iyide oturacak keyfını surecek olanlr onlar deıl sen bıanlıkkk karar evrıp onlrın ıstedgını almıssın ama bence cok pişman olacksın eger gerckten ıcıne sınmedıyseee bu zamanla ıcınde buyyecek hersy gozune batacak...
onlr ztn ayda yılda 1 gelıp oturcklrr ne alaka onlrn ıstedgının olması cok sacma geldı bana bence bıran once konssp onlrı degstrmelısın egerkı kırlmasınlr ıstyrsanda nısanlınnn bı ayar yapssın derımm bı surn vardı degstrmek zorunda kaldık vs de dıyebılırrr.. bıarkdsm yorumu hosuma gıttı 6 kısı 6 ayrı zevkkk... benm esya alımlrındada herksss soz sahıbıydı herks kendı ıstedıgı olsn ıstedı ben dıretım ama en sonn bır magazada begenmesmde bır modleı begenıp almak zorunda kalmıstımhalada sevmem o aldıklrımı
benimde annem cok ezildi canım hasta oldu.. ama bizide kendi gibi büyüttü. hep senin anlattıgın gibi kişiliğim olsun isterdm
canım nişanlı o kadar dirayetli biri değil sıkıntı o
canım nişanlı o kadar dirayetli biri değil sıkıntı o
asıl sıkıntı nişanlının dirayetlii olmadığını gördüğü halde konu sahıbinin evliliğe doğru gitmesi.
sanıyor ki evlenince o adamı değiştirebilecek...
canım seni tanımıyorum sonuçta ama ablan sayılırım yaşça tahminim :) bana biir ablam tavsiye etmişti dinlemedim. benden de sana aynı tavsiye: " cadı gelin, kötü gelin ol " aynen öyle ne kadar çok şey istersen o kadar kabul görür ve sevilir el üstünde tutulursun. ben yok kimseyi kırmayayım diye hep sustum sonuç ne oldu bir sürü kırgınlık isteklerimin olmayışı ve sallantılı bir evlilik. ailesi yüzünden ilk yıllar çok kavga ettik eşimle. bu sebeple de hala birşeyler oturmadı. düğün öncesi ve sonrası olanları yazsam sayfalar yetmez hep sustum sineye çektim ne istedilerse hı hı dedim. ama bu beni onların gözünde hiç kıymetli yapmadı. bir kez patladım onlara 1. yılımız falan dı sanırım. ve şimdi bir tanecik gelinleriyim :) cadı olmadığın sürece kimse kıymetini bilmiyor. güzellikle tatlı dille ama yeri geldiğinde hafiif iğneleyerek sertleşerek yaptır istediklerini. bir kez evleneceksin. istediğin herşey gönlünce olsun. ara söyle kaynanaya değiştirin eşyaları. şimdiden bunlara anlayış göstermezlerse ilerde nerede nasıl davranacaklar öğrenmiş olursun en azından. bende anlayacaktır oda kadın sonuçte. güzel güzel anne sinmedi içime dersin olur biter:) yada mobilyacı ile görüşün eşya eve gelmeden kendiniz değiştirin arada fark çıkarsa cepten ödersiniz olur biter.
seni çok iyi anlıyorum, insan bir noktadan sonra amaaaan yeter ne yaparsanız yapın diyor, keşke inişanlın ve sen gitseydiniz ama arkadaşlara katılıyorum git değiştir aynı mağazadan başka bir şey al, kaynananın haberi bile olmasın
benim bir sorum olacak, kaynanaların torun baskısıyla nasıl başedebiliriz kızlar
istemiyorum kelimesinin hangi kısmını anlamadıklarını hep merak etmişimdir, kocama doyamadım daha de ne denir başka, güzel laftan anlamıyosa arsızlaşacaksın, yatak odamada mı karışcak yuhh, ekmek arası dönermi bu siparişi olsun
Söyleyim fakat adamlarr okdar inatki anlatamam... nişanlımın maddi yönden işi iyidir cok şükür ama eşyaları babası ödeyecek cunku bu zamana kadar calısıp maasını babasına vermiş.. kafam allak bullak
Neden onların istediklerine evet dedin ki hayır anne bunlar olucak demeliydin bnce. Daha yolun başında her istediklerine evet dersen daha buraya çok yazarsın.
canim mobilyalarini ben begendim aslinda..senin ailen de begendigine gore acaba kalitesi mi guzel..belkide senin begendiklerin kalitesizdi.. ben 23 senelik evliyim..dort koltuk takimi degistirdim bu zaman icerisinde..inan bana sadece dis gorunuslerini begenip aldiklarim o kadar rahatsiz ve kalitesiz ciktiki..bence kalitesine de dikkat et..sen kendini uzup paraliyosun ama belkide en kalitelisini kullanislisini aldilar sizin icin.. bence de sen sakin kafayla git tekrar iyice bak..daha sonra karar ver canim...canim insallah hersey gonlunce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?