• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

birazdan çiğ köfte yiyeceğim dürüm olmadan marulla ara öğün olark çünkü bu akşam yola çıkıyoruz iş yerinden direk yola çıkıcaz ablama gidip yemek yememiz 9 u bulur bende dayanamam o saate kadar şimdi yersem akşam yemesem bile olur bakalım bu arada pazartesi gelirim ancak öpüyorum sizlerii

çiğköfte yi bende çok yerim aslında dışarıdan bir şey yiyecek olsam ilk tercihim olur hem lezzetli hemde diyetlerde tüketilmesi öneriliyor zarar ziyan yok yani :) pazartesine görüşürüz o zaman..

Bende yeri gelmişken ara öğünü bir de öğle yemeğini yazim;

Ara öğün:Bir tane pirinç patlaklı bisküvi
Öğlen:Yulaf ekmeğiyle yapılmış soğuk sandviç ve bir yemek kaşığı vanilyalı dondurma..

Tabi hanımlar kendimden söz edeyim;Adım Meltem,95 doğumluyum,18 yaşındayım lise sona geçiyorum bu sene,Öncelikle şunu söylemek istiyorum bundan bir sene öncesinde biraz tombiktim 72 kilo civarındaydım,bir gün bizim matematik hocası bana Salma Hayek'e benziyosun ama senin bir kolundaki yağ o kadının vücudunda yok demişti,o zaman karar verdim zayıflamaya,baktım kadının boy 157 kilo 52 inat ettim 52 kilo olucam diye,şu anda 54.5 kiloyum boyum 158 ama 17 kilo verdikten sonra vücut kendini kilitledi şimdi çok güçlükle kilo veriyorum kısacası olmak istediğim kilo:52

Bu sabah yediklerimi yazarak başliyim;
Bir paket meyveli forum bisküvisi..
hoşgeldin meltem aramıza
bu kadar kilodan sonra vücudun direnmesi normal
ayrıca kilolu bir kız değilsin
bir de sabah kahvaltın çok sağlıksız olmuş haberin olsun
eğer bu şekilde beslenerek kilo verirsen daha beter kilo alırsın

birazdan çiğ köfte yiyeceğim dürüm olmadan marulla ara öğün olark çünkü bu akşam yola çıkıyoruz iş yerinden direk yola çıkıcaz ablama gidip yemek yememiz 9 u bulur bende dayanamam o saate kadar şimdi yersem akşam yemesem bile olur bakalım bu arada pazartesi gelirim ancak öpüyorum sizlerii
afiyet olsun cnm
ara öğün 1 bardak ayran
ben bu öğle arasında baya kaçamak yaptım
avuç içi kadar tavuk göğüs eti acı soslu,2 yk yoğurt, 2 yk pilav veeeeee yarım porsiyon sütlü tatlı(buaralar canım acayip tatlı istiyor)
ara öğün 1 dilim elma, 2 tane kayısı kurusu ve 6-7 tane badem

Merhaba öncelikle günaydın herkese :) Kahvaltımla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum,çocukluğumdan beri sabahları çok bir şey yiyemem midemi bulandırıyor o yüzden sabahları hafif şeylerle geçiştiriyorum..

Bu sabah bir paket çikolatalı form bisküvisi..

Ayrıca dün yazmayı unuttum spor olarak her gün bir saat hızlı tempo yürüyüş yapıyorum..

çiğköfte yi bende çok yerim aslında dışarıdan bir şey yiyecek olsam ilk tercihim olur hem lezzetli hemde diyetlerde tüketilmesi öneriliyor zarar ziyan yok yani :) pazartesine görüşürüz o zaman..

Bende yeri gelmişken ara öğünü bir de öğle yemeğini yazim;

Ara öğün:Bir tane pirinç patlaklı bisküvi
Öğlen:Yulaf ekmeğiyle yapılmış soğuk sandviç ve bir yemek kaşığı vanilyalı dondurma..
afiyet olsun canım benim

hoşgeldin meltem aramıza
bu kadar kilodan sonra vücudun direnmesi normal
ayrıca kilolu bir kız değilsin
bir de sabah kahvaltın çok sağlıksız olmuş haberin olsun
eğer bu şekilde beslenerek kilo verirsen daha beter kilo alırsın

afiyet olsun cnm
ara öğün 1 bardak ayran
ben bu öğle arasında baya kaçamak yaptım
avuç içi kadar tavuk göğüs eti acı soslu,2 yk yoğurt, 2 yk pilav veeeeee yarım porsiyon sütlü tatlı(buaralar canım acayip tatlı istiyor)
ara öğün 1 dilim elma, 2 tane kayısı kurusu ve 6-7 tane badem
hımm olsun arada olursa sıkıntı yok

Merhaba öncelikle günaydın herkese :) Kahvaltımla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum,çocukluğumdan beri sabahları çok bir şey yiyemem midemi bulandırıyor o yüzden sabahları hafif şeylerle geçiştiriyorum..

Bu sabah bir paket çikolatalı form bisküvisi..

Ayrıca dün yazmayı unuttum spor olarak her gün bir saat hızlı tempo yürüyüş yapıyorum..

süper hergün yapıyorsan yürüyüşü daha süper tabi

kızlar günaydın hepinize hafta sonu çok garip beslendim aklımda kaldığınca yazıyım :)
perşembe akşam iyki çiğ köfte yemişim çünkü trafiğe bir takıldık akşam sadece 1 lahmacun yiyebildim.

cuma sabah (öğlen oldu biz Edirneye geçene kadar)
azıcık soğanlı yumurta
1 dilim ekmek
gözlemenin sadece1/8 i kadar

öğle yok
ara öğün yok
akşam 1 dilim biftek
2-3 dilim patates kızartması
2yk salata

cumartesi sabah
1/4 gözleme
yumurta
portakal suyu

ara
1 avuç çekirdek(taze)
öğlen 1 biber dolması

akşam
yarım köfte yarım köfte kadar sucuk
yarım dilim ekmek
patlıcan salatası 2 yk
1yk hoşmerim

pazar sabah
fırında ekmek,(peynir ve biberli) 3 dilim
yumurta
meyve suyu

öğle yok ara yok

akşam edirnenin meşhur tava ciğeri(ıyyykk töbe töbe)
yiyemedim bile 2 dilim ekmek az salata

ara yağsız kaşarlı tost

bu sabah kahvaltı
kaşarlı tost

ıyykk nasıl düzensiz bir beslenme açım resmen aaççç erdem çok huzursuzdu hiç bişi yiyemedim

Günaydın kızlar ben haftasonu moralim çok bozuktu o yüzden çikolata,tatlı falan yedim durmadan:47:

cnm eşimle biraz sorun yaşadık, diğer forum başlığında yazdım. gördün sanırım

bu arada öğle menüm ezogelin çorba

Allah yardımcınız olsun canım benim üzülmemeye çalış rabbim tez zamanda huzura erdirsin.

öğlen menüm
mantar çorba
1 köfte
2yk bulgur pilavı
1yk yoğurt
1 küçük salkım üzüm

Allah yardımcınız olsun canım benim üzülmemeye çalış rabbim tez zamanda huzura erdirsin.

öğlen menüm
mantar çorba
1 köfte
2yk bulgur pilavı
1yk yoğurt
1 küçük salkım üzüm

amin cnm benim
buarada ara öğünüm 4 kuru kayısı ve 1 avuç badem

akşam menüm
2 dilim ekmek
1 tabak kuru fasulye

sabah hastanedeydim 1 simit
çay

ara simit rezene-papatya çayı

Akşam 5yk fasulye,1dilim ekmek,yarım kase yoğurt. Ara misafir nedeniyle 1 cokanat
sabah 1 tost, 1 salatalık
dişçiden yeni çıktıgim için henüz ara ve öğle yok

Akşam 5yk fasulye,1dilim ekmek,yarım kase yoğurt. Ara misafir nedeniyle 1 cokanat
sabah 1 tost, 1 salatalık
dişçiden yeni çıktıgim için henüz ara ve öğle yok

canım benim geçmiş olsunne yaptı dişçi en son çekmişti sanırım bende cuma gidicem

öğlen
öğleden önce tekrar simit yiyince tıkandım
4yk ıspanak yoğurtlu
çeyrek dilim börek
2yk börülce salatası

akşama balık var sezonu açıyorz

canım benim geçmiş olsunne yaptı dişçi en son çekmişti sanırım bende cuma gidicem

cnm normalde kanal tedavisi yapacaktı ama o dişi cumartesiye bıraktı.bugün 2 dişe dolgu yaptı.bende gizli çürük oluyor.yani dişimde ne ağrı,ne hassasiye t olmuyor.ancak filmde belli oluyor.dişin birisi kesin dolgu diğeri geçici.çünkü bu dişte çok derine inmiş çürük.ilaç sürüp geçici dolgu yaptı 10 gün dişin durumunu takip edecekmiş.eğer dişte ağrı sızı çok olursa kanal tedavisi, ağrım olmazsa kalıcı dolgu yapacak.perşembe de diğer diş için dolguya gideceğim

öğlen
öğleden önce tekrar simit yiyince tıkandım
4yk ıspanak yoğurtlu
çeyrek dilim börek
2yk börülce salatası

akşama balık var sezonu açıyorz
afiyet, bal şeker olsun, erdeme de bol bo süt olsun
öğle yemeğini ancak 2 buçukta yedim. sadece mercimek çorbası içtim

Ara öğünde 1 paket çubuk kraker yedim.

akşam istavrit yedim azcık
bol salata
2 dilim ekmek

sabah kaşarlı tost

Günaydın cnm
akşam 6yk kabak yemeği,1 kase yoğurt,2 dilim ekmek
sabah 2 dilim ekmek, omlet,elma suyu ve 1 salatalık

Günaydın cnm
akşam 6yk kabak yemeği,1 kase yoğurt,2 dilim ekmek
sabah 2 dilim ekmek, omlet,elma suyu ve 1 salatalık

bu hafta hiç düzaenli beslenemedim ben sen maşallah iyi gidiyorsun fundam yarın bakalım sonuç ne göstericek :) funda ben seni çok merak ediyorum sen beni gördün ama ben seni göremediiim bekliyorum :)

sebze çorba 4yk makarna yanında yoğurt kuşbaşı kesilmiş 2-3 parça haş.tav. 2 dilim şeftali

Back
X