• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

aysun bende düzenli yeşilçaya başlıyorum artık ..senden kopya çektim:52::52::52: hamiş simileyinide özlemişim :49::49::49::49:

günaydın kızlar öncelikle affınıza sığınıyorum bir hafta boyunca buraya girmeye fırsatım olmadı..işdeyken yoğunum bide masamda ortak bi arkadasım var onun yanında acmak istemiyorum eve gidincede ikbal sürekli kucağımda gece 11-12 gibi anca uyuyyor o zamanda benim nete girecek pek takatim kalmıyor...
gelelim kilo meselesine bu hafta benim spos yapmaya hiç vaktim olmadı sürekli ikbal ya kucağımda yada ayağımda sallıyordum....ama ikbal yüzünden çoğu aksam yemeğimi yiyemedim öğle yediğimle kaldım..
kilom geçen hafta 93.8
bu sabah 92.8 çok şükür bi kilomuz gitmiş..biraz daha dikkat ve spor olsa bu iş olacak galiba :52::52::52::52::52:

tebriklerr canımmm olacak inşAllahhhh :32::16::54:

Selam kızlaR HAYIRLI CUMALAR :16:

bu hafta bildirim günümüz:27:

başlangıc: 91.6
gecen hafta: 81.1
bu hafta: 79.8:nazar:
giden: 1.3
toplam giden: 11.8 :nazar:

maşAllahhhh durmadan devammmm :46::52::32::27::33::9:
Maşallah aysunum :nazar:
beysalımm canımm benim iştahımı yeşilçay kesti gunde 1 kupa ıcıyorum :ssz: elhamduillah o etkiledi doktora sordum zararı olur mu diye herseyın fazlası zarar olcusunde olur dedı siyah cay yerine yeşilçay içiyorum istersen sende dene :23:
fıstığım yemek olarak iştahım yok ama tatlıyı durduramıyorum çikolata tatlı bulduğumda durduramıyorum yoksa yemeği azallttım sporumuda düzenli yapıyorum :( ama yeşilçay bebekde huzursuzluk yapıyor diye okudum aysun erdem zaten huysuz şu sıra birde bu yüzden huysuzlaşırsa :(

günaydın kızlar öncelikle affınıza sığınıyorum bir hafta boyunca buraya girmeye fırsatım olmadı..işdeyken yoğunum bide masamda ortak bi arkadasım var onun yanında acmak istemiyorum eve gidincede ikbal sürekli kucağımda gece 11-12 gibi anca uyuyyor o zamanda benim nete girecek pek takatim kalmıyor...
gelelim kilo meselesine bu hafta benim spos yapmaya hiç vaktim olmadı sürekli ikbal ya kucağımda yada ayağımda sallıyordum....ama ikbal yüzünden çoğu aksam yemeğimi yiyemedim öğle yediğimle kaldım..
kilom geçen hafta 93.8
bu sabah 92.8 çok şükür bi kilomuz gitmiş..biraz daha dikkat ve spor olsa bu iş olacak galiba :52::52::52::52::52:
maşallah canım ya benimde giden kilom geri gelmiş çok canım sıkıldı sabah

canlarım
17.05.2013 91.4 kilo
almışım of spordan bütün kaslarım ağrıyor tatlıyı bırakamıyorum

Maşallah aysunum :nazar:

fıstığım yemek olarak iştahım yok ama tatlıyı durduramıyorum çikolata tatlı bulduğumda durduramıyorum yoksa yemeği azallttım sporumuda düzenli yapıyorum :( ama yeşilçay bebekde huzursuzluk yapıyor diye okudum aysun erdem zaten huysuz şu sıra birde bu yüzden huysuzlaşırsa :(

maşallah canım ya benimde giden kilom geri gelmiş çok canım sıkıldı sabah

canlarım
17.05.2013 91.4 kilo
almışım of spordan bütün kaslarım ağrıyor tatlıyı bırakamıyorum

canım kafein huzursuzluk yapıyo sabah kahvaltınla ıcebılırsınn :16:

yesılcay iç siyah yerıne metabolızmayı hızlandryor hucrelerı yenılıyor bagrsakları calıstrıyor :37:

esracımmm senle baslangıc kilolarımız hedeflerimiz su anki kilomuz aynıııı :1::1::1::1:

artık rakibizzz ona göremmm :ssz::52::52:

emziriyorum maşallahhh Allahım nasip ederse emzirmek istiyorumm :16::nazar:

ayyyy öldüm gülmekten canım ya dişe diş kana kan haaaa bende emziriyorum ama sütüm azalcak diye korkuyorum bende başlayım yeşil çay bari rakibim :))

başlangıç kilom : 92

geçen hafta : 79.7

şimdiki kilom : 79.1

hastaydım yürüyemedim bu hafta bide dün 6 aydan sonra regl oldum resmen patladım :)))

Beysalcım topiğini yeni gördüm hayırlı olsun canım benim..
Dilerim herşey istediğin gibi gider

dünki menum

sabah:

1 domates
1 yeşil biber
1 tatlı kasıgı bal
1 buyuk dilim tam bgday ekmegi
1 kk süzme peynir

ara
yarım muz
yarım bardak süt

Öğle
ton balıklı roka salatası

ara
2 kurabıye
1 kupa yeşilçay

Akşam
8 kasık sebzeli bulgur pilavı
3 kasık tavuk doner
ketcap
2 bardak ayran

soda

ara
2 kasık maras dondurma :34: vee bolcaaa su

Beysalcım topiğini yeni gördüm hayırlı olsun canım benim..
Dilerim herşey istediğin gibi gider

canım benim hoşgeldin valla olmuyo işte yapamıyorum bunalımdayım selnec inşallah olur sağol canım :16:

esra ne güzel keşke bende adet olabilsem of patlıcam sanıyorumki

slm kızlar benide aranızıza alırmısınız bende kilo vermek için uğraşıyorum yaklaşık 2 aydır 80 kilodan 72 kiloyo düştüm ama hedef 60 167 boyundayım 2 haftadır her gün sabahları 1 saat yürüyorum yediklerime dikkat etmiye çalışıyorum eskiden cok kola tatlı cikilota tüketirdim çıkardım hayatımdan ama kilo vermem durdu ne yapcamı bilmiyorum moralim bozuluyor ama yola devam inşallah

slm kızlar benide aranızıza alırmısınız bende kilo vermek için uğraşıyorum yaklaşık 2 aydır 80 kilodan 72 kiloyo düştüm ama hedef 60 167 boyundayım 2 haftadır her gün sabahları 1 saat yürüyorum yediklerime dikkat etmiye çalışıyorum eskiden cok kola tatlı cikilota tüketirdim çıkardım hayatımdan ama kilo vermem durdu ne yapcamı bilmiyorum moralim bozuluyor ama yola devam inşallah

canımm hoşgedinn :16: tabiki alırızz :3:

canım vücut kendini korumaya almış olmad biz vücudu şaşırtalım 11 gun dıyeti boz tatlı tuket normal beslen sonra deva et bakalım duzelir mi durum :34:

canım benim hoşgeldin valla olmuyo işte yapamıyorum bunalımdayım selnec inşallah olur sağol canım :16:

esra ne güzel keşke bende adet olabilsem of patlıcam sanıyorumki

Tatlım dur bakalım bi.
Daha başlangıçta pes etmiş gibi konuşuyorsun..
Olur sen sadece yapacağım de..
Her zaman yanındayım:16:

canımm hoşgedinn :16: tabiki alırızz :3:

canım vücut kendini korumaya almış olmad biz vücudu şaşırtalım 11 gun dıyeti boz tatlı tuket normal beslen sonra deva et bakalım duzelir mi durum :34:

hoş buldum bozduğumda oldu bikac gün yok tık dün tekrar başladım normalde ben kilo zor alır zor verirdim bekarken cok uğraştım almak içinde ama ilk hamilelik erken doğum ölün bi bebek ilaç kullan sonra hamile kal tekrarlamasın diye ilaç kullan doğum yaptım tiroid cıktı ilaç kullan migren için ilaç kullan ve kilo olarak döndü inşallah verecem bu kiloları

tabiki alırız canım benim sen yeterki yanımızda olmak iste bak bende veremiyorum verememeyi bırak aldımda piskolojim ozuk ama bırakmıyacaz devam :)
Tatlım dur bakalım bi.
Daha başlangıçta pes etmiş gibi konuşuyorsun..
Olur sen sadece yapacağım de..
Her zaman yanındayım:16:
çok teşekkür ederim canım yanımda olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor :16::16:

hoş buldum bozduğumda oldu bikac gün yok tık dün tekrar başladım normalde ben kilo zor alır zor verirdim bekarken cok uğraştım almak içinde ama ilk hamilelik erken doğum ölün bi bebek ilaç kullan sonra hamile kal tekrarlamasın diye ilaç kullan doğum yaptım tiroid cıktı ilaç kullan migren için ilaç kullan ve kilo olarak döndü inşallah verecem bu kiloları
bendede tiroid çıktı ameliyat oldum ilaç kullanıyorum benide kan hapları getirdi bu duruma hamileliktede 20 kilo alıp 10 kilosu kalınca al işte şişko bir betül :)

Back
X