• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

Günaydın cnm. Sabah tost, 4 tane zeytin ve salatalik yedim

merhabalar ben yine geldim bu sefer daha bi kararla daha bi azimle inşallah
pazartesi yani 09.06.2014 ten beri diyetteyim
başlangıcım 89,7
hedefim 75 yine 75 ama bu sefer çok çok çok azimliyim menümü paylaşıyım
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim domates
3 ince dilim peynir
maydanoz nane roka ile yapılmış sandiviç

ara
3 light limonlu bisküvi
form çayı
öğle
1 kase mercimek çorba
1 kase yeşil salata yağsız
2 yk yoğurt
sonraki ara
activia kayısılı yoğurt içine buğday gevreği çeyrek porsiyon
form çayı
ve tahmini akşam yemeğim
köz patlıcan biber e sarımsaklı yoğurt akşam yemeğini 7den önce yiyiorum sonrasında
belki ince bir dilim kavun yada ince bir dilim karpuz yiyiorum her zaman olmamak kaydıyla
vee en önemlisi 3 litre su

birde akşamları yürüyüşe çıkıyorum dün akşam
yarım saat aralıksız yürüyüş ardından
spor aletleri
200 bisiklet
100 twister hareketi
20 itme hareketi yaptım
eğer çıkamassam ender saraçla 10 hareketi yapıyorum

cumartesi sabah yola çıktık erdem için
hastanede yarım sandiviç ekmeğine sandiviç yedim
öğlen
bir kase mercimek çorba
hellimli salata yedim
akşam
2 buçuk tane köfte
köz patlıcan biber vardı bir kase sarımsaklı yoğurtlu salata yaptım
pazar sabah
2 dilim tam tahıl ekmek
2 yumurtaya maydanoz peynir ve minnacık bir sucuk dilimi ile omlet yaptım yağsız
salatalık zeytin yedim

öğlen yok
akşam kuru fasulye 1 porsiyon
1 kase sarımsaklı yoğurt
mevsim salata

pazartesi sabah
1 domates
1 salatalık
1 biber
bir tutam maydanoz
1 kk beyaz peynir
2 dilim uno tam tahıllı ekmek
öğlen
mercimek çorba bir kase
mevsim salata peynirli

ve en güzeli bugün tam bir hafta oldu vee ben -1.2 kilo verdim şükürler olsun başarıcam Allahın izniyle her hafta bu kadar versem 4-5 ayda ideal kiloma dönecem Allah nasip ederse tabi bir tek ramazan var korkutan bakalım hayırlısı

akşam
semiz otu yedim bi porsiyon sarımsaklı yoğurtlu
2 yk kuru fasulye ile
sonrada :17: çilek yiyecektim yanında dondurma istedi canım 4yk dondurma 100 gr çilekle yedim

sabah kahvaltı
peynir zeytin domates salatalık biber yumurta dan olan bir kahvaltı tabağı 2 minik dilim ekmek ile

Yine yeni yeniden merhaba topikim neler oldu neler ben yazmayalı ben geçen sene tekrar diyet yapıp tamı tamamına 14 kilo verdim ne kadar güzeldi kendime güvenim geldi derken hoop 12 kilosunu geri aldım artık iyice yıprandım bu gidişe bir dur diyor ve bugün tekrardan başlıyorum :)
ve bu sefer farklı bir yöntem deniyorum hiç sevmesemde corn flakes ile kahvaltı ve akşam yemeği yiyip öğlende ızgara yada çorba ile geçirecem ilk hafta makarna pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak ikinci hafta kepekli olarak az bunlardan olacak ve evde eliptik bisikletle sporada başlayacam bakalım bu sefer vücudum ne tepki vericek merakla bekliyorum buraya yediklerimi yazıcam yine yazmak yine iyi geliyor
02.11.2015
sabah
corn flakes süt ile
ara 1 avuç fındık ve bir mandalina

2 kasım a devam edelim
öğlen yemeği
1 kase mercimek çorba
biraz kısır
biraz mor laha salatası
aksam
mercimek çorba

3 kasım
sabah
corn flakes süt ile
ara
mandalina
öğlen mercimek çorbası
ara
elma
akşam
ızgara biftek

4 Kasım
sabah Corn Flakes süt ile
ara 1 avuç fındık

akşam
1 büyük kase cacık
3 yk kapuska
bir sarmanın yarısı lahana sarması

05 kasım sabah
corn flakes sütle

öğlen
mercimek çorba
ızgara tavuklı yeşil salata

Merhaba vefasız günlükçün yine döndü ben neden böyleyim bilmiyorum ama düzelicem Allahın izniyle
öncelikle geçmiş diyetlerimde başarılı olsamda sonra yine eskiye hızlı bir dönüş yaptım buda piskolojimi alt üst etti şöyle diyeyim en son 94 kilo ile başladığım diyetime 14 kilo verip hedefime 5 kala bıraktım ve 12 kilosunu geri aldım hemde 10 ay da verdiğim kiloyu 3 ayda hızla aldım şuan 92 kiloyum oğlum 4 yaşında nasip olurda 2.çocuğum olursa zayıflamak istiyorum yani zayıflayıp hamile kalmayı çok istiyorum ama nasıl olur ne zaman olur başarabilirmiyim bilmiyorum iki gündür dikkat etmeeye tekrardan başladım
sabah kahvaltım
ülker kelogs 1 kase 1 kutu süt ile
öğlen 3 yk türlü
3yk barbunya
coban salata
ara
2 küçük şeftali
1 gong
akşam
kuru fasulye
salata
bugün sabah
1 kase kelogs 1 kutu süt ile

öğlen yemeğim
4 yk semiz otu zyağlı
4 yk ekşili köfte
çoban salata
maden suyu

akşam yemeğim
tavuklu pilav
1 dilim pide (cenaze evindeydim )

sabah kahvaltım
1 kase kelogs
1 kutu süt ile
öğlen
mercimek çorba
pilav üstü kuru fasulye
salata

Tebrikler kararlılıkla yoluna devam etmeni izliuorum. Bende gebelik öncesi zayıflamaya calışan biri olarak yanında durabilirim. Menü paylaşma huyum yoktur ama hergün tartılmadan duramam :)

dün yazamadım malesef bugün yine devam
sabah sandiviç poaça yedim domates salatalık ve peynir olan

Tebrikler kararlılıkla yoluna devam etmeni izliuorum. Bende gebelik öncesi zayıflamaya calışan biri olarak yanında durabilirim. Menü paylaşma huyum yoktur ama hergün tartılmadan duramam :)
inşallah rabbim hayırlı zamanda evlat nasip eder sizede herzaman beklerim

Yine Yeni Yeniden ben geldim evet hala kilo veremedim başarısız bir çok denemem oldu yine başladım şimdilik iyi gidiyorum başlangıç tarihim
12 Aralık 2016 96,2
19 Aralık 2016 93,0
26 Aralık 2016 91,6
02Ocak 2017 91,2
09 Ocak 2017 90,6
16 OCak 2017 90,2
23 Ocak 2017 89,4
30 Ocak 2017 90,0
6 Şubat 2017 89,2
13 Şubat 2017 88,2
20 Şubat 2017 88,00
27 Şubat 2017 88,8
06 Mart 2017 88,00

Evet gidişat böyle ilk başta süper gitse de bu sıralar yavaşladı tabi ben bu dönemde birde düşük yaşadım :( ilerlemeye çalışıyorum bakalım neler olacak

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back
X