- Konu Sahibi erguner1994
-
Amonracım kızın şizofren olduğu nasıl çıkmış ortaya ? sayfaya baktım gezdim göremedim sende bişeyler demişsin. sıkma canını . insanlar bazen burada bizim duygularımızı suistimal edip karşıdan buna bakıp gülmekten zevk alıyorlar . ha demişsin ki ablası aradı şizofren falan dedi diye dediğin gibi ne kadar doğru bilemeyiz . fakat gün geçmiyor ki burada açılan hangi konu fake hangisi değil anlayalım. hangisine yardım elimizi uzatıp hangisini ayıklayalım . boş ver üzülme lütfen
O konuya ben yetisemedim ama okudum. Sizofren oldugu dogru olabilir cunku actigi bir uyelikte biraz kendinden bahsediyor. Otekilerde uydurma hayatlardan. Sizofreni hastaliginin da cesitleri var . Sanirim arada ilaclarini da aksatiyor. Ona da kizma inan elinde degil, kendine o sekil bir dunya yaratmis. Actigi hasarlardan haberi yok.
feci aptal yerine kondum
kahrolsun şu aptal merhamet duygum.
aradım, telefonda hüngür hüngür ağlayan bir kız vardı
öyle ikna ediciydi ki..
ona her türlü destek olacağımı söyledim.
ne geçti eline soruyorum?!
ben yine insanlara inanmaya devam edeceğim
sırf insan olduğum için..
ama sen utanç duyacak mısın
bir insanın merhametiyle alay ettiğin için?
yazık....
evet aradım.
o evlatlık vereceğim dediği konuda.
gerçekten bugüne kadar hiçbir şeyden haberim yoktu
ne zaman ki bu öğleden sonra ablası olduğunu söyleyen bir kişi beni aradı
durumdan öyle haberim oldu.
kardeşinin şizofren olduğundan falan bahsetti
bilmiyorum ne ne kadar doğru
zira artık daha şüpheci yaklaşmam gerektiğini öğrendim insanlara.
ablası olduğunu söyleyen kişi bu hikayelerin bir kısmının doğru olduğunu
ama kendi yaşadığı şeyler olmadığını söyledi
yani başkalarının yaşadıklarını kendisi yaşamış gibi anlatıyormuş
hatta ablasının bir sorununu da kendisi yaşamış gibi anlatmış
farklı bir üyelikle.
ben de telefonda şoklar içersinde dinledim
dışardaydım bu konudan bile haberim yoktu
ciddi afalladım.
bilmiyorum bundan sonra ne yasal süreçte ne yaparlar
cidden hastaysa ki normal bir davranış değil bu
allah şifa versin.
ailesinin onun bu sitede yazdığı şeylerden haberi vardır o zaman herhalde? dün alakasız bir adam suçlandı burada, bence eğer gerçekten hasta ise ailesinin onu takip etmesi gerekirdi, amonra ile birlikte kazeni de arayıp durumdan haberdar etmeleri gerekirdi.
benim numaramı kız kardeşinden alıp ulaşmış ablası
kardeşi başının belada olduğunu kötü bir şey yaptım ben diye anlatmış ablasına
ben de iletişimden yönetime bu durumu açıklamalarını söyledim
gerisi hakkında bir bilgim yok.
kazen gereken neyse yapar ondan eminim.
Demekki tehlikeli durumla tehlikesiz durumu ayirt edebilme kabiliyeti var bu arkadasimizin.
Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesi "Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır" bu maddenin ikinci fikrasi "Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur"
Gerci bu G.T korkusu da yeter bu arkadasimiza hahahaha. Su an konuyu okuyan 10 tane ziyaretci vardi, tum sizofrenler toplasmis
Bu dalga gecilecek bir konu degil.
şizofren falan değil bana kalırsa. olay ortaya çıkınca kıvırmanın bir çeşiti. belki bir kişide değiller. ortak olarak toplanıp kafa buluyorlar ama dün gece açılan konu onların sonu oldu. açan kimse onu şöyle bir benzetsinler çünkü tam mahkemelik bir olay bu. bir insana iftira .ve tam bir rezalet.şimdi şizofren cezai ehliyeti yok diye yan çizsinler. ben yemem bunu.
onada inanmıyorum. seneler önce birini biliyorum. oda şizofrenim dedi. yazdıda yazdı. ve olmadığı ortaya çıktı. bunu yazmak zor değilhttp://www.kadinlarkulubu.com/kendi...sim-icin-cok-uzuluyorumsizofreni-olmus-9.html
bak aşağıda bahsetmiş biraz hastalığından
ben okurken ürperdim başka bi forumda da bahsediyodu hamileyim şizofreni ilaçlarını kullanıyorum falan diye
ben akıl sağlığının kesinlikle yerinde olmadığına ve acınacak bir durumda olduğuna inanıyorum
allah şifa versin kimsenin başına vermesin böyle hastalık
o zaman ben safımonada inanmıyorum. seneler önce birini biliyorum. oda şizofrenim dedi. yazdıda yazdı. ve olmadığı ortaya çıktı. bunu yazmak zor değil
şizofren falan değil bana kalırsa. olay ortaya çıkınca kıvırmanın bir çeşiti. belki bir kişide değiller. ortak olarak toplanıp kafa buluyorlar ama dün gece açılan konu onların sonu oldu. açan kimse onu şöyle bir benzetsinler çünkü tam mahkemelik bir olay bu. bir insana iftira .ve tam bir rezalet.şimdi şizofren cezai ehliyeti yok diye yan çizsinler. ben yemem bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?