• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

eveet bir hafta araadan sonra tekrar devam eidyim menülerime

bu arada geçen hafta kaçamağın dibine vurdum :(
pizza mı dersin
börek mi dersin
pasta mı dersin
tantunimi dersin
evet hepsini dersin bunlardan abartmadım ama yedim malesef ama bu sefer deli gibi sıkamıyacağımı biliyordum kendimi
neyse bu sabah tartıda 90 ı görünce yaşadığım mutluluk benikendime getirdi
sabah
sandiviç ekmeğine domates salatalık biber marul kaşar ve açık çay
birazda poğaça tırtıkladım

ara
ikram bisküvi (hala kaçamak yapıyorum sanki çok ihtiyacım var ya :) )

öğlen bakalım annem ne yaptıysaa

BEYSALIMMM canımmmmmm topiğin hayırlı olsunnn bol bol kilo vermeler olsun inşAlllahhhhh artık bizde seninleyizzzz :54::3::16::16::16::16:

Ne tuhaf oldum yahuuu birden buraya yazmayalı yıl geçmiş sanki hadi hayırlı olsun bakalım :D:nazar:

Bugünkü menümm 8 mayıs 2013

Sabah
2 dilim tam bugday ekmek
3 dili eski kaşar
1 kk beyaz peynir
2 biber 1 domatesle yapılmış az yaglı omlet
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 bardak yeşilçay

Ara
1 yk pekmez

Öğle
1 tabak taze fasulye
Salata
Ayran

Ara
1 Elma

Akşam
4 sıkım çiğköfte
Salata
Ayran

Ara
1 çay bardağı süt

Ve bolca su :12:

SPOR: 1 saat evde leslie ile yürüyüş inşAllah :52: ve emzirme oda spormuş yaa :33:

Şimdi ilkin şu evlilik tarihini kilo takip çizergesini ve bebeklerin aylık çizergesini nasıl yaptınız anlatın bakalım

canım denedimde olmadı sen sonraki sayfada link paylastım oradan yapabilirsin
canıım bu linkikendi ozelliklerının oldugu " çizelge bolumune yapıstır ve kaydet de :16:

Son düzenleme:
Beysalım canım hayırlı olsun topikin. inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. aynı şekilde emekime aysunuma başarılar diliyorum.

elimden geldiğince size destek olacağım. benim arkadaşlarım zayıf olmayı hakkediyor. :54:

merhaba canım
kasım annesisin sanırım
bende öyleyim:46::46::46:

umarım en kısa zamanda kurtulursun canım:16::16:

BEYSALIMMM canımmmmmm topiğin hayırlı olsunnn bol bol kilo vermeler olsun inşAlllahhhhh artık bizde seninleyizzzz :54::3::16::16::16::16:

Ne tuhaf oldum yahuuu birden buraya yazmayalı yıl geçmiş sanki hadi hayırlı olsun bakalım :D:nazar:

hayırlı olsun kuzummmm :7:

Bugünkü menümm 8 mayıs 2013

Sabah
2 dilim tam bugday ekmek
3 dili eski kaşar
1 kk beyaz peynir
2 biber 1 domatesle yapılmış az yaglı omlet
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 bardak yeşilçay

Ara
1 yk pekmez

Öğle
1 tabak taze fasulye
Salata
Ayran

Ara
1 Elma

Akşam
4 sıkım çiğköfte
Salata
Ayran

Ara
1 çay bardağı süt

Ve bolca su :12:

SPOR: 1 saat evde leslie ile yürüyüş inşAllah :52: ve emzirme oda spormuş yaa :33:

Şimdi ilkin şu evlilik tarihini kilo takip çizergesini ve bebeklerin aylık çizergesini nasıl yaptınız anlatın bakalım

10 mayıs 2013
kilo 63 hedef 55

canım denedimde olmadı sen sonraki sayfada link paylastım oradan yapabilirsin
canıım bu linkikendi ozelliklerının oldugu " çizelge bolumune yapıstır ve kaydet de :16:

Beysalım canım hayırlı olsun topikin. inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. aynı şekilde emekime aysunuma başarılar diliyorum.

elimden geldiğince size destek olacağım. benim arkadaşlarım zayıf olmayı hakkediyor. :54:

merhaba canım
kasım annesisin sanırım
bende öyleyim:46::46::46:

umarım en kısa zamanda kurtulursun canım:16::16:

ayyy çok duygulandım bir haftadır ilerlememişti bu kdar sayfa yanımda olduğunuzu bilmek bile çok güzel kızlar hepinizi çok seviyorum hep beraber zayıflayacaz oleeeeyyy çok mutluyum :36::33::16:

öğlen menüm
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin

08.05.2013 90,4 kilo

beni bugün saymayın Deren yüzünden sinirlerim çok bozuk uykusuzum ne yediğim ne içtiğim belli düzelsin tam listeyle yanında olacağım kızlarrr....

kilo çizelgesini yaptım ama ekleyemedim ben yaa aysun help help help :)

beni bugün saymayın Deren yüzünden sinirlerim çok bozuk uykusuzum ne yediğim ne içtiğim belli düzelsin tam listeyle yanında olacağım kızlarrr....

tamam emekim sen yeterki aramızda ol bugünlük affettik hadi

bende geldim kızlar hamilelikte 32 kilo alıp 100 kiloyla sezeryana giren ben hastaneden çıktığımda 92 kg dım 6 ay içinde bişekilde 80i gördüm bugün sabah aç karnına tartıldığımda 79.8 dim şimdi 10 gündür yaptıklarımı anlatayım sabah kalkınca 60 defa zıplıyorum arkasından su içiyorum sonra kahvaltı kahvaltıda kepek ekmeği 3-4 dilim peynir zeytin domates salatalık aralarda leblebi elma kellogs filan yiyorum öğlen evde yemek varsa onu yiyorum yoksa yine kahvaltı tarzı şeyler veya yoğurt kepek ekmeği yiyorum akşam yemeğinde ise ne olursa valla pide de yiyorum hamur işide ama abartmadan ve saat en geç 18.30da sofradan kalkmış oluyorum 7den sonra 1 saat hızlı tempoyla yürüyorum 5-6 km sonra 100 tane yarım mekik 10 tanede twist yapıyorum yatana kadar acıkırsamda leblebi burçak kepekli bisküvi meyve filan atıştırıyorum ayrıca günde 3lt su içiyorum ramazan bayramına kadar zayıflamam lazım bayramda yozgata gidicem ve birsürü kıyafet alıp gitmek istiyorum :) zayıflayamaz diyenleri ortadan çatlatmak istiyorum :))))

aysun senı yakaldadım kusum
naber kusum gebeyken kg lerı yarıstırıyoduk en son bırıncılık bendendı soylemesı ayıp 3 kg kaldı sende durumlar nasıl
mınnnak kızın nasıl ay ozledım he

yarenimmm iyiyimmm canim kiizm cadi ya cok yoruyor beni ama hamd olsun muhtesem bi duygu

canim benim hamile kaldgm kiloya 5 kulo var hedefime simdilik 22 :))

sende katil bize ;)

Back
X