• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha şimdiden başladılar

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
kızlar valla çok sinirliyim geçen pazar sevgilimin ailesi istemeye geldi söz kestik bu pazar da nişanımız var facebook'a söz fotograflarımızı koydum tüm arkadaşlarım hayırlı olsun güzel dilekler de bulunurken sevgilimin amca kızı aynen şöyle bir yorum yapmış "bu nedemek xxx ben galiba yanlış anladım ararsan sevinirim"
sinirimden köpürdüm sevgilimi arayıp ne demek istedigini sordum onunla konusmus neden ona soylememişiz oda gelecekmiş yahu ben bunu anlamıyorum seninle bir samimiyetimiz yok bu aile arasında bir tören sen dış kapının mandalısın ne cürretle oyle yazarsın kız kardeşinede söyledim ne nişana ne dügüne gelmiycek gelirse kovarım dedim sinirimden çatlıyorum

amca kızın gözü varmış ,zavallı akrabaya göz dikmiş , etrafındakiler beğenmemiş kızı, çirkin mi ne ? kaçıncı yüzyıldayız halen akraba beyinlerinde ....!

belkı kuzenını arayıp kırıldım demesını anlardım da bu yaptıgı patavatsızlık gercekten sinir bozucuu ve ayıp...

kızlar valla çok sinirliyim geçen pazar sevgilimin ailesi istemeye geldi söz kestik bu pazar da nişanımız var facebook'a söz fotograflarımızı koydum tüm arkadaşlarım hayırlı olsun güzel dilekler de bulunurken sevgilimin amca kızı aynen şöyle bir yorum yapmış "bu nedemek xxx ben galiba yanlış anladım ararsan sevinirim"
sinirimden köpürdüm sevgilimi arayıp ne demek istedigini sordum onunla konusmus neden ona soylememişiz oda gelecekmiş yahu ben bunu anlamıyorum seninle bir samimiyetimiz yok bu aile arasında bir tören sen dış kapının mandalısın ne cürretle oyle yazarsın kız kardeşinede söyledim ne nişana ne dügüne gelmiycek gelirse kovarım dedim sinirimden çatlıyorum

Bu ne perhiz bu ne lahana arkadaş?
Ben bile bu halimle sinir oldum canım vallaha ne desen haklısın

amca kızın gözü varmış ,zavallı akrabaya göz dikmiş , etrafındakiler beğenmemiş kızı, çirkin mi ne ? kaçıncı yüzyıldayız halen akraba beyinlerinde ....!

bunlar küçükken çok samimiymiş evli çocugu var daha oncede aklıma gelmişti soyledım de hatta bu kadının sana neden bu kadar ilgisi var diye nefret ediyorum gerçekten

belkı kuzenını arayıp kırıldım demesını anlardım da bu yaptıgı patavatsızlık gercekten sinir bozucuu ve ayıp...

sanki ondan icazet almalıydık patavatsız gerçekten bu

sanki ondan icazet almalıydık patavatsız gerçekten bu

bazı ınsanların haddini bilmemesi çileden cıkarıo ınsanı benım en cok anlamadıgım da bu ayarsızlıklarının cesareti...insan bbıraz düşünür bişey demeden yapmadan önce...bin düşün bir konus demısler....

ben çok yakın kuzenimin söz fotoğrafına böyle bi yorum yapmazdım. kuzenimle ne kadar samimi olursam olayım kuzenimin sözlüsüne ayıp olur diye ortalık yere böyle şey yazmazdım. ama bu biraz görümcelik yapmak istemiş sanırım sen aradan çekil der gibi. allaha havale et belli etmiş kendi kalitesini canım.

ben çok yakın kuzenimin söz fotoğrafına böyle bi yorum yapmazdım. kuzenimle ne kadar samimi olursam olayım kuzenimin sözlüsüne ayıp olur diye ortalık yere böyle şey yazmazdım. ama bu biraz görümcelik yapmak istemiş sanırım sen aradan çekil der gibi. allaha havale et belli etmiş kendi kalitesini canım.

onun görümceliği bana sökmez hayatım haddini bildirdim bakalım ne olacak kız kardeşi söylemiş istemiyor seni diye agzıma geleni saydım ben bu ilişki için 4 yılımı verdim onlar kalkıp iş çeviriyorlar

onun görümceliği bana sökmez hayatım haddini bildirdim bakalım ne olacak kız kardeşi söylemiş istemiyor seni diye agzıma geleni saydım ben bu ilişki için 4 yılımı verdim onlar kalkıp iş çeviriyorlar

bu kuzen seni istemiyor muymuş? bak senn!! sözlendiğinizden haberi bile olmuyor ama seni istememeyi kendine hak görüyor:))))

ben haberi olmadigi için oyle sitem ettigini du$unuup sen sert davranmi$sin diye yazcakdim ama $uda var face kullanmiyorum , Facebook dilinde bu hareket gerçekten hakaret demek galiba diger yorulara baikilirsa
sana ters hareket edilemesine izin verme tabi
ni$anlin ne dedi tepkine, dugune gelmesin demi$in ya ..

ben haberi olmadigi için oyle sitem ettigini du$unuup sen sert davranmi$sin diye yazcakdim ama $uda var face kullanmiyorum , Facebook dilinde bu hareket gerçekten hakaret demek galiba diger yorulara baikilirsa
sana ters hareket edilemesine izin verme tabi
ni$anlin ne dedi tepkine, dugune gelmesin demi$in ya ..

şimdi konustum tekrar sakin bir şekilde hala kızı haklı buluyor deliricem sitemi ona etmiş 35 insan orda yazılanı gordu rezıl oldum dıyorum umrunda degıl senin agzınla iş yapmam diyorum dügüne gelmesin diyorum sen rezil olursun dıyo hala anlamamakta ısrarcı gercekten bogasım var

yerınde olsamm yaptıgı terbıyesızlıgın ekran fotosounu ceker onun duvarında paylasırdımm altınada cokkkkk guzelll laflarıda kondururdum yaptıgı terbıyesızlıkle ılgılı ve lıstesındekılerı görebılıosan onla beraber etıketlerdımm al sana rezıllıkk...

şimdi konustum tekrar sakin bir şekilde hala kızı haklı buluyor deliricem sitemi ona etmiş 35 insan orda yazılanı gordu rezıl oldum dıyorum umrunda degıl senin agzınla iş yapmam diyorum dügüne gelmesin diyorum sen rezil olursun dıyo hala anlamamakta ısrarcı gercekten bogasım var

sakın ha sakın ezıdrme kendını sakınn

şimdiden hiç takılma bu ne sinir arkadaşım daha neler neler olucak ...yorumunu da sil görsün kendi yorumunun silindiğini ayıp etmiş evet..

yani ara kuzenine sitem et değil mi fotoların altına yorum yapmak olmaz..kapris yapıcak kendince..

ama sen de muhattap olup küçülme kovmak falan ağzına bile alma...kendi seviyeni düşün:)

Ayy ne sinir bozucu. O kim oluyormuş yaa. Haddini bildirmişsin iyi de yapmışsın.
Düğüne gelmesin bence.
Gelirse de laf sok seni kim çağırdı diye :1:

Bence çok abartıyorsunuz. Eleştirmek için değil yardımcı olmak için yazıyorum. Kuzen demek dış kapının mandalı demek değil ki. Kardeş yarısıdır. Belki, benim niye haberim olmadı, aşkolsun gibisinden yazmıştır. Bu kadar katı ve fevri olmak yerine, artık sizin de kuzeniniz sayılacağından, onunla tanışmak ve nasıl biri olduğuna aklı selim davranarak karar vermek daha iyi olmaz mı? Baktınız hoşlanmadınız o zaman tepki verirsiniz ve nişanlınız da bunu onaylar ama tanımadan etmeden, daha aileye girmeden aile üyelerini aforoz etmeye kalkmanız herkesi ürkütür.

Kendince kuzenine sitem etmek istemiş ama olmamış çok ayıp etmiş bencede yorumu silip muhattap bile olmamalısın.Düğüne falan gelmesin gibi söylersen kuzen sonuçta illaki o gelmese ailesi gelicektir istemediğin yayılacaktır bırak sen haklıyken haksız duruma düşme.

Biraz abartmıyormusunuz :26: Düğüne gelmesin falan bence böyle yapıp nişanlınızla aranızı bozmayın.

insan bir hayırlı olsun der oyle ulu orta hesap sorar gibi yorum yazılmaz ayıp denilen birşey var ama goruyorum kı senın bundan haberın yok yazdıgın yorumu sıl lütfen xxx sıze "kardesım" dıyordu ama goruyorum kı bu sıfatı pek hak etmıyorsun huseyınle aranda farklı bırsey varda ben aranıza gırmısım senın elınden almısım gıbı gorunen bır yorum hoş degıl ayrıca bu aıle arasında olan bır toren gerek duysaydık haber verırıdık rica ediyorum üzerine vazife olmayan seylere karısma benı sevmeyebılırsın sevmek zorundada degılsın ama saygını bozma saygımı bozdurtma

valla yazdım yolladım bana dert olacagına ona olsun haddını bılsın hıc degılse

Back
X