Daha önce konu açmıştım az buçuk biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence böyle çocukça birşey yapmayın bu tarz davranışlar dışardan çok çiğ gözüküyor inanın.

Şöyle söyleyeyim dışardan yorum yapmak çok kolay ne yaptıysa sana bu kadar sinirliyim vs kimse kimsenin içine girmeden bilemez o kadar çok şey yaptılar ki nişanlıljk sürecinde ve evlendiğim günden bu yana ben hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım yapmamda ama insana bi noktada tak diyor keşke bu kadar büyüseydin de evlenseydin falan demeseydiniz sadece beni burda bahsettiğim kadar biliyorsunuz asıl bu ayıp bence insanı tanımadan ön yargılı davranmak yinede teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için

Şöyle söyleyeyim dışardan yorum yapmak çok kolay ne yaptıysa sana bu kadar sinirliyim vs kimse kimsenin içine girmeden bilemez o kadar çok şey yaptılar ki nişanlıljk sürecinde ve evlendiğim günden bu yana ben hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım yapmamda ama insana bi noktada tak diyor keşke bu kadar büyüseydin de evlenseydin falan demeseydiniz sadece beni burda bahsettiğim kadar biliyorsunuz asıl bu ayıp bence insanı tanımadan ön yargılı davranmak yinede teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için
Dısarıdan yorum yapmak neden kolay olsun? Mesela biz olsak kaynanayı istemedıgımızı kocamıza soyleyemeyız falan mı sanıyorsun, neden soyleyemeyelım? Buyuyup evlenmek sana kalmıs.
Konserve ıle kadına hava atmaktansa kocama bir aylık evliyiz daha diyebilirdım. Bu daha basit.

Biz burda anlattiginiz kadar bilebiliriz. Sunu da ekleyeyim: esinizin ailesi evinizde bu kadar sorun oluyorsa bunun ana sebebi esiniz. Herkes kendi delisinden sorumlu. Sizi ve evinizi korumak onun görevi. Hepimizin annesi babasi kayinvalidesi kayinpederi var. Bu ama onlarin istedikleri gibi hayatimizda at kosturabilecekleri anlamina gelmiyor. Neden? Benim hayatim. Benim evim. Benim kararlarim. Önce kendimizi de koruyabilmemiz lazim. Bunu yapamiyorsak, yeterli kadar büyümemisiz demektir.

İnanın çok kırıcısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez .
Gebelik topıklerınde sizce hamıle mıyım diye sormussun kadında bunu yazmıs bunun neresi kırıcı? Yazdıgın kadarını biliriz evet herseyı bilemeyiz. Muneccım degıl kimse.

İnanın çok kırıcısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez .
anlattıgınız kadarını anlıyoruz ve anladıgımız bıze yetıyor yorum yapmak ıcın
cogumuzun muhakeme yetenegı var ve bır cogumuz nerdeyse sızın yasınızın ıkı katı yasındayız konustugumuza gore bır bıldıgımız var heralde

kararlarınız mantıklı degıl yolunuz dogru degıl uslubunuz yerınde degıl olayları bu sekılde cozemezsınız
bu kadar sorun yasadıgınız kısıyle bıle bıle evlenıp sonra sıkayet etmenız bıle olgun bır davranıs degıl e madem bu kadar sorun yasattılar ne demeye evlendıgınız ergen yasta ? yasıtlarınız bırbırının yuzundekı sıvılceyı sıkıyor daha sız cocuk yapma derdındesınız tum sorunlarınızı cozmus gıbı

aklınızı basınıza alın dıyor burda herkes kımse kotulugunuze konusmuyor bence cok sanslısınız boyle bır platforma soru sorup akıl alabıldıgınız ıcın keske bızımde zamanımızda olsaydı da cesıtlı fıkırler zengın gorusler gorebılseydık belkı bambaska bakardık olaylara

Yazıyı okursan ünlem işaretleri var herneyse sizinle uğraşacak değilim
Unlem adı ustunde noktalama isareti, burda da yazı diliyle anlastıgımıza gore konması normal degıl mı?
Bizimle neden ugrasacaksın kı ne munasebet uğrasmak? Hayırdır ya, kocasına kizamayan gelip burda bize kızıyor?

Disaridan yorum yapmak inan ki daha zor. Neden dersen yasadigin seyler bircogumuzun hayatina gore cok abes ve kaldiramayacagimiz seyler. Buna ragmen uygun bir dille sana anlatmaya calistik. Sen hala kocami kirmaktan korkuyorum bilmem ne dedin. Sen kiriliyorsun dedik. bu sabah gelmis kislik muhabbeti yapiyorsun. Evet 20 yas icin evlilik cok cok erken ki bu yazdiklarin da bunu acikliyor. Bircogumuz evlilikte senden tecrubeliyiz ve sana yapma etme diyoruz. Yoksa niyetimiz seni kirmak degil. Kaldi ki hayatlarimiz da cok farkli. Yasadiklarinin bize bir artisi eksisi yok. Olan sana olacak ac gozunu diyoruz ama sen hala bebek de bebek dersen kirilmayacaksin o zaman.

ulkemıze cok cok cok acil bır sekılde derhal evlenmeden once genel testler sart olmalı psıkolojık olarak evlılıge hazır mı bilişsel olarak yeterlı olgunluga sahıp mı o testı gecmeden evlenememelı bızım buna cok acıl ıhtıyacımız var bence

evlılıkte dengeyı erkegın kuracagını kaynananın yaptıgı bırcok hareketın aslında kocayla ılıskılı oldugunu bıle anlayamayacak nerde hayır dıyecegını bılmeyen kendı soz hakkını bılmeyen evlılıkte esın yerı nedır bılmeyen kısıler aıle olmaya kalkıyor ılerlememız mumkun degıl kı

Unlem adı ustunde noktalama isareti, burda da yazı diliyle anlastıgımıza gore konması normal degıl mı?
Bizimle neden ugrasacaksın kı ne munasebet uğrasmak? Hayırdır ya, kocasına kizamayan gelip burda bize kızıyor?
aynen ya :D kocası kaynanası konussa sesı ıcıne kacar hıg mıg der haksızlıga ugrar kendı evınde soz sahıbı edılmez ama gelır bıze atar yapar ılgınc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X