Daha şimdiden böyleyse...

ne yapmaya karar verdin canım

Bitanem yemek odasını degiştirmek zor cunku fiyat farkı 1milyar kadar farkediyor. o sebeble koltuk takımını değiştirip bir takım olusturacagım. nişanlımla aram bozuk suan( ailesine sinirlendim bana sadece o destek olmasına ragmen ona cattım..

yemek odan çok hoş zaten.ben koltukları da beğendim ama senin zevkin tabii ki,takıma uygun koltuklardan seçersin,içine de siner

değiştir tabi ki canım, 10 sene 20 sene oturucaksın o koltuklarda, yaşam alanın olacak, baktıkça delirir insan içine sinmezse

aynen onlara bıraksaydım iğrenç bir salon takımım olacsaktı babama dedim baba salonla mutfak çok önemli sen yap dedim, tamam kızım dedi, aldık bile, yatak odasını onlar alacaktı onu da özel yaptırıcam dedim işin içinden sıyrıldım, mobilyacı da evimizi satın aldığımız abi zaten ben en kral mobilyacısıyım buralarım dedi yaptırıcam ama yine de bir sorun çıakrsa işte şöyle böyle olsa olmaz mı daha ucuz olcak gibi bir şey olursa ne kadar verme imkanınız varsa onu verin babam üstünü verir diyeceğim o konuyu da kapatacağım bizimkiler her şeyin en iyisi olsun istiyorlar
duşakabin olmasa da olur gibi bir cümle duydum hemen telefon açtım babama böyle dediler diye, ben burdan usta getirir yaptırırım böyle şeyleri kafana takma dersine çalış dedi öğrenciyim ben bu arada hala

dostum ya da ablacım aynen aynen aynen sana katılıyorum benim eltimin etmediği üfür kalmadı kayın valideme, sen benim anam değilsin, yettin artık falan falan, ama hala canım gülüm balım modundalar çok komikler

boyun eğme bitanem sakın, ne istiyosan yaptır

arkadaşım sen deli misin hayır anlayamıyorum nedir bu uysallık? nedir bu boyun eğme. ben eşyaları sadece nişanlımla gittim beğendim aldım geldim. kimseyi karıştırmam hiç kmse diyemezdi bana şunu alma diye. valla diyen olursa napardım bilemiyorum üstüne atlardım herhalde. niye kabul ediyorsun ya niye sesinizi çıkarmıyor sunuz bu durumla karşılaşan arkadaşlar? bir eşya önemlimi demeyin önemli tabi yuva kuruyoruz kendi yuvamızı bizim istediğimiz olacak tabiki. kimsenin karışmaya hakkı yok. aklını başına al git eşyaları değiştir.

Eskide kaldı o herkesii furaaa alışverişe getir ben eşimle birlikte aldım gelinliğimi a dan z herşeyi kafam rahattı bazen eleştiriler duydum benim evim işime bunu almak geldi bunu aldım dedim zevk meselesi karıştırmaaayınn yuvanıza kımseyı o eşyaya bakıp ah ben bunu hıc sevmedım deyıp nefret edersiniz bunların başıda mustakbel koca adayına düşüyor

Eşin senden yanaydı ve onların dediğini yaptı öylemi ahh canım foruma bir göz gezdir aileci bir adam vay haline vayyyy dilerim onlardan uzak oturursun mazallah yatagınızada gireri bunlar

Eşin senden yanaydı ve onların dediğini yaptı öylemi ahh canım foruma bir göz gezdir aileci bir adam vay haline vayyyy dilerim onlardan uzak oturursun mazallah yatagınızada gireri bunlar

benim kaynana bakar 3 ay 5 ay sonra hala bebek yok vallahi yatağımıza bile girer bir yolunu bulup yapar

şimdi daha cok şaşıracaksınız ozaman. Alt alta oturcagız arkadaslar(( kaynanam aslnda iyidir ama herseyde fikrini söyler. birde moral bozuklugumu anladı şmdi daha temkinli yaklasır umarım. birdaha asla boyun egmem saygısızlıkta yapmam ama böyle olmaz artık. Eski gelin modunu bulamazlar..

Birde buyuk olacaklar lafta buyukler birakin gencler kendileri gitsin secsin siz mi oturacaksiniz hergun siz mi goreceksiniz o mobilyalari anne baba olarak gencler calismiyorsa koy cebine parayi gitsin tadini cikara cikara gezip begenip secsinler okadar cok sinir oluyorum ki ben asla cocugumu uzmucem evlenirken benim de cok sey burnumdan geldi istedigim seyleri aldim ama pek guzellikle olmadi

O kırılır bu kırılır diye düşünmeyin, alın nişanlınızı değiştirin.
Nişanlınızda daha şimdiden ailemden korkuyorum diye eşya değiştiremeyecekse, onla da işiniz var.
Hep onların istedikleri olsun diye bırakırsanız, bir daha da hiçbirşeyde sizin isteğiniz olmaz.
Bu sizin hakkınız zaten, karşı tarafın kırılacağı bir durumda yok.

kesinlikle bunu yapıcam hiçbiri olmazsada koltukları kesin değiştiricem.. gercekten körmüşüm ben aslında bir cok seyde böyle ypmıslar görmemişim.. Tabiri caizse bu olayla beraber maymun gözünü açtı...

Valla büyük konuimayım ama ben kendi evime eşya almaya gitsem asla sevgilimden başkasını götürmem. Çünkü herkesin zevki farklı. Hele hele aramızada en az 20-25 yaş olan birisini asla. Keşke sen de saedec nişanlımnla gitseydin.

canım bikere böle alışverişlere okadar kalabalık gitmiyceksin....benim annem böledir maalesef kayınvalidem hiç karışmaz....hatta annemle ablam tül almaya gitti geçen hafta ablamın burnundan gelmiş tövbe dedi artıkenişte olcak beyde pek bir yalakadır ısrar eder götürür annemi arkasındanda ablama ne çok karışıyo derbiz sadece kayınvalidemi götürmüştük bildiğimiz markaların hiçbirini beğenmeyip maskoya özel tasarıma götürmüştüm onlarıkadıncağız ağzını açıp çok pahalı bile dememiştir ALLAH var ama gel görki o dönemler bi huyu vardı oğlum bu nasıl oğlum bu nasıl ben çileden çıkmıştım tabi oğluşuda bana bu nasıl öle kulaktan kulağa istediğim herşey alınmıştı bence gidin nişanlınla değiştir sonradan içimize sinmedi dersiniz....biz eşimle herşeyi beyaz aldık mobilya koltuk hepsini annem bi trip atmıştıki sormaneden beyaz aldın nasıl temizliyceksin diye....ben yatak odası bile almadım ve 9 binlik yatak odasını aldı kaynanam bişey demedi annem beyaz diye trip attı ne kaynana olur düşün artık benim anam canım anam

Son düzenleme:

Keske nisanlinla beraber gidip baksaydınız.mobilya bakmaya sülaleden gitmenin gereği yok bence.iste öyle olur her ağızdan bir laf.ama artık alışsın eşyaları yapacak birşeyi yok.bir süre kullanırsın çalışıyorsan sonra değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…