- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi erguner1994
-
tüm üyeliklerine baktım da hiç bir konusuna yorum yapmamıım.kendi adıma sevindim
inşallah kazen o başkanla görüşür de ,konu sahibiyle bağlantısını bize açıklar
Ben yaptım ya, hamileyken gelinlik giyilir mi konusuna
Ben şizofren falan olduğuna inanmıyorum ayrıca. Nasıl burda milletin duygularını istismar etmek için konu açıyosa, şizofreni de aynı şekilde acındırmak için söylemiştir.
Ezik bunlar, hayatta hiç bir şeyi olmayan, hep başkalarına imrenen, başkalarının hayatları üzerinden yaşamayı isteyen, aciz, kendisi için adım atamayan tipler bunlar.
Cok kotuyum cok sey yazamicam hata hata ustune ..bebegimi vermekten vazgecmistim en son ..maddi durumumda yetersizdi ..arkadasimda kaliyordum veartik caresizlikten yeni arayislara girdim..internette biriyle tanistm kendisinin evli oldugunu cocugu oldugunu halimden anladigini bana yardim edecegini soyledi kardesce yaklasti hatta bir evim var orda kalirsin dedi simdi soveceksiniz ama inandim bulustuk beni dedigi eve goturdu ve orda saldirdi kactim...bir sekilde kactim..bulamasin diye bahcelerden camura bata cika kactim hemen bir aracin onune atladim allah yardim etti kendisi okul muduruymus hastaneye gittik rapor aldim suc duyurusunda bulundum...simdi adam beni tehtid ediyor bu kisi marasta iyi ve taninan biriymis maras afsinde mimarlar odasi baskaniymis benimle alay ediyor birsey kanitlayamazsin diye birsey cikmaz diye karisina anlatmak istiyorum akit gazetesini aradim televizyona cikip rezil olsun istiyorum karima ulasamazsin diyor hatta beni hirsizlikla sucluyor parasini calmisim oyle diyor benim sahidim var belki bu davadan bisey cikmaz ama ben duyulsun istiyorum bu adiligi..ne yapabilirim kme ulasabilirim psikolojim cok kotu bana yardim edin olmek istiyorum
Cok kotuyum cok sey yazamicam hata hata ustune ..bebegimi vermekten vazgecmistim en son ..maddi durumumda yetersizdi ..arkadasimda kaliyordum veartik caresizlikten yeni arayislara girdim..internette biriyle tanistm kendisinin evli oldugunu cocugu oldugunu halimden anladigini bana yardim edecegini soyledi kardesce yaklasti hatta bir evim var orda kalirsin dedi simdi soveceksiniz ama inandim bulustuk beni dedigi eve goturdu ve orda saldirdi kactim...bir sekilde kactim..bulamasin diye bahcelerden camura bata cika kactim hemen bir aracin onune atladim allah yardim etti kendisi okul muduruymus hastaneye gittik rapor aldim suc duyurusunda bulundum...simdi adam beni tehtid ediyor bu kisi marasta iyi ve taninan biriymis maras afsinde mimarlar odasi baskaniymis benimle alay ediyor birsey kanitlayamazsin diye birsey cikmaz diye karisina anlatmak istiyorum akit gazetesini aradim televizyona cikip rezil olsun istiyorum karima ulasamazsin diyor hatta beni hirsizlikla sucluyor parasini calmisim oyle diyor benim sahidim var belki bu davadan bisey cikmaz ama ben duyulsun istiyorum bu adiligi..ne yapabilirim kme ulasabilirim psikolojim cok kotu bana yardim edin olmek istiyorum
feci aptal yerine kondum
kahrolsun şu aptal merhamet duygum.
aradım, telefonda hüngür hüngür ağlayan bir kız vardı
öyle ikna ediciydi ki..
ona her türlü destek olacağımı söyledim.
ne geçti eline soruyorum?!
ben yine insanlara inanmaya devam edeceğim
sırf insan olduğum için..
ama sen utanç duyacak mısın
bir insanın merhametiyle alay ettiğin için?
yazık....
Nasil yani, erguner i mi aradin. Gorunuse gore 4 uyeligi varmis. Birinde ben sizofreni hastasiyim demis.
Kendine kizma Amonra belki bende aramak istedim ama aramadim. Burdaki insanlar da oyle.
feci aptal yerine kondum
kahrolsun şu aptal merhamet duygum.
aradım, telefonda hüngür hüngür ağlayan bir kız vardı
öyle ikna ediciydi ki..
ona her türlü destek olacağımı söyledim.
ne geçti eline soruyorum?!
ben yine insanlara inanmaya devam edeceğim
sırf insan olduğum için..
ama sen utanç duyacak mısın
bir insanın merhametiyle alay ettiğin için?
yazık....
evet aradım.
o evlatlık vereceğim dediği konuda.
gerçekten bugüne kadar hiçbir şeyden haberim yoktu
ne zaman ki bu öğleden sonra ablası olduğunu söyleyen bir kişi beni aradı
durumdan öyle haberim oldu.
kardeşinin şizofren olduğundan falan bahsetti
bilmiyorum ne ne kadar doğru
zira artık daha şüpheci yaklaşmam gerektiğini öğrendim insanlara.
evet aradım.
evet aradım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?