elperdon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ocak 2014 735 289 303 26 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #1 Merhabalar. Daha önce TCF'den pilates eğitmenliği sertifikası alan var mı? Varsa kurs süreci nasıl işliyor, neler yapılıyor? Bugün başvurdum ve kurs sürecinde beni neler bekliyor merak ediyorum. Eğer bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhabalar. Daha önce TCF'den pilates eğitmenliği sertifikası alan var mı? Varsa kurs süreci nasıl işliyor, neler yapılıyor? Bugün başvurdum ve kurs sürecinde beni neler bekliyor merak ediyorum. Eğer bilgi verirseniz çok sevinirim.
F flower0 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Haziran 2013 306 77 98 İstanbul 3 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elperdon #2 canım katıldın mı kursa sana bu konuyla ilgili özel mesaj attım cevaplarsan çok sevinirim umarım alabilirsin sertifikayı :)
canım katıldın mı kursa sana bu konuyla ilgili özel mesaj attım cevaplarsan çok sevinirim umarım alabilirsin sertifikayı :)