daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

inanmadığım 3. şizofren hikayesi

adamı yok yere elaleme karşı rencide etmek olur bence gazeteye birşey göndermeyin...

çünkü gazeteciler böyle bir iddia var dese bile, adamın adı lekelenir

Son düzenleme:
Şahsen ben de şizofren olduğuna inanmıyorum . Her ortalığı karıştıran , mahkemelik durumuyla karşı karşıya gelen herkes , şizofrenim deyip kaçış yolu aramaya başlıyor . Bu sitede moda oldu artık . Mübarek tüm şizofrenler burada toplanmış gibi . Durum 3-5 ergenin toplanıp dalga geçmesinden başka bir şey değil . Bence bu durum bizi de ilgilendirmez , hakkında asılsız suçlamalar ve iftira atılan şahısı ilgilendiriyor . O kişiye durum bildirilir , mahkemesini açar. mahkeme heyeti artık karar verir şizofren mi değil mi diye . Konu sahibi arkadaşın zaten canı sıkılıyordu , sitede oyun oynayıp duruyordu . Ona da eğlence çıkmış olur bu sayede . Mahkemeyle uğraşsın dursun , can sıkıntısına iyi gelir

ya kendidir, ya da uyuz oldugu biri...
o yüzden facebook'a dikkat etmelı insan, resımlerı sadece arkadaşlarına açık olmalı
güvenmedığı kişilere açık olmamalı.

Şayet gerçekten şizofrense rabbim şifaversin ne diyim ... bende mesaj sayım dolsada şu kızla özelden ilgileneyim diye düşünüyordum olay ortaya çıkmadan önce , şu diğer üyeliklerin tek kişiye ait olduğunu nasıl anlıyorlar ?

Son düzenleme:
Bir şizofren vakası vardı berceste miydi?

Bu kişi o kişi mi?

Yoksa bunlar farklı farklı kişiler mi?

Ayrıca editörlerin bu konuyu hala neden kapatmadığını çok merak ediyorum!

Olay adli mercilere intikal edecekse, zaten burda yazıp çizilmesine de izin vermek suçtur diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…