsürmekte nirvanaya![]()
konuyu ılk okudugumda aklımdan gecen annesı konserve yapmadan once cocuguna keske boyle seylerın ayıp oldugunu ogretseymıs oldu ne yalan soyleyeyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesınlıkleKendini kücük düsürmekte nirvanaya![]()
İşte bu ya!!!Büyüyüp evlenseydiniz sizde.![]()
kocanızla ılgılı sorun o kocanız sızı ezdırıyor sız kendınızı ezdırıyorsunuzGerçekten banada çok saçma geliyordu ama öyle canınızı sıkıyorlar ki önceki açtığım konuyu görürsen belki hak verirsin
50 günlük evli bunları yaşıyor çılgınlar gibi birde bebek istiyor!!! Yahu yaşın 20 kaynanan çatlak,kocanın rengi belirsiz ne çıldırtıyorsun yahu??kocanızla ılgılı sorun o kocanız sızı ezdırıyor sız kendınızı ezdırıyorsunuz
kendı sorunlarınızı cozemeyıp bu sekılde bak annem soyle boyle dıyerek cozumleyemez daha cok kendınızı kotu duruma dusurursunuz
hayır annenızın o yaptıklarını oturup kayınvalıdenızle yıyeceksınız zaten kıme neyın havasını atıyorsunuz
kayınvalıde sıze konserve yapmak zorunda mı?
kocanız sızı soz sahıbı etmıyor ona durum paylasın paylasabılıyorsanız
Bebek mi50 günlük evli bunları yaşıyor çılgınlar gibi birde bebek istiyor!!! Yahu yaşın 20 kaynanan çatlak,kocanın rengi belirsiz ne çıldırtıyorsun yahu??
Valla tüm hamilemiyim sayfalarinda soru sorup duruyordu! Gebemiyim gebemiyim diye! Hatırlıyorum. Bir de 20 yaşında, azıcık zamana bıraksa!Bebek mi![]()
Bence de uğraşma takılmamaya çalış evliliğini yaşa küçük oyunlarla eşinin gözünden düşmeBence uğraşmayın. Böyle şeylerle
Söyledim bakalkm inşallah işe yarar zaten kafaya koydum öyle gelip kalmakla annelik olmadığını sokcam gözüne annemin hazırladığı kışlıklarını gözüne sokcam bide biraz çocukça ama duruma koycam ama sadece eşimin ailesine açcam
Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacamne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
BAZI ANNELER UGRASIR YAPAR. BAZI ANNELER SADECE OTURUR YER. yaz.Birazdan yola çıkcaz kayınvalidemgil gelcek biraz ayıp olacak ama annemin yaptığı kışlıkları gözüne sokmak istiyorum görsün annelik gelip kalmayla olmadığını birde duruma atacamne yazıp atsam da böyle anlasalar hani çünkü onların bize hiç yardımı olmuyor aksine aramızı bozuyorlar
BAZI ANNELER UGRASIR YAPAR. BAZI ANNELER SADECE OTURUR YER. yaz.ama ben olsam yazmazdm yani