• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha şimdiden başladılar

en nefret ettiğim insan tipi bu kezbancıklar işte . başka erkek yok sanki dünyada . hemen amcaoğluna teyzeoğluna göz dikerler . bunlar kendine güvensiz ,karektersiz tipler . birde çocuk başkasına aşık olunca kudururlar . başka adam istemez bunları akraba çocuklarına yamanmak isterler . sallama hiç . düğüne gelmesin nişanlını kandır bir şekilde istemiyorum en güzel günümde sinir olmak istemiyorum de tatlı tatlı anlat kavga çıkarma .

en nefret ettiğim insan tipi bu kezbancıklar işte . başka erkek yok sanki dünyada . hemen amcaoğluna teyzeoğluna göz dikerler . bunlar kendine güvensiz ,karektersiz tipler . birde çocuk başkasına aşık olunca kudururlar . başka adam istemez bunları akraba çocuklarına yamanmak isterler . sallama hiç . düğüne gelmesin nişanlını kandır bir şekilde istemiyorum en güzel günümde sinir olmak istemiyorum de tatlı tatlı anlat kavga çıkarma .

arkadaşlar ben mi yanlış okudum yoksa bu kezbancık dediğiniz evli barklı kadın sadece face te bir sitem etmiş..çağrılmadığı için falan...bunun yüzünden ne namuzsuzluğu kaldı ne karaktersizliği..
gerçekten hayatta böyle şeyler varmı yaaaa...valla sizler adamı ipe götürürsünüz...

arkadaşlar ben mi yanlış okudum yoksa bu kezbancık dediğiniz evli barklı kadın sadece face te bir sitem etmiş..çağrılmadığı için falan...bunun yüzünden ne namuzsuzluğu kaldı ne karaktersizliği..
gerçekten hayatta böyle şeyler varmı yaaaa...valla sizler adamı ipe götürürsünüz...

kadın evlimiymiş ne bileyim yazmıyordu ki öle birşey ilk yazısını okudum ona göre yaptım yorumu

Bu konuda neden bu kadar hassasim anlatayim size evlenmek icin 4 yil mucadele ettim cunki sozlumun buyuk abisi beni istemiyordu biz ayrilmayinca bir suru olay cikardi namusuma dil uzatti yetmedi elinde silah kapima dayandi sozlumu ve beni oldurmeye kalkti zaten daha once adam yaralamaktan sabikasi oldugu icin olaylari ortbas babasi beni arayip oglumun yakasindan dus dedi bunlari unutup isteme gunu ellerini optum 4 yili zehir ettiler bana halbuki benim onlara hic zararim olmadi bunlari ailem bu olaylari bilmiyor bilselerdi onay vermezlerdi eminim simdi abisini ikna etti babasi ve bize cok sukur karismiyor bu olaylari bildikleri halde abisini bana karsi kiskirttilar yetmedi beni yok saydilar ama cok sukur sevgimiz galip geldi simdi siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?

Meselenin face'de yapılan bi yorum olmadığı aşikar.Öyle olsa sizi hiç haklı bulmazdım açık söyliyim.Kuzen dediğin kardeş yarısıdır,ilk mesajda yazdığınız gibi dış kapının mandalı değildir.
Bana kalırsa iki taraf da haksız.Onlar size karşı haddini aşmış,siz de karşılık veriyosunuz.

Benim anlamadığım neden sinirlendin ki içinin yağları erimesi gerekir. Bak canım ben sana bi akıl vereyim seni sen istemedikçe kimsenin üzmesine izin verme ve ve ve değer vermediğin kimselerin sözlerinin seni etkilemesine izin verme. Oraya ne yazarsa yazsın umursama.

nişana da düğüne de gelmeme konusunda abartmışsınız
o sizn değil onların misafiri ve akraba
hayat boyu öyle olacak
kendinizi üzmenize değmez

karalamak ne kadar kolay değil mi
kişi kendi başına gelmediği için lafını sakınmıyor

karalamak ne kadar kolay değil mi
kişi kendi başına gelmediği için lafını sakınmıyor

kesinlikle arkadaşım...çok doğrusun...
konunun başı ne olursa olsun...herkes tanıdığı kuzenine evlenmesi için birilerini tavsiye edebilir görüştürmek isteyebilir...buradaki sorun sözlünüzün bu durumu size aktarması..çok büyük hata...
ne sebeble olursa olsun siz evli barklı bir kadına namuzsuz muamelesi yapamazsınız...
eğer evlenip çocuğa karışıpta face e girerseniz söylediklerinizin daha ağırını hakedersiniz...sanki evlenip çocuk sahibi olunca hayatım eşim ve çocuğum olacak...ne saçma...

Sözlünüze daha önce kız falan ayarlamaya çalıştığına göre aralarında belli bir samimiyet varmış. Buna istinaden de neden onu söze çağırmadı diye sitem etmiş. Bence biraz fazla tepki göstermişsiniz.

Onun yorum yaptığı fotoğrafın altına, hem saygınızı kaybetmeden hem de bu sözün sadece AİLE arasında olduğunu anlatan kibar bir mesaj yazsaydınız, attığınız mesajdan daha etkili olurdu bence.
Umarım olaylar büyümeden, nişanlınızı zor durumda bırakmadan kapanır.
Hayırlı olsun bu arada.

Kizlar sakin :) seviyorum sizleri gercekten harikasiniz sozlumle konustuk anlastik ben mesaji yollamadan ona kopyaladim izin vermese yapmam gorumcem konusmus karsi taraf ile sitem etmesi gereken yer orasi degil ozel mesaj atar yada arar ama orda 145 kisinin hayirli olsun yorumu varken ben mi yanlis anladim demesi sacma kiz isteme torenine cumbur cemaat gelinmesini istemedik sonucta abisinin esi bile katilmazken amcasinin kizinin gelmesi abes olur salonda nisan olsa ammennah ama bu tavirlari ile kendilerinden sogutuyorlar gorumcem evleneli 1 ay oldu nikahi icin kostururken yardim ederken son gunu misafir olarak geldiler tavirlari su aslinda biz geliriz yeriz iceriz bir faydamiz olmaz ama hersey bize sorulmali bize danisilmali benim 32 tane kuzenim var hicbirinin haberi yoktu mesela ama kimse oyle bir yorum yapmadi

Yorumlarınız ne kadar da öfkeli...

Kizlar sakin :) seviyorum sizleri gercekten harikasiniz sozlumle konustuk anlastik ben mesaji yollamadan ona kopyaladim izin vermese yapmam gorumcem konusmus karsi taraf ile sitem etmesi gereken yer orasi degil ozel mesaj atar yada arar ama orda 145 kisinin hayirli olsun yorumu varken ben mi yanlis anladim demesi sacma kiz isteme torenine cumbur cemaat gelinmesini istemedik sonucta abisinin esi bile katilmazken amcasinin kizinin gelmesi abes olur salonda nisan olsa ammennah ama bu tavirlari ile kendilerinden sogutuyorlar gorumcem evleneli 1 ay oldu nikahi icin kostururken yardim ederken son gunu misafir olarak geldiler tavirlari su aslinda biz geliriz yeriz iceriz bir faydamiz olmaz ama hersey bize sorulmali bize danisilmali benim 32 tane kuzenim var hicbirinin haberi yoktu mesela ama kimse oyle bir yorum yapmadi

sen bir akrabanın gereksiz bir siteminden rahatsız olduğunu ifade etmedin..ben bundan rahatsızım demedin..sen direkt olarak kadının hemde evli barklı kadının sözlüne sarktığını ve bundan rahatsız olduğunu ima ettin...
bu çok ayıp...komplexli bir tavır..sen kimseye bu şekilde iftira atamazsın...bizim tepkimiz buna...
bir de alay mı ediyorsun kızlar sakin falan..hem iftira at hem de seni kınayanlarla alay et...allah ıslah etsin...

sen bir akrabanın gereksiz bir siteminden rahatsız olduğunu ifade etmedin..ben bundan rahatsızım demedin..sen direkt olarak kadının hemde evli barklı kadının sözlüne sarktığını ve bundan rahatsız olduğunu ima ettin...
bu çok ayıp...komplexli bir tavır..sen kimseye bu şekilde iftira atamazsın...bizim tepkimiz buna...
bir de alay mı ediyorsun kızlar sakin falan..hem iftira at hem de seni kınayanlarla alay et...allah ıslah etsin...
Pardon iftira yada ima ettigimi nerden cikardiniz

sözlün seni istedikten evlendikten sonra kimseye tek laf solemek düşmez boswer hıc sıkam canını ama sözlünü de doldurmasınlar dıkkat et:)

İstemeye, söze onu çağırmak zorunda değilsin. Nişanda da aileden yakınlar davet edilir gelen gelir gelmeyen sağolsun.. Kendinde samimiyetten dolayı tavır koyma hakkı görmüş ama yanlış yerde, yanlış bir üslupta vede yanlış bir zamanlamada! Bu düğün olsa anlarım ama isteme-söz vs oralara kadar haber verilmesi gerekmiyor.. Tavrını koy ama asaletinden vazgeçme, ağır ol sana yakıştığı gibi, onun gibi çirkefleşmeden, hadsizlik yapmadan. Senin bu ağır ve ulaşılmaz hallerinden utanacaktır, şimdi ve hayat boyu. Unutma siz akrama oluyorsunuz artık istesende istemesende yüzyüze geliceğiniz durumlar olacak, ona göre ölç tart sınırlı seviyeli davran, onlar senin altında duruşun altında ezilsinler, onların seviyesine inme sakın...

İstemeye, söze onu çağırmak zorunda değilsin. Nişanda da aileden yakınlar davet edilir gelen gelir gelmeyen sağolsun.. Kendinde samimiyetten dolayı tavır koyma hakkı görmüş ama yanlış yerde, yanlış bir üslupta vede yanlış bir zamanlamada! Bu düğün olsa anlarım ama isteme-söz vs oralara kadar haber verilmesi gerekmiyor.. Tavrını koy ama asaletinden vazgeçme, ağır ol sana yakıştığı gibi, onun gibi çirkefleşmeden, hadsizlik yapmadan. Senin bu ağır ve ulaşılmaz hallerinden utanacaktır, şimdi ve hayat boyu. Unutma siz akrama oluyorsunuz artık istesende istemesende yüzyüze geliceğiniz durumlar olacak, ona göre ölç tart sınırlı seviyeli davran, onlar senin altında duruşun altında ezilsinler, onların seviyesine inme sakın...

Tesekkur ederim canim bazi arkadaslarim yanlis anladigini dusunuyorum kendimi kaf daginda gordugumu dusunenler oldu neyse saglik olsun

sözlün seni istedikten evlendikten sonra kimseye tek laf solemek düşmez boswer hıc sıkam canını ama sözlünü de doldurmasınlar dıkkat et:)

Zannetmiyorum hayatim cok sukur bana karsi hep iyi oldu yerde bulmadim seni der bana

insan bir hayırlı olsun der oyle ulu orta hesap sorar gibi yorum yazılmaz ayıp denilen birşey var ama goruyorum kı senın bundan haberın yok yazdıgın yorumu sıl lütfen xxx sıze "kardesım" dıyordu ama goruyorum kı bu sıfatı pek hak etmıyorsun huseyınle aranda farklı bırsey varda ben aranıza gırmısım senın elınden almısım gıbı gorunen bır yorum hoş degıl ayrıca bu aıle arasında olan bır toren gerek duysaydık haber verırıdık rica ediyorum üzerine vazife olmayan seylere karısma benı sevmeyebılırsın sevmek zorundada degılsın ama saygını bozma saygımı bozdurtma

valla yazdım yolladım bana dert olacagına ona olsun haddını bılsın hıc degılse

şimdi bu belirttiğim kısmı kuzenin eşi görse ne yapar...
kaldı ki ilk sayfada da benzer bir yorumun var...evlilikte bu tarz bir şakanın bile ne sonuçlar doğuracağını biliyoruz...daha nişanlanmadan sülaleyi birbirine katacağın çok aşikar..
AYRICA EĞER SÖZLÜN BU MESAJI GÖNDERMENE SESİNİ ÇIKARMADIYSA ERKEĞİM DİYE DOLAŞMASIN ARTIK...DAHA EN UFAK SORUNDA BİLE DENGE KURAMAMIŞ...VAH....VAH...

Son düzenleme:
şimdi bu belirttiğim kısmı kuzenin eşi görse ne yapar...
kaldı ki ilk sayfada da benzer bir yorumun var...evlilikte bu tarz bir şakanın bile ne sonuçlar doğuracağını biliyoruz...daha nişanlanmadan sülaleyi birbirine katacağın çok aşikar..
AYRICA EĞER SÖZLÜN BU MESAJI GÖNDERMENE SESİNİ ÇIKARMADIYSA ERKEĞİM DİYE DOLAŞMASIN ARTIK...DAHA EN UFAK SORUNDA BİLE DENGE KURAMAMIŞ...VAH....VAH...

Sen ne bicim konusuyorsun erkegim diye dolasmasin sen kendi kocanla ilgilen arkadasim eger varsa

Back
X