Daha şimdiden böyleyse...

Blezya ne yaptın koltukları fıstık? değiştirebildin mi var mı yeni resimler?

canımm koltukları istedigim şekile soyledm cevrilcek. salon takımına ısındım bakalım. Değiştiriyim dedi nişanlım yok dedm şimdi yüz göz olmak istemedm ama ısındım cok şükür. çok teşekkür ederim ilgine canım benim saol:)

Böylere şeylere başbaşa gidilmesi taraftarıyım en fazla yanınıza bir abla bir abi ya da kuzen alabilirsiniz fikir vermesi yardımcı olması açısından.

Böylere şeylere başbaşa gidilmesi taraftarıyım en fazla yanınıza bir abla bir abi ya da kuzen alabilirsiniz fikir vermesi yardımcı olması açısından.

çoğu evlilik başlangıcında olağan şeyler,şanslısınızki eşiniz desteklemiş sizi..herşeyi hayal ettiğiniz gibi yapın bence,sonra içinizde ukte olur,gelinlik provasına falanda yakın bir arkadaşınızla gitmenizi tavsiye ederim mutluluklar...

evet canım saolsun nişanlım benden yana. gelinlik içinde sadece onunla gidicem veya ablamla. en güzeli bu

bende oyle istedim fakat işte hiç ummadgım birşey oldu beraber gidildi.Allahtan değiştirebildm kumasları falan. bidaha cnm gözm acıldı beraber hiçbişe yok benm anne babamda dahil buna

bende oyle istedim fakat işte hiç ummadgım birşey oldu beraber gidildi.Allahtan değiştirebildm kumasları falan. bidaha cnm gözm acıldı beraber hiçbişe yok benm anne babamda dahil buna

Kendi zevkine göre değiştirebilmene sevindim canım bu da size tecrübe olumştur öyle herkesi işin iiçne karıştırmayın yuva kuran sizsiniz kimsenin fikri sizin ikinizin fikrinden önemli değil şu an.

keşke kendi istediğinizi alsaydnz nişanlıında arkandaymış hem
ilerde çok pişman olursunuz bu kadar taviz verdiğiniz için
boşverin hergün yeni bir güzel çııkıyor ilerde değiştirirsiniz ozaman üzülme tatlım

evet cnm napalm artk

evet bencede canım keşke onlara kulak asmayıp istediğini alsaydın çünkü bu günler bir sefer oluyor benim esyalarım daha evlenmeden eltiminkiler alınırken alınmış düşün artık 15 sene önce bende kırgınlık olmasın diye kabul ettim ama o eşyaları kullandıkça her zaman pişman oldum keşke bazı yaşadıgımız günleri geri getirebilsek yol yakınken içine sineni al derim ben

canım ben seni anlayabiliyorum aynı şey benimde başımdan geçti bende kayınvalidemin beğendiğini aldım ama şu an çok pişmanım. ileride sende pişman olabilirsin beğendiğini alsaydın keşke ben 1,5 yıllık evliyim şimdi değiştiriyorum salon takımımı ben sonradan çok pişman oldum kendi istediğimi almadığım için.

Peki cnm nişanlının ailesinin haberi var mı koltukları değiştirdiğinden? Umarım canın sıkılmaz yine. Ama şöyle bir gerçekte var parayı kim veriyorsa işin içine onlarda giriyor mecburen.. Saygı duymaları lazım tabiki ama işte.. Keşke biraz hazırlık yapsaydınız alışverişten önce kıyıya köşeye biraz para atsaydınız bu stresleri hiç yaşamazdınız.

Sen yine iyisin ben ne alındıgını bile görmemistim..Süpriiz..! yaptılar heralde bana..Hc kendi evim gibi hissedemedim burayı..Cok özeniyorum yeni evlenenlere..Kısmen Simdiden boyun egersen isin zor..Alısverise sadece nisanlınla gitmen daha uyugn olurdu..Sizin eviniz..Taviz verme ben yapamadım cok cektim sen yapma

evet tavız vermemek lazım karısan olunca ınsan bıde sesını cıkaramayınca hep kendısıne olan oluyor bence ıcınız ne ıstedıyse onu alın degıstırın

takımın çok güzel çook beğendim güle güle kullanın.. olumsuzlukları düşünme fazla, en güzel günlerin, pozitif ol, pozitif bi gelin ol =) bu sana ders olmuş olsun bir daha böyle durumlarda nişanlınla yalnız git, kafana takma artık, çoğu insan stresten yaşiyor böyle tatsızlıklar, sen buna takılma sakın ! Gelin olacaksın aşkına kavuşacaksın evin olacak yeni bi hayat yeni bi ev bunlari düşün =) hersey harika olacak =) Ben de 4 senedir bekliyorum daha düğün tarihimiz bile belli değil atanır atanmaz ben de evlenecem o günler bi gelsin ne kayınvalide ne kayınbaba takarım kim ne yaparsa yapsın canımı sıkmam sokaklara düşer gelin oluyoooooooooom uleeeeeeeeeen evleniyom diye naralar atarım =))) Tadını çıkar bu günlerin nişanlının ailesi ayip etmiş ama onlar da strese girmiştir, bi daha mı tövbe onlarla alişverişe çıkmam dersin bundan sonra nişanlını koluna takar kendi zevkine göre alırsın herşeyi.

sizn en büyk hatanız eşya bakmaya cümbür cemaat herkesi götrmeniz dışarı çıkmadan önce kendinizi ne kdr şartlandırsanızda orda mutlaka etkilenıyor insan sizde diyemediniz mi ya bnm istediğim olur yada almıyorm gidiyorm bn dıye. şahsen ben derdim yni sizn yerinizde olsam habersizce giderim nişanlımla istedklerimle dğeiştirirm haberlerı olmasın görnce şok olsnlar herkesn evine köyüne eşyasına karışmanın ne demek olduğunu anlasınlar...

kızlar zaten ortak ödeyecek nişanlımla babası. yani baba oduyor diye alınmadı huyları karısmaktı karıstılarda. ama ben koltugumu değiştirdim rahatm şmdi salon takımına içim ısınıo gibi. Cümbür cemaat gitmeyi tabı bende istemedm ama ne yapabilirdmki gelmeyın asla diyemem huyum değil işte. Hayırlısı buymus.. bir arkadasım sormus ailesinin koltuktan haberi varmı diye evet canım var söyledim bisey demediler hayret:))

canını sıkma düğününe konsantre ol eskiyince nede olsa kendi istediğini alcaksın baştan çekişirseniz sonrasını hiç toparlayamazsın ...

Hadi ya bir de ortak ödenecek.. Neyse cnm durumu eşyaların bir kısmını değiştirerek düzeltmişsin. Bu da huylarını öğrenmen için bir vesile olmuş işte. Alt tarafı eşya sen de canını fazla sıkma. Daha ne paralar kazanırsınız. Tekrardan değiştirirsiniz sıkıldığını zaman ya da eskidiği zaman Ailesi değiştirmene bir şey demediyse mutlaka daha sonra canını sıkmaya çalışacaklardır hiç ezdirme kendini derim.

En büyük hata!!!!! eşya almaya aileyle gidilir mi hiç oturacak olan sensin kullanacak olan sensin bnce yutma güzel bir dille söyle benim içime sinmedi değiştirmek istiyorum ya da aldıklarınız mağazada kaldıysa habersizce gidin bğenin ..bir dahada sakın aileleri karıstırmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…