daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

tüm üyeliklerine baktım da hiç bir konusuna yorum yapmamıım.kendi adıma sevindim

inşallah kazen o başkanla görüşür de ,konu sahibiyle bağlantısını bize açıklar

Ben yaptım ya, hamileyken gelinlik giyilir mi konusuna

Ben şizofren falan olduğuna inanmıyorum ayrıca. Nasıl burda milletin duygularını istismar etmek için konu açıyosa, şizofreni de aynı şekilde acındırmak için söylemiştir.
Ezik bunlar, hayatta hiç bir şeyi olmayan, hep başkalarına imrenen, başkalarının hayatları üzerinden yaşamayı isteyen, aciz, kendisi için adım atamayan tipler bunlar.

bu kadar mı düşünemiyorsun sen ya yaşın kaç senın anlamadım internette tanıdığın adama güvenıyorsun... haberleri hiç mi okumuyorsunnn

ben de inanmıyorum.hele bu konunun maksatlı açıldığı o kadar belliydi ki,tam ben konuyu okudum,karalamak için mi açtın konuyu diye yazacaktım,konu kapandı.daha sonra kazen açıklama yaparak konuyu tekrar açtı.

Hatta bu da bi sözlük vakası ki ziyaretçi sayısının maşallahı var.
Sağolsunlar, bizi hep ziyaret edip allaha şükretmemizi sağlıyolar; bu tip aptallardan olmadığımız için.

Arkadaslar bu kisi DatluCadu degil sanirim

Cunku buraya o mesaji yazdiktan sonraki son mesajini, Kazen'in actigi sadece pro uyelerin gorebildigi bir sayfaya yazmis ,
o mesajdan da uyelik iptalini kendisinin istedigi anlasiliyor...

Ayrica imzasinda The End yaziyordu ...

Son düzenleme:
bu kişi gerçekten şizofrene benziyor ilgi çekmek olsaydı sadece şizofrenle kalırdı işe bipolarıda karıştırıp ciddi anlamda hastalığının sinyalini veriyor bence, o adamı hiç tanımıyor bile olabilir, gazete yada dergi onun hayal dünyasını ve yeni hikayelerini tetiklemek için yeterli, ben kızamıyorum çünkü o gerçekten bunları yaşadığını düşünüyo, bence kazen polislede irtibata geçsin bu olaydan sonra onun kendi içindeki hayal kırıklığı daha büyük sonuçlar doğurabilir,,,,

Okurken şok oldum iftira kadar kötü bir şey yoktur.Bu konuyu sadece okudum yorum zaten pek yapmam.Korku filmi gibi gerçekten ürktüm hele de şizofren konusuna.İnsanların işi gücü kalmamış dalga geçiyorlar.Burdaki bir çok üye de öyle gerçek sanarak yorum yapıyor en çok onlara üzüldüm.

Bence sizofren falan degil, bildigimiz beyinsiz.
Kazen abi ne yapti acaba merak ediyorum?!? :44:

birde o kadar inandırıcı yazıyorlarrki,feci kekleniyoruz.
artık BDV ye mesaj yazmak içimden gelmiyor.nerdeyse konuların yarısı fake olmaya başladı.

çocuğu sosyal hizmetlere versem görebilir miyim istediğimde demişti, nasıl üzülmüştüm. hatta biriki damla gözyaşı bile akıtmış olabilirim

ne safım kahretsin

valla internete girecek paran var maşallah çıkmıyosun netten !!!

çok çok geçmiş olsun Esra Erolu arayabilirsin aslında yada seda sayan gibi ünlü ismleri.

feci aptal yerine kondum
kahrolsun şu aptal merhamet duygum.
aradım, telefonda hüngür hüngür ağlayan bir kız vardı
öyle ikna ediciydi ki..
ona her türlü destek olacağımı söyledim.
ne geçti eline soruyorum?!
ben yine insanlara inanmaya devam edeceğim
sırf insan olduğum için..
ama sen utanç duyacak mısın
bir insanın merhametiyle alay ettiğin için?
yazık....

Nasil yani, erguner i mi aradin. Gorunuse gore 4 uyeligi varmis. Birinde ben sizofreni hastasiyim demis.

Kendine kizma Amonra belki bende aramak istedim ama aramadim. Burdaki insanlar da oyle.

Nasil yani, erguner i mi aradin. Gorunuse gore 4 uyeligi varmis. Birinde ben sizofreni hastasiyim demis.

Kendine kizma Amonra belki bende aramak istedim ama aramadim. Burdaki insanlar da oyle.

evet aradım.
o evlatlık vereceğim dediği konuda.
gerçekten bugüne kadar hiçbir şeyden haberim yoktu
ne zaman ki bu öğleden sonra ablası olduğunu söyleyen bir kişi beni aradı
durumdan öyle haberim oldu.
kardeşinin şizofren olduğundan falan bahsetti
bilmiyorum ne ne kadar doğru
zira artık daha şüpheci yaklaşmam gerektiğini öğrendim insanlara.

Amonracım kızın şizofren olduğu nasıl çıkmış ortaya ? sayfaya baktım gezdim göremedim sende bişeyler demişsin. sıkma canını . insanlar bazen burada bizim duygularımızı suistimal edip karşıdan buna bakıp gülmekten zevk alıyorlar . ha demişsin ki ablası aradı şizofren falan dedi diye dediğin gibi ne kadar doğru bilemeyiz . fakat gün geçmiyor ki burada açılan hangi konu fake hangisi değil anlayalım. hangisine yardım elimizi uzatıp hangisini ayıklayalım . boş ver üzülme lütfen

Karsimizda sizofren var kimseyle bi derdi yok bence. sadece hayalinde boyle seyleri yasadigini dusunuyor.yani ona gore yazdiklari gercek. bipolar duygulanim bozuklugu var sizofreni var. allah sabir versin.

O konuya ben yetisemedim ama okudum. Sizofren oldugu dogru olabilir cunku actigi bir uyelikte biraz kendinden bahsediyor. Otekilerde uydurma hayatlardan. Sizofreni hastaliginin da cesitleri var . Sanirim arada ilaclarini da aksatiyor. Ona da kizma inan elinde degil, kendine o sekil bir dunya yaratmis. Actigi hasarlardan haberi yok.

ailesinin onun bu sitede yazdığı şeylerden haberi vardır o zaman herhalde? dün alakasız bir adam suçlandı burada, bence eğer gerçekten hasta ise ailesinin onu takip etmesi gerekirdi, amonra ile birlikte kazeni de arayıp durumdan haberdar etmeleri gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…