• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha şimdiden başladılar

arkadasım benimle alıp veremedigin ne bilmiyorum ama görüyorum ki cok ezilmişssin senin adına üzülüyorum gercekten Allah sabır versin

haklısın yaaa...senin durumunda ki biri tarafından acınacak hale gelmişsem yuh bana....bak bak dişi sinek geçiyor...ya seninkinin kanında gözü varsa ne yaparız sonra...

Evli barkli ise kocasi cocugu ile ilgilensin sosyal paylasim sitelerinde yorum yapmasin :) dugune gelecekleri ben belirliyorum cunki benim dugunum sanirim aciklayici oldu

bizde evli barklıyız ve sosyal paylaşım sitesinde sizin sorununuzu konuşuyoruz,ayrıca bu devirde anneannem bile giriyor bu sitelere,ve en önemli nokta bu senin düğünün değil sizin düğününüz,sevgiler.

bende evliyim , ikide çcougum var $u an cips yiyolar:)
arkada$im evli olmakla sanalin ne alakasi var
sen evlenince interneti kullanmayacakmisin ? :)

bazı bayanlar ne fesatlığımı bıraktı ne iftiracılığımı nede sözlümün adamlığını burada atıp tutmak kolay oldugundan olsa gerek

amca kızı arayıp özür diledi hatalı olduğunu söyledi mesajı da okumuş üzülmüş bende çok sinirlendiğimi söyledim küçükken aynı yatakta yatmışlar, beraber büyümüşler, evlendiğinde sözlüm çok üzülüp ağlamış, süt kardeşiymiş gibi bir çok şey sıraladı oraya oyle bir yorumun hoş olmadıgını çok büyük yanlış anlamalara sebebiyet verdiğini ve yetişkin insanlar olarak bir karar vermişken bunu birilerine danışmak zorunda olmadığımızı anlattım sakin bir biçimde kendisini çok yakın gördügünden kırıldıgını söyledi kırılmasına gerek olmadıgı cünki babasına haber verildigini soyledim tüm sülaleyi arayıp tek tek biz kız istemeye gidiyoruz demenin bir manası olmadıgını aile yapılarının bizinkinden farklı oldugunu dile getirdi ki öyle çok farklıyız onlarda kızların evden cıkmasının yasak oldugunu evlenmek için aşiretin onayının gerektirdiğini evlenen çiftlerin kayınpeder ile oturmak zorunda oldugunu hala ve amcaların aynı evde senelerce oturdugunu paranın ortak bir yerde birikip sıra ile ev alındıgını anlattı kendileri böyle büyümüşler ama ben resmen şoka girdim hayatımda hiç böyle birşey duymadım şahitte olmadım çok ilginç

bizde evli barklıyız ve sosyal paylaşım sitesinde sizin sorununuzu konuşuyoruz,ayrıca bu devirde anneannem bile giriyor bu sitelere,ve en önemli nokta bu senin düğünün değil sizin düğününüz,sevgiler.

yok olmaz..ona kötü yorum yazan haksız olduğunu yazan herkes tuh kaka...dünyada sadece o var...sözlüsünün belki de 25 yıllık kuzeni de kimmiş..anne baba desen zaten yaşlılar çok şükür arada azıcık görürler..ÖYLE BİR DERTTE YOK..VARSA YOKSA KENDİ AİLESİ...VEEEEE KENDİSİ...

bazı bayanlar ne fesatlığımı bıraktı ne iftiracılığımı nede sözlümün adamlığını burada atıp tutmak kolay oldugundan olsa gerek

amca kızı arayıp özür diledi hatalı olduğunu söyledi mesajı da okumuş üzülmüş bende çok sinirlendiğimi söyledim küçükken aynı yatakta yatmışlar, beraber büyümüşler, evlendiğinde sözlüm çok üzülüp ağlamış, süt kardeşiymiş gibi bir çok şey sıraladı oraya oyle bir yorumun hoş olmadıgını çok büyük yanlış anlamalara sebebiyet verdiğini ve yetişkin insanlar olarak bir karar vermişken bunu birilerine danışmak zorunda olmadığımızı anlattım sakin bir biçimde kendisini çok yakın gördügünden kırıldıgını söyledi kırılmasına gerek olmadıgı cünki babasına haber verildigini soyledim tüm sülaleyi arayıp tek tek biz kız istemeye gidiyoruz demenin bir manası olmadıgını aile yapılarının bizinkinden farklı oldugunu dile getirdi ki öyle çok farklıyız onlarda kızların evden cıkmasının yasak oldugunu evlenmek için aşiretin onayının gerektirdiğini evlenen çiftlerin kayınpeder ile oturmak zorunda oldugunu hala ve amcaların aynı evde senelerce oturdugunu paranın ortak bir yerde birikip sıra ile ev alındıgını anlattı kendileri böyle büyümüşler ama ben resmen şoka girdim hayatımda hiç böyle birşey duymadım şahitte olmadım çok ilginç

şuana kadar bütün yorumları okuyarak yorum yapıyorum,ne kadar değerli bir amca kızına sahipmişsiniz ,hakkında yaptığınız bütün yorumları düşününce kimin ne olduğu daha çok belli oldu,bencede gelmesin amca kızı sizin düğününüze, ama kendi gelmesin,çünkü sizin onu istememe gibi bir lüksünüz yok ,mutluluklar dilerim,sevgiler.

yersennn:18::18::18:

şuana kadar bütün yorumları okuyarak yorum yapıyorum,ne kadar değerli bir amca kızına sahipmişsiniz ,hakkında yaptığınız bütün yorumları düşününce kimin ne olduğu daha çok belli oldu,bencede gelmesin amca kızı sizin düğününüze, ama kendi gelmesin,çünkü sizin onu istememe gibi bir lüksünüz yok ,mutluluklar dilerim,sevgiler.

Süpersin...aynı şeyleri yazacaktım...virgülüne kadar katılıyorum..GERÇEKTEN aramışsa bile ne kadar büyük biriymiş ki bu iftiralar karşısında büyüklük göstermiş..

Amca kızının yorumunda hiç iyi niyet göremedim.
İyi niyetli olsa,"hayırlı olsun,biz de orada olmak isterdik" gibi bir şey yazardı.
Senin sayfanda seni muhattap almayıp,sözlüne "beni ara" demesi çok çirkin.

Ancak senin yazdığın mesaj da biraz abartılı olmuş.
Bu aileyle bu iş yaş gibi...Keşke evlenmek için fazla acele etmesen,biraz daha gözlemlesen.
Malum en hakveren erkek bile,evlendikten sonra aileci kesiliveriyor.

bu nasıl bir yorum yaaa...buraya konu açanlara ne olmuşşş...sen daha çok buralara düşersin gibi....komedi yaaa...biri kaldırsın şunu yerden....:20:

sen baya eglencelisin yahu artık kesin kanat getırdım sende bır kuyruk acısı var burda yorumların ıle benden cıkarmaya calısyorsun olayı nasıl kısısellestırdın boyle gercekten uzuluyorum senın adına

Bu topikte ceza alanlar,
ne vardı üslubumda, hakaret etmedim, küfür etmedim ama neden ceza aldım diyorsanız, polemiğe girmek yasaktır, polemikten ceza aldınız.

Ne alaka simdi diyeceksiniz ama amca kizinin söyledikleri hic kafanizi bulandirmadi mi? Ne bileyim evlenen ciftler kayinpederin evinde oturacak, para ortak birikecekse harclik sistemi mi olacak veya evlendikten sonra madem asirete gireceksiniz onlarin kurallariyla yasamak zorunda olmak falan ürkütmedimi sizi? Kiz aile yapilarimiz cok farkli demis sözlünüzü hic yokladiniz mi? Bakin gercekten asiret dendi mi birey olmaktan cikiyorsunuz. Öyle "yeter ki sen üzülme aile sülale de neymis" olmuyor. Görümcem üniversitede okurken tanismisti biriyle. Süper zengin insanlar, biri haric bütün cocuklar evli. Ev masraflari, faturalar akliniza gelebilecek bütün harcamalar icin harclik gibi para veriyordu babalari. Evli cocuk sahibi adam her ay babasina sunlar bunlar lazim diyormus ve ona istinaden para veriliyormus. Son model arabalar, özel üniversiteler, bol para harcamalar... güclüymüs gibi görünüyor ama madalyonun öbür tarafi öyle degil.Asiret olmak kötü birsey demiyorum. O sistemin icinde dogup büyüyenler alisik, normal görüyor ama hic bilmeyen insan kaldiramaz.

haklısın yaaa...senin durumunda ki biri tarafından acınacak hale gelmişsem yuh bana....bak bak dişi sinek geçiyor...ya seninkinin kanında gözü varsa ne yaparız sonra...

esrammm85 tam bir ruh hastasısın sen ya ona buna laf sokup, sonrada seviyen kadar düşük cümleler kuruyosun ya kendini bi halt sanarak... allah akıl versin sana işin gücün insanların canını sıkmak yorum yapmıyon resmen millete laf sokuyosun acınacak haldesin gerçekten arkadaşınk dediği gibi. seni çeken kocaya helal olsun.

Arkadaşım sen ağırlığını, klasını koru bence. Hiç öyle ortalıkta laf etme. Gelmeyecek nişana falan diye tuturma, bırak gelsin o kalabalıkta ne yapacak. Sen kendi heyecanından görmezsin bile

Ama mustakbel eşine tembih et kesinlikle mesajına dönmesin. Öyle anlar zaten yerini. Yok olur da hala laf ederse, o zaman, yine sen değil de, eşin versin gereken cevabı.

amca kızıymış zaten. bence ana babasından kardeşinden böyle laf sokuşturmalar duymayayım diye dua edin .Ya da herhangi bir baskı yapmasınlar diye dua edin. Çünkü onlar insanın en cok agrına gidenler oluyor. amca kızı vs lafı sözü hiç mühim değil. Ama eşinin ailesi benimkiler gibi aile apartmanında yaşıyorsa ve kayınvalidene her gittiğinde amca kızları amcalar vs de çevrende zaman zaman olacaksa senin için can sıkıcı olabilir. Öyle birşey yoksa bence sorun edilcek bişey yok. Düğüne de gelmesin denmez. Çok önemsemeyin derim.

Face çıktı mertlik bozuldu zaten
Bizim bi komşunun oğlu vardı bana yanıktı, ben öğrendiğimde sildim onu listemden
Bi süre sonra nişanlandım
Kardeşinin face inden girip ' :( ' diye yorum yapmaz mı nişan fotomuza
Anında kardeşini de sildim:19:

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar nişanlımı arayıp ne düğününe ne cenazene gelmem demiş nişanlımda sen bilirsin demiş ortalık kızıştırmaktan başka yaptığı birşey yok zaten geçenlerde şeytan dürttü nişanlımın facebook hesabına giriş yaptım mesaj kutusu doluydu ıkaz vardı genelde benım yazdıklarım oldugundan acaba yazdıgımı okumadımı dıye baktım mesaj amca kızından gelmiş Çookk teşekkür ederim bu ayıp senin ayıbın...Beni başkalarıyla muhattap etme herkes yerini bilsin lütfen... benım yolladıgım mesajıda eklemıs şaşırdım kaldım

amca kızıymış zaten. bence ana babasından kardeşinden böyle laf sokuşturmalar duymayayım diye dua edin .Ya da herhangi bir baskı yapmasınlar diye dua edin. Çünkü onlar insanın en cok agrına gidenler oluyor. amca kızı vs lafı sözü hiç mühim değil. Ama eşinin ailesi benimkiler gibi aile apartmanında yaşıyorsa ve kayınvalidene her gittiğinde amca kızları amcalar vs de çevrende zaman zaman olacaksa senin için can sıkıcı olabilir. Öyle birşey yoksa bence sorun edilcek bişey yok. Düğüne de gelmesin denmez. Çok önemsemeyin derim.

ailesi ile hiç sorunum yok baya kıymetliyim çünki hepsine saygı gösterdik hem ben hem de ailem bayramda ameliyat oldu kayınpederim hergün ziyaretine gittim gerçekten kıymet biliyorlar çok şükür

sen çizgini bozma canım maden nişanlınla aran iyi aileside seni seviyor gerisi boşver gitsin allah allah bu insanlar niye böyle saçmalıyorlar artık ya gittikçe tuhaflaşıyoruz

Back
X