daha oncede olmustu

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Kizlar tekrar fikirlerinize ihtiyacim var evliligimin ilk ayinda esim eski kiz arkadasini aratiyor netten diye yardim istemistim...sizlerde meraktandir demistiniz...esim bir haftadir egitimdeydi geldiginde telefonuna baktigimda yine ayni seyi yaptigini gordum...istersen bosanalim dedim aklin onda git gorus onunla diye..agladi hayir ben seni seviyorum dedi..bana haksizlik yapmisti takinti yaptim dedi.bunu asicam beni affet dedi...aglamak istedim aglayamadim...carpinti tuttu derken bugun yuzum uyusuyor...psikolojiktir sanirim...beni sevdigini biliyorum...o kizi israrla netten aratmasina dayanamiyorum....bulsan ne olacak diyorum bir sey olmayacak diyor..iki yil gecmis ustunden...dusundukce ruhum daraliyor aklimi kacircak gibiyim...seviyorumda ...ne yapayim nasil asayim bu durumu...ozguvenimi kaybettim bu mevzu yuzunden dedim...sirf beni uzdugu icin kendini harabetti...bana bir akil verin arkadaslarim ablalarim tecrubeli bayanlar lutfen...nasil asayim ben bu durumu...

Kocanızın facesini kapayın oda biyerden bakamaz bundan sonra.. Zaten kendi de üzüldüğüne göre karşı gelmicektir..

terket aklı başına gelsin biraz bence, anlayışlı olmamak lazım böyle konularda yakaladığın halde bi daha yapıyosa gitsin takıntısını çözsün önce.

çok üzüldüm adınıza kocanızı karşınıza alın durumu ciddi bir şekilde anlatın ve şöyle diyin: tekrar yaptıgın durumunda boşnama davasını açıyorum son uyaırm de

eşinize ona olan güveninizi kaybettiğinizi, saplantısından vazgeçmezse ilişkiyi yürdüremeyeceğinizi söyleyin. Bu hata 2 oldu daha ne kadar affetmeliyim deyin.

birlikte bir kaç seans evlilik danışmanına gitseniz bence aşabilirsiniz...
çok büyütülecek bir mevzu değil ama birlikte aşmanız lazım...

Yorumlariniz icin tesekkur ederim evlilik terapistini bende dusunuyorum aslinda facebooku kapatip onlem alamamki isterse sayet yontem cok..birde sadece arama yapiyor ne bulmayi umdugu hakkinda fikrideyok...benimle evlendigi icin pisman olmadigini beni cok sevdigini soyluyor...bu takintiyi illaki asariz muhim olan ben psikolojimi nasil duzelticem agzim yuzum uyusuyor...doktora gitsem ilac verip yollayacak biliyorum.antidepresan yani....

Zor bir durum gerçekten,bazıları terk et demiş bu kolay değil,facesini kapat demiş bu da gereksiz arayan her şekilde arar...Eşinizin dediği gibi sadece takıntı haline gelmiş bir durum. Zamana bırakın bence en azından sizin bu durumu bildiğinizi biliyor. ''İstersen ayrılalım'' demekle de iyi yapmışsınız. Umarım her şey düzelir,mutluluklar

canım benim facem yok geçenlerde de abim face şifresini bana verdi yeni çocuğu oldu onun fotolarını atmış gir bak diye girdim onlara baktım sonra nedense aranan kişilere bakma gereği duydum eski nişanlısını belli aralıklarla sürekli aratıp bakıyo o kızda evlendi hatta abimden önce evlendi ama hala niye bakıyo anlamış değilim abim eşinide seviyo daha yeni çocuğuda oldu ama meraktan mı bakıyo yoksa hala içinde bişeymi var anlamadım. Aslında şöyle bi düşündüğümde face kullanıyo olsam geçmişte dönüpte merak edip arayıp bakacağım acaba benden sonra ne yaptı diyeceğim hiç kimse yok erkekler çok daha farklı düşünüyodur belkide.. Umarım herşey yoluna girer biran önce atlatırsınız canım

Bunun icin tabiki esimi terketmeyecegim bizlerde kendim icin konusayim aklimdan kotu bir dusunce gecmeden eskilere netten bakabiliyorum ama cok nadir merakimdan..esiminkide boyle biliyorum ama ruhuma soz geciremiyorum iste...Allah hayir etsin umarim bunu bidaha yasamam.cunku bunyem kaldiramiyor...

Bunu asmak kolay degil sonucta adam eski sevgilisini defalarca aratmis. Sen ikisine sahit olmussun. Asamaman normal. Insan gercekten hakli olarak kocasinin sevgisinden suphelenir. Kizdan ayrilma sebebi neymis? Kiz mi kocani terk etmis? O yuzden mi aklinda kaldi acaba? Severek mi bitmis yani?

eski konuyu hortlatmaktaki maksadın ne öbür konuya mı yetişemedin noldu..yok canım meraktan baktığına ikna oldum ziyadesiyle bende bakıyodum eski arkadaşlarıma çünkü...

Engellesin onu facevte ve sana söz versin. Merak edip bakmıştır boşver

ayni olay benimde basıma geldi eski sevgilisini aratmis hemde hergunnnnn ama ben bunlar ne dediğimde arkadaşlarım aratmis dedi resmennnn inanmadim ama inkar ederken elimden ne gelebilir di.. Akli o kızda diye çok uzulmustum içim çok daraliyodu aklıma geldikçe ama bana o kızla olmayacağına inandırdı bende kıza faceden resmimizi atacaktim nisanlimda sonra sacmaladigimi düşünüp vazgectim ..

Merak kötü şey evet: ( bu konudaki merakını gerçekten bir kenara koymasını ve artık deşelememesini vurgula. Herkes 1-2 defa bakmıştır eski sevgiliye vs... Ama bu böyle ayyuka çıkmış, kesinlikle tekrar etmemeli.
Sen de sakin ol, kendine iyi bak... Daha büyük derdin olmasın, aşarsınız bunu.

Eşin seni seviyor ama aratmis iste msj atacagindanmi sanki napti evlendimi diye dır yada kafasını kurcaliyan bir şeydir ama çok koyuyor biliyorum ya ben hep kız arkadaşlarıma gosteriyodum o mu daha güzel ben mi diye kafayı yuiyodum unuttum ama aklıma geliyor bazen çok uzuluyorummm

kızlar konum eski halledildi terapide alındı sonuç meraktı okuyunda yorum yapın 5 ay olacak..

Facebook şifresini alin ve siz değiştirip kapatin hesabini..

Merak.çok değişik bir duygu..

Bende bakiyorum ancak zerre sevmiyorum sadece bir zamanlar hayatimda ki insan napiyor yasiyor mu acaba evlendi mi diye
bakiyorum..

Ama uyarilsam yapar miym bilemedim mutlaka bir gün bakardim diye düşünüyorum. Eşinizle ciddi konusun ancak içinizde bu olayi buyutmeyin bence..

Ay bende dustum hortlayan konuya..

Ama bunu arastirip bulup yorum yapan kişide ki art niyeti gorunce diyecek söz bulamıyorum :)

çakallllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…