• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha şimdiden başladılar

Bence çok abartıyorsunuz. Eleştirmek için değil yardımcı olmak için yazıyorum. Kuzen demek dış kapının mandalı demek değil ki. Kardeş yarısıdır. Belki, benim niye haberim olmadı, aşkolsun gibisinden yazmıştır. Bu kadar katı ve fevri olmak yerine, artık sizin de kuzeniniz sayılacağından, onunla tanışmak ve nasıl biri olduğuna aklı selim davranarak karar vermek daha iyi olmaz mı? Baktınız hoşlanmadınız o zaman tepki verirsiniz ve nişanlınız da bunu onaylar ama tanımadan etmeden, daha aileye girmeden aile üyelerini aforoz etmeye kalkmanız herkesi ürkütür.

hayatım ben cok fevrı davrandıgımı dusunmuyorum kuzen kardes yarısı olması ıcın sureklı aıle ıcınde olması lazım kaldıkı senede bır gorusurler oda para ıstemek ıcın hesap sorması gereken kısı ben degılım orda ınsanların gayet gorecegı bır şekılde yorum yapmasına kızıyorum cunkı bu ısteme aıleler arasında olan bırsey kaldıkı onun aılesı pek bı gerı kafalı onlar gelseydı ortalıgı karıstıracaklarında emın oldugumuz ıcın cagırmadık

insan bir hayırlı olsun der oyle ulu orta hesap sorar gibi yorum yazılmaz ayıp denilen birşey var ama goruyorum kı senın bundan haberın yok yazdıgın yorumu sıl lütfen xxx sıze "kardesım" dıyordu ama goruyorum kı bu sıfatı pek hak etmıyorsun huseyınle aranda farklı bırsey varda ben aranıza gırmısım senın elınden almısım gıbı gorunen bır yorum hoş degıl ayrıca bu aıle arasında olan bır toren gerek duysaydık haber verırıdık rica ediyorum üzerine vazife olmayan seylere karısma benı sevmeyebılırsın sevmek zorundada degılsın ama saygını bozma saygımı bozdurtma

valla yazdım yolladım bana dert olacagına ona olsun haddını bılsın hıc degılse

bu yazıyı face e yazdıysan sen daha büyük bir ayıp yapmışsın bence
umarım face e yazmamışsındır

huseyinle aranda farklı bir şey var da ben aranıza girmişim senin elinden almışım cümlesi zaten hiç olmamış
böyle düşünsen bile böyle söylememelisin
bu sözlüne de hakaret
artık sorumlu olduğun bir sözlün var
erkekler böyle şeylere tahammül etmezler
sözlüm beni bu yüzden terk etti dersen şaşırmam

Hayir canim mesaj olarak yolladim zaten once sozlume yazdiklarimin bir kopyasini yolladim onay vermese yapmazdim gercekten sinirlerimi bozuyorlar daha oncede benimle birlikte oldugunu bildigi halde baska bir kiz ile tanistirmak icin israt edip kabul etmeyince ayni odada yalniz birakmislardi bunu duyunca zaten cok sinirlenmistim ogun bugundur sevmem onu

Hayir canim mesaj olarak yolladim zaten once sozlume yazdiklarimin bir kopyasini yolladim onay vermese yapmazdim gercekten sinirlerimi bozuyorlar daha oncede benimle birlikte oldugunu bildigi halde baska bir kiz ile tanistirmak icin israt edip kabul etmeyince ayni odada yalniz birakmislardi bunu duyunca zaten cok sinirlenmistim ogun bugundur sevmem onu

Mevzu sizin başta anlattığınızdan çok daha derin gibi görünüyo.
Keşke toparlayıp başından beri olanları anlatsanız.Epey bi hikaye var bu işin arkasında gibi geliyo bana.

Bu konuda neden bu kadar hassasim anlatayim size evlenmek icin 4 yil mucadele ettim cunki sozlumun buyuk abisi beni istemiyordu biz ayrilmayinca bir suru olay cikardi namusuma dil uzatti yetmedi elinde silah kapima dayandi sozlumu ve beni oldurmeye kalkti zaten daha once adam yaralamaktan sabikasi oldugu icin olaylari ortbas babasi beni arayip oglumun yakasindan dus dedi bunlari unutup isteme gunu ellerini optum 4 yili zehir ettiler bana halbuki benim onlara hic zararim olmadi bunlari ailem bu olaylari bilmiyor bilselerdi onay vermezlerdi eminim simdi abisini ikna etti babasi ve bize cok sukur karismiyor bu olaylari bildikleri halde abisini bana karsi kiskirttilar yetmedi beni yok saydilar ama cok sukur sevgimiz galip geldi simdi siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?

patavatsız ve zavallı. insan yerine koyup muhattap olma bence.

Sizin uslubunuz ve tutumunuza bakarak kuzene biraz ayıp edilmiş desem beni de taşlarmısınız ..
Sosyal paylasım sıtesınde yaptıgı yorum hoş olmayabilir ama sizin yorumlarınız, sert tutumunuz da bana cok yanlış geldi.
Kim olursa olsun ben tutup dugunum için ; o gelmıycek - gelirse kovarım demezdım..
Dıyemezdım hele ki akraba ise..
Biraz sağduyulu yaklasın ve sakınlesın bence..

sen de yavaş yavaş dökülüyorsun :)
mesajla yapman ve öncesinde onay alman iyi olmuş
aynı odada bırakmalar falan ben de dayanamaz sokardım lafı
iyi yapmışsın
boşver takma onları kafana bak keyfine

bu arada gerginliğin ve öfken burdan bile hissediliyor :)
sakin olmaya çalış
kimseyle laf dalaşına girme bundan sonra
sizin huzurunuz kaçmasın daha fazla
üstelik onlara prim vermiş olursun

Sizin uslubunuz ve tutumunuza bakarak kuzene biraz ayıp edilmiş desem beni de taşlarmısınız ..
Sosyal paylasım sıtesınde yaptıgı yorum hoş olmayabilir ama sizin yorumlarınız, sert tutumunuz da bana cok yanlış geldi.
Kim olursa olsun ben tutup dugunum için ; o gelmıycek - gelirse kovarım demezdım..
Dıyemezdım hele ki akraba ise..
Biraz sağduyulu yaklasın ve sakınlesın bence..

Canim neden tasliyim burdaki hic biir arkadasima ters konusmamisimdir bu guzel gunumu zehir etmeye calisiyor tabi beni tanimiyor :) ben ona kafayi taktim artik zor onun icin hayat hanim efendiden onay almamizi beklemesi sacma kendinde bu cesareti bulmasi beni daha cok sinirlendiriyor tabi butun suc benimkinde neden bu kadar yuz vermis anlamiyorum cocukluklari beraber gecmis cocuk degiliz artik bilmesi lazim benim 32 tane kuzenim var hic birinin haberi yok birtanesi hesap sormadi soramazda nazlanirsa kendi kaybeder ben kin tutarim asla affetmem

bu arada gerginliğin ve öfken burdan bile hissediliyor :)
sakin olmaya çalış
kimseyle laf dalaşına girme bundan sonra
sizin huzurunuz kaçmasın daha fazla
üstelik onlara prim vermiş olursun
Benimki sabah arayip konusacakmis bakalim ne diyecek dogu kokenliler bende karadenizliyim onlarda gelin laf dinlermis gorumcem bir kac kere laf soktu bakti ben hic oyle ezilecek biri degilim vazgecti kayinpederim dunya tatlisi evi isyerini bana veriyor bunlarda cekemiyorlar hesap bende olursa para isteyemeyecekler cunki

yazdıklarına bakınca hakkaten seni neden istemediklerini anlayabiliyorum...sen evli barklı bir kadına nasıl yazabildin bu cümleleri...hadi kadını düşünmedin sözlünün itibarını da mı düşünmedin...daha aileye girmeden onların birbiri için değerini anlayamadan düğüne gelecekleri belirliyorusn...çok ama çokkkk cahilce...
daha çok gürücez senin burada paylaşacağın sorunları...

Benimki sabah arayip konusacakmis bakalim ne diyecek dogu kokenliler bende karadenizliyim onlarda gelin laf dinlermis gorumcem bir kac kere laf soktu bakti ben hic oyle ezilecek biri degilim vazgecti kayinpederim dunya tatlisi evi isyerini bana veriyor bunlarda cekemiyorlar hesap bende olursa para isteyemeyecekler cunki

hani kp seni arayıp oğlumun yakasından düş demişti..hani sen kin tutardın asla affetmezdin..bu yorumunda dünya tatlısı dedmişsin aynı adama.. kendinle çelişiyorsun..

ayrıca o mesaj falan olmamış arkadaşım kusura bakma daha sözlüsünüz ..sen daha eve girmeden milleti birbirine düşürüyorsun..

hoş karşılanmaz böyle şeyler..

ayrıca sen hiç inanma kp evi iş yerini falan vericek diye de havalara girme..

senelerce çalışmış birktirmiş adam aptalmı ben yiyemedim sen ye, hesabı sen tut..

sözlünün üzerinde çok fazla otorite kurmuşsun ona güvenip haddini çok aşıyorsun sonradan bunun acısını çok çekersin..

bu olayda kısmen haklı olabilirsin ama bu kadar abartılacak bişey yok ortada ayrıca şu yaptıklarınla tamamen haksız duruma düşmüşsün

Ben asıl bu olaydan sonra görüşmesini istemezdim. Evli barklı kadın işi gücü yok çöp çatanlıkla mı uğraşıyo. Oda da yalnız bırakmalar falan. Terbiyesiz.
Başta konuyu okunca sizin fazla abarttığınızı düşünmüştüm ama yerden göğe kadar haklısınız.

yazdıklarına bakınca hakkaten seni neden istemediklerini anlayabiliyorum...sen evli barklı bir kadına nasıl yazabildin bu cümleleri...hadi kadını düşünmedin sözlünün itibarını da mı düşünmedin...daha aileye girmeden onların birbiri için değerini anlayamadan düğüne gelecekleri belirliyorusn...çok ama çokkkk cahilce...
daha çok gürücez senin burada paylaşacağın sorunları...

Evli barkli ise kocasi cocugu ile ilgilensin sosyal paylasim sitelerinde yorum yapmasin :) dugune gelecekleri ben belirliyorum cunki benim dugunum sanirim aciklayici oldu

Evli barkli ise kocasi cocugu ile ilgilensin sosyal paylasim sitelerinde yorum yapmasin :) dugune gelecekleri ben belirliyorum cunki benim dugunum sanirim aciklayici oldu

yok canım pek açıklayıcı olmadı..şimdiden bu kadar sevimsiz olursan çekeceğin var...sen dünyanın merkezi sanma kendini...nişanlınında bir çevresi var dimi...
çok zor buldun galiba...buldumcuk gibi olmuşsun..
sana hatalı olduğunu söyleyen herkese böyle davranıyorsan oooo...yandın valla...
umarım evlendiğin an sosyal paylaşımdan çıkarsın..yoksa tutarsızlığın ortaya çıkar...

Canım merhaba;

Hayırlı olsun öncelikle. Yanlış anlamadıysam kuzen evli değil mi? Müstakbel eşinle aralarında bir hukuk varmış geçmişten gelen belli ki buna istinaden sözünüzden haberi olmadığı için sitem etmeye çalışmış. Ama bu sitemi senin gözüne sokması yersiz olmuş.

Çokta büyütme bence bu kadar kızacak bişi yok. Uzak durmakta fayda var tabii. Selamlar...

Böyle birşeye cüret etmesi için gereken cesareti nereden buldu acaba? Herkes haddini bilmeli...

Back
X