Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta hiç düzaenli beslenemedim ben sen maşallah iyi gidiyorsun fundam yarın bakalım sonuç ne göstericek :) funda ben seni çok merak ediyorum sen beni gördün ama ben seni göremediiim bekliyorum :)
yok cnm ben de tam uyamıyorumsebze çorba 4yk makarna yanında yoğurt kuşbaşı kesilmiş 2-3 parça haş.tav. 2 dilim şeftali
cnm ben anlamadım sadece şeftali mi yedin yoksa hamur kızartması da yedin mi?ara şeftali 1-2 tane aç aç (çerkes peyniri ve otu ile hamur kızartması)
Günaydın cnm. Ben de akşam 4yk pilav ve 2 tane tavuk budu yedim. Üstüne de kavun .
sabah omlet 5 tane zeytin, 3 yeşil biber,1 tane salatalık ve 1 bardak karışık meyve suyu
sabah tartıda 77,8 geldim. 200 gr. Buna da şükür.
bence sen 89,1 sin cnm.ben öyle olmasıni istiyorum :) gidecek bu kilolar
cnm benim değişiyor su içmemne zamandır sorcam unutuyorum günde ne kadar su içiyorsun sen birde defnem emiyor dimi annesi
valla itiraf ediyim betüşüm ben de öğlen çok kötüydümöğlen çok kötü beslendim
2yk çorba
6yk pilav üstüne 3yk nohut
ve bomba olan 3 dilim baklava
cnm benim değişiyor su içmem
en az 2 lt içiyorum
günlük2-3 litre arasında mutlaka içiyorum cnm
defne emiyor ama malesef gündüz işteyken ememiyor
sabah çıkmadan emzirip çıkıyorum
gün içinde göğsüm çok dolarsa elimle sağıyorum
akşam ve gece mutlaka emziriyorum
sen de emziriyorsun değil mi?
valla itiraf ediyim betüşüm ben de öğlen çok kötüydüm
1 kaşarlı pideyi gördüm demedim
üstüne de koca 1 bardak ayran
benimde aynı canım iş yerinde iken zaten ancak yemeğini yiyor eve gittiğmde hemen yapışıyor gece sürekli emiyor sabahta çıkmadan emziriyorum bende 3 litreye yakın imeye çalışıyorum
bu akşam dikkat edelim fundaa olmuor bölee
tamam cnm haftaya sıkı bir beslenme düzeni oluşturacağızgünaydın canım bu hafta tamam kaçamak haftası oldu telafisini haftaya yağpıyoruz olurmu hafta sonu da istediğinden ye ama haftaya sıkı olacak ne olur bak söz verelim
akşam 4 yk mercimekli bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
erik suyu
sabah tam buğday ununa peynirli poça
çay
tamam cnm haftaya sıkı bir beslenme düzeni oluşturacağız
sabah tam buğday unundan yapılmış 2 ekmek diliminden kaşarlı tost, 1 salatalık, 4 zeytin, 1 bardak karışık meyve suyu
önümüzdeki hafta süper bir tablo görmek istiyorum bak ne yapalım biliyormusun önümüzdeki hafta sıkalım sonra hafifleyip sonra yeniden sıkalım biz bunu yaparız fundam
bak bu da mantıklı
böylelikle metabolizma hızımızı artırmış oluruz
yaparız tabi betüşüm neden yapamayalım
allahın izniyle yaparız
fundan sen neredeydin aslen nereliydin tanışalım :)
ben sakaryalıyım 27 yaşındayım
telekomda çalışıyorum 4 senedir
sakarya iktisat mezunuyum
ilk bebeğim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :)
cnm ben aslen ankaralıyım eşim ıspartalı
şuan tayin bekliyorum ankarada annemlerin yanındayım ama defne doğduktan sonra izmire taşındık.ev orada
halkbankasında çalışıyorum kontrolörüm 5 yıldır
daha önce kısa bi süre garanti bankasında çalıştım
gazi maliye mezunuyum
benim de ilk bebeğim
seni öpüyorum :)
bu arada bu öğlen 3 yk pilav, 4 yk et kavurma, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek ve domates,soğan, biber yedim
memnun oldum fundam
öğlen bende 1 porsiyon köfte 2 dilim ekmek yedim