- 24 Ağustos 2018
- 4.293
- 10.945
- 208
Anneleri zamaninda yetistiremiyorsa biz niye cocuklariyla ugrsauyorizEsine laf anlatamiyorsa anneleri niye yaristiriyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneleri zamaninda yetistiremiyorsa biz niye cocuklariyla ugrsauyorizEsine laf anlatamiyorsa anneleri niye yaristiriyoruz![]()
50 günlük evli bunları yaşıyor çılgınlar gibi birde bebek istiyor!!! Yahu yaşın 20 kaynanan çatlak,kocanın rengi belirsiz ne çıldırtıyorsun yahu??
Anneleri zamaninda yetistiremiyorsa biz niye cocuklariyla ugrsauyoriz![]()
Estagfurullah canim ama hakediyolar vallahiAhahaha goool
Dısarıdan yorum yapmak neden kolay olsun? Mesela biz olsak kaynanayı istemedıgımızı kocamıza soyleyemeyız falan mı sanıyorsun, neden soyleyemeyelım? Buyuyup evlenmek sana kalmıs.Şöyle söyleyeyim dışardan yorum yapmak çok kolay ne yaptıysa sana bu kadar sinirliyim vs kimse kimsenin içine girmeden bilemez o kadar çok şey yaptılar ki nişanlıljk sürecinde ve evlendiğim günden bu yana ben hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım yapmamda ama insana bi noktada tak diyor keşke bu kadar büyüseydin de evlenseydin falan demeseydiniz sadece beni burda bahsettiğim kadar biliyorsunuz asıl bu ayıp bence insanı tanımadan ön yargılı davranmak yinede teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için
İnanın çok kırıcısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez .Valla tüm hamilemiyim sayfalarinda soru sorup duruyordu! Gebemiyim gebemiyim diye! Hatırlıyorum. Bir de 20 yaşında, azıcık zamana bıraksa!
Şöyle söyleyeyim dışardan yorum yapmak çok kolay ne yaptıysa sana bu kadar sinirliyim vs kimse kimsenin içine girmeden bilemez o kadar çok şey yaptılar ki nişanlıljk sürecinde ve evlendiğim günden bu yana ben hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım yapmamda ama insana bi noktada tak diyor keşke bu kadar büyüseydin de evlenseydin falan demeseydiniz sadece beni burda bahsettiğim kadar biliyorsunuz asıl bu ayıp bence insanı tanımadan ön yargılı davranmak yinede teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için
Gebelik topıklerınde sizce hamıle mıyım diye sormussun kadında bunu yazmıs bunun neresi kırıcı? Yazdıgın kadarını biliriz evet herseyı bilemeyiz. Muneccım degıl kimse.İnanın çok kırıcısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez .
Yazıyı okursan ünlem işaretleri var herneyse sizinle uğraşacak değilimGebelik topıklerınde sizce hamıle mıyım diye sormussun kadında bunu yazmıs bunun neresi kırıcı? Yazdıgın kadarını biliriz evet herseyı bilemeyiz. Muneccım degıl kimse.
Yazıyı okursan ünlem işaretleri var herneyse sizinle uğraşacak değilim
Şöyle söyleyeyim dışardan yorum yapmak çok kolay ne yaptıysa sana bu kadar sinirliyim vs kimse kimsenin içine girmeden bilemez o kadar çok şey yaptılar ki nişanlıljk sürecinde ve evlendiğim günden bu yana ben hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım yapmamda ama insana bi noktada tak diyor keşke bu kadar büyüseydin de evlenseydin falan demeseydiniz sadece beni burda bahsettiğim kadar biliyorsunuz asıl bu ayıp bence insanı tanımadan ön yargılı davranmak yinede teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için
anlattıgınız kadarını anlıyoruz ve anladıgımız bıze yetıyor yorum yapmak ıcınİnanın çok kırıcısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez .
Estağfurullah kırmak amacım yok ! Sadece 20 yaşında daha evliliğin oturmadan böyle şeyler istemen şaşırttı!İnanın çok kırıcısınız kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez .
Unlem adı ustunde noktalama isareti, burda da yazı diliyle anlastıgımıza gore konması normal degıl mı?Yazıyı okursan ünlem işaretleri var herneyse sizinle uğraşacak değilim
aynen yaUnlem adı ustunde noktalama isareti, burda da yazı diliyle anlastıgımıza gore konması normal degıl mı?
Bizimle neden ugrasacaksın kı ne munasebet uğrasmak? Hayırdır ya, kocasına kizamayan gelip burda bize kızıyor?