Daha tanışmadan görümcemin arkamdan dediği:(

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba :(

Son düzenleme:
Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya :KK43:
Ooo fitne fucur bir sevgili 😂derhal bosan ay pardon ayril. Gorumce deyince evli sandim 🤔

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya :KK43:
Kaşlarından gelin beğenmemek kaçıncı level ya. Ayrıca bu lafı koştur koştur getiren sevgiliniz de çok masum değil

Bize geldi ailemle tanıştı bende şimdi onlara gidicem ama ablasıni görmek istemiyorum
Bence sen once sevgiline kiz gelip sana bunu soyledigi icin.
Neden gorusmek istemiyorsun belki canli kanli halini cok begenecek.
Ya ayrica begenmese ne yani kendine guven biraz.

Kendinizi durduk yere doldurmayın. Sevgilinizin yaptığı da ayrı hata. Ablası dese bile onun size bunu dememesi lazımdı. Hiç hoş değil. Begenmemiş olabilir kaşlarınızı sizi begenen kardeşi neyi takıyorsunuz.

Yine asıl sorun yerine yan soruna odaklanmılmış. Görümcenin bunu demesi yan sorun, yani fotoğraftan soğuk bulmuş sevmemiştir ama tanışınca sever bu önemli değil.
Önemli olan sevgilin, yemeyip içmeyip sana mı yetiştirdi? Yarın sen görümcen, kayınvaldien hakkında birşey dediğinde gidip onlara mı yetiştirecek? Yetiştirir çünkü adam bildiğin mikser, çırpıcı.

Yine asıl sorun yerine yan soruna odaklanmılmış. Görümcenin bunu demesi yan sorun, yani fotoğraftan soğuk bulmuş sevmemiştir ama tanışınca sever bu önemli değil.
Önemli olan sevgilin, yemeyip içmeyip sana mı yetiştirdi? Yarın sen görümcen, kayınvaldien hakkında birşey dediğinde gidip onlara mı yetiştirecek? Yetiştirir çünkü adam bildiğin mikser, çırpıcı.
Mikser deyince aklima bir hikaye geldi orada gorumce icin "arada gelir ortaligi karistirir gider" denirdi sevgili gorumceden daha görümce🤣🤣🤣

Back
X