daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

ablası olduğunu söyleyen kişi bu hikayelerin bir kısmının doğru olduğunu
ama kendi yaşadığı şeyler olmadığını söyledi
yani başkalarının yaşadıklarını kendisi yaşamış gibi anlatıyormuş
hatta ablasının bir sorununu da kendisi yaşamış gibi anlatmış
farklı bir üyelikle.
ben de telefonda şoklar içersinde dinledim
dışardaydım bu konudan bile haberim yoktu
ciddi afalladım.
bilmiyorum bundan sonra ne yasal süreçte ne yaparlar
cidden hastaysa ki normal bir davranış değil bu
allah şifa versin.

belkıde sevmediği birinden intikam almaya çalışan biri?
abla da hikaye olabilir, sonuçta başka birini ablası gibi konusturması zor bişi değil
belkı, canı sıkılan biri
her şey olabilir yani.
ciddi anlamda şizofren olsa, ailesi yanından ayrılmaz pc de ne yapıp ettığını de takıbe alırlar
tabiki bu benim düşüncem:26:

Bende en çok buna üzüldüm Amonra, sen aradın görüştün... Ne diyelim Allah yardım etsin eğer doğruysa şifasını versin.

Tesadufe bak, tam da kardesinin birini suclamasindan sonra seni arayip sizofren oldugunu soyluyor Daha once neredeymis bu abla?? Nasil haberdar olmus UZUUUUN aradan sonra

BAZI SLKLAR TUTUSMUS Insallah mahkemelik olurlar, ben hasta olduguna falan da inanmiyorum, hastaysa da hakim karar versin ceza ehliyetinin olmadigina

amin canım amin

benim numaramı kız kardeşinden alıp ulaşmış ablası
kardeşi başının belada olduğunu kötü bir şey yaptım ben diye anlatmış ablasına
ben de iletişimden yönetime bu durumu açıklamalarını söyledim
gerisi hakkında bir bilgim yok.
kazen gereken neyse yapar ondan eminim.

Normal bir insan neden bunları yapsın ki? Canı sıkılan biri olduğunu da sanmıyorum nedense.
Sorunları var bu belli yani:44:

durum gerçekse üzüldüm kızın adına ama ailesi keşke daha önceden öğrenseydi bu olaylar olmadan

Eğlence için aklı başında olan bi insan böyle bir iftira atıp başına dert açmaz bence. Eğer şizofren değilse demek ki aklından zoru var. Resmen isim verdi mimarlar odası başkanı diyerek. Akıl işi değil bu.

Demekki tehlikeli durumla tehlikesiz durumu ayirt edebilme kabiliyeti var bu arkadasimizin.

Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesi "Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır" bu maddenin ikinci fikrasi "Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur"

Gerci bu G.T korkusu da yeter bu arkadasimiza hahahaha. Su an konuyu okuyan 10 tane ziyaretci vardi, tum sizofrenler toplasmis

Bu dalga gecilecek bir konu degil.

Kahramanmaras mimarlar odasinin maili: kmaras@mo.org.tr

Bence yoneticilerden biri bu ithamlari ve kisinin IPsini versin onlar ne yaparlarsa yapsinlar.

Bu kizimiz birileriyle ugrasmak istemiyor muydu?? Ugrassin dursn iste mahkemeyle mimarlar odasiyla

nedir son durum acaba? kazen'i de aramış mı ablası bugün?

şizofren falan değil bana kalırsa. olay ortaya çıkınca kıvırmanın bir çeşiti. belki bir kişide değiller. ortak olarak toplanıp kafa buluyorlar ama dün gece açılan konu onların sonu oldu. açan kimse onu şöyle bir benzetsinler çünkü tam mahkemelik bir olay bu. bir insana iftira .ve tam bir rezalet.şimdi şizofren cezai ehliyeti yok diye yan çizsinler. ben yemem bunu.

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...sim-icin-cok-uzuluyorumsizofreni-olmus-9.html

bak aşağıda bahsetmiş biraz hastalığından
ben okurken ürperdim başka bi forumda da bahsediyodu hamileyim şizofreni ilaçlarını kullanıyorum falan diye
ben akıl sağlığının kesinlikle yerinde olmadığına ve acınacak bir durumda olduğuna inanıyorum
allah şifa versin kimsenin başına vermesin böyle hastalık

onada inanmıyorum. seneler önce birini biliyorum. oda şizofrenim dedi. yazdıda yazdı. ve olmadığı ortaya çıktı. bunu yazmak zor değil

nurcan diye hayali bi kadınla muhabbetlerini sokak ortasında kavgasını anlatmış
bunları kimsenin uydurabileceğine inanmıyorum
uydurması bile hasta kafa işi bana göre

yani... sonuçta burada çok zaman geçirmeden anlamıyor insan bazı şeyleri.
hepimiz ilk üye oldugumuz zaman acemı değil miydik? hakaret etmeyeyım ıp alırlar sorun çıkar diye mi düşündük?
üye olup, ardından ortalığa sataşan, hakaret eden ve karşısında ciddi bir yönetici görüp, ardından tırsan
sıvısan üyeler görmedık mı? sosyal paylaşım sitelerine fazlaca takılıp buraya gelen, kafasına göre davranıp ağzının payını alan ve yalvaran üyeler görmedik mi?
bana da şizofreni bir vaka gibi gelmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…