Kizlar tekrar fikirlerinize ihtiyacim var evliligimin ilk ayinda esim eski kiz arkadasini aratiyor netten diye yardim istemistim...sizlerde meraktandir demistiniz...esim bir haftadir egitimdeydi geldiginde telefonuna baktigimda yine ayni seyi yaptigini gordum...istersen bosanalim dedim aklin onda git gorus onunla diye..agladi hayir ben seni seviyorum dedi..bana haksizlik yapmisti takinti yaptim dedi.bunu asicam beni affet dedi...aglamak istedim aglayamadim...carpinti tuttu derken bugun yuzum uyusuyor...psikolojiktir sanirim...beni sevdigini biliyorum...o kizi israrla netten aratmasina dayanamiyorum....bulsan ne olacak diyorum bir sey olmayacak diyor..iki yil gecmis ustunden...dusundukce ruhum daraliyor aklimi kacircak gibiyim...seviyorumda ...ne yapayim nasil asayim bu durumu...ozguvenimi kaybettim bu mevzu yuzunden dedim...sirf beni uzdugu icin kendini harabetti...bana bir akil verin arkadaslarim ablalarim tecrubeli bayanlar lutfen...nasil asayim ben bu durumu...
Kizlar tekrar fikirlerinize ihtiyacim var evliligimin ilk ayinda esim eski kiz arkadasini aratiyor netten diye yardim istemistim...sizlerde meraktandir demistiniz...esim bir haftadir egitimdeydi geldiginde telefonuna baktigimda yine ayni seyi yaptigini gordum...istersen bosanalim dedim aklin onda git gorus onunla diye..agladi hayir ben seni seviyorum dedi..bana haksizlik yapmisti takinti yaptim dedi.bunu asicam beni affet dedi...aglamak istedim aglayamadim...carpinti tuttu derken bugun yuzum uyusuyor...psikolojiktir sanirim...beni sevdigini biliyorum...o kizi israrla netten aratmasina dayanamiyorum....bulsan ne olacak diyorum bir sey olmayacak diyor..iki yil gecmis ustunden...dusundukce ruhum daraliyor aklimi kacircak gibiyim...seviyorumda ...ne yapayim nasil asayim bu durumu...ozguvenimi kaybettim bu mevzu yuzunden dedim...sirf beni uzdugu icin kendini harabetti...bana bir akil verin arkadaslarim ablalarim tecrubeli bayanlar lutfen...nasil asayim ben bu durumu...
eski konuyu hortlatmaktaki maksadın ne öbür konuya mı yetişemedin noldu..yok canım meraktan baktığına ikna oldum ziyadesiyle bende bakıyodum eski arkadaşlarıma çünkü...Bunu asmak kolay degil sonucta adam eski sevgilisini defalarca aratmis. Sen ikisine sahit olmussun. Asamaman normal. Insan gercekten hakli olarak kocasinin sevgisinden suphelenir. Kizdan ayrilma sebebi neymis? Kiz mi kocani terk etmis? O yuzden mi aklinda kaldi acaba? Severek mi bitmis yani?
ayni olay benimde basıma geldi eski sevgilisini aratmis hemde hergunnnnn ama ben bunlar ne dediğimde arkadaşlarım aratmis dedi resmennnn inanmadim ama inkar ederken elimden ne gelebilir di.. Akli o kızda diye çok uzulmustum içim çok daraliyodu aklıma geldikçe ama bana o kızla olmayacağına inandırdı bende kıza faceden resmimizi atacaktim nisanlimda sonra sacmaladigimi düşünüp vazgectim ..Kizlar tekrar fikirlerinize ihtiyacim var evliligimin ilk ayinda esim eski kiz arkadasini aratiyor netten diye yardim istemistim...sizlerde meraktandir demistiniz...esim bir haftadir egitimdeydi geldiginde telefonuna baktigimda yine ayni seyi yaptigini gordum...istersen bosanalim dedim aklin onda git gorus onunla diye..agladi hayir ben seni seviyorum dedi..bana haksizlik yapmisti takinti yaptim dedi.bunu asicam beni affet dedi...aglamak istedim aglayamadim...carpinti tuttu derken bugun yuzum uyusuyor...psikolojiktir sanirim...beni sevdigini biliyorum...o kizi israrla netten aratmasina dayanamiyorum....bulsan ne olacak diyorum bir sey olmayacak diyor..iki yil gecmis ustunden...dusundukce ruhum daraliyor aklimi kacircak gibiyim...seviyorumda ...ne yapayim nasil asayim bu durumu...ozguvenimi kaybettim bu mevzu yuzunden dedim...sirf beni uzdugu icin kendini harabetti...bana bir akil verin arkadaslarim ablalarim tecrubeli bayanlar lutfen...nasil asayim ben bu durumu...
Merak kötü şey evet: ( bu konudaki merakını gerçekten bir kenara koymasını ve artık deşelememesini vurgula. Herkes 1-2 defa bakmıştır eski sevgiliye vs... Ama bu böyle ayyuka çıkmış, kesinlikle tekrar etmemeli.Yorumlariniz icin tesekkur ederim evlilik terapistini bende dusunuyorum aslinda facebooku kapatip onlem alamamki isterse sayet yontem cok..birde sadece arama yapiyor ne bulmayi umdugu hakkinda fikrideyok...benimle evlendigi icin pisman olmadigini beni cok sevdigini soyluyor...bu takintiyi illaki asariz muhim olan ben psikolojimi nasil duzelticem agzim yuzum uyusuyor...doktora gitsem ilac verip yollayacak biliyorum.antidepresan yani....
Eşin seni seviyor ama aratmis iste msj atacagindanmi sanki napti evlendimi diye dır yada kafasını kurcaliyan bir şeydir ama çok koyuyor biliyorum ya ben hep kız arkadaşlarıma gosteriyodum o mu daha güzel ben mi diye kafayı yuiyodum unuttum ama aklıma geliyor bazen çok uzuluyorummmKizlar tekrar fikirlerinize ihtiyacim var evliligimin ilk ayinda esim eski kiz arkadasini aratiyor netten diye yardim istemistim...sizlerde meraktandir demistiniz...esim bir haftadir egitimdeydi geldiginde telefonuna baktigimda yine ayni seyi yaptigini gordum...istersen bosanalim dedim aklin onda git gorus onunla diye..agladi hayir ben seni seviyorum dedi..bana haksizlik yapmisti takinti yaptim dedi.bunu asicam beni affet dedi...aglamak istedim aglayamadim...carpinti tuttu derken bugun yuzum uyusuyor...psikolojiktir sanirim...beni sevdigini biliyorum...o kizi israrla netten aratmasina dayanamiyorum....bulsan ne olacak diyorum bir sey olmayacak diyor..iki yil gecmis ustunden...dusundukce ruhum daraliyor aklimi kacircak gibiyim...seviyorumda ...ne yapayim nasil asayim bu durumu...ozguvenimi kaybettim bu mevzu yuzunden dedim...sirf beni uzdugu icin kendini harabetti...bana bir akil verin arkadaslarim ablalarim tecrubeli bayanlar lutfen...nasil asayim ben bu durumu...
Bunu asmak kolay degil sonucta adam eski sevgilisini defalarca aratmis. Sen ikisine sahit olmussun. Asamaman normal. Insan gercekten hakli olarak kocasinin sevgisinden suphelenir. Kizdan ayrilma sebebi neymis? Kiz mi kocani terk etmis? O yuzden mi aklinda kaldi acaba? Severek mi bitmis yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?