michi kilo günlüğümü açtın çok iyi bir yöntem ben deftere yazıyorum menüleriÇok öncelerde sbs stresimiz saolsun çikolatalara dadanmıştım ve o sene 3 ayda 10 kilo kadar almıştım.
Okul eteğimin içine giremiyordum artık Farkındaydım aldığımın kilonun ama umrumda değildi.Kendimle barışık haldeydim. Buna rağmen hala götürüyordum çikolataları.Sonra okullar bitince dur dedim kendime .Çünkü artık ayna karşısına geçip kendime baktıkça bu kim ya diyecek kıvamdaydım.70 kiloydum o zamanlar .
Zaten çikolatayı kesince kendiliğinden 3 ay yaz tatilinde 10 kilo verdim Tabi beni zayıf görenlerden aldığım övgüler beni çok mutlu ediyordu .Tabi büyüdüm yine kilo aldım verdim derken artık kafamda net bir hedef var maden 10 kilo verebildim o zamanlar şimdi neden olmasın . Benim için tek sıkıntı düzenli beslenme.Bir de spor yapma olayı
Şuana kadar bir çok günlük açtım belki oralarada aynısını yazmışımdır ama devam ettiremedim . Ama bunda karar kıldım ya şimdi ya da hiç !
Haftada bir tartılıp kilo bildirimi uygulayacağım kendimce
Kağıda yazmayı düşündüm ama burası daha iyi geliyor insana
Belki kilo verince nasıl verdin arkadaşım diyenlere burayı okumalarını söylerim
İnşallah Olur
BAŞARICAM!
michi kilo günlüğümü açtın çok iyi bir yöntem ben deftere yazıyorum menüleribizi ihmal etme bize de yaz menüyü burdan kopyala yapıştır kolay gelsin çok verirsin tabiki neden veremeyesin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basardim-fotografli.787945/
bak bu benım basarı öyküm
canım mutlaka basarıcaksın
bu arada kac yasındasın ?
abur cubur en buyuk düşmanımız
spora biraz daha ağırlık verirseniz hemencicik gider o kilolarkolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?