Daha tanışmadan görümcemin arkamdan dediği:(

Daha şimdiden kaştan gözden beğenmemeli, laf taşımalı konu açıyorsanız, işler ilerleyip üst levellere geçerseniz daha çoook konu açarsınız burada.

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya :KK43:
Vayy kaştan karakter analizi😂
Ama konu bu değil bunu sana yetiştiren sevgilin, yarın evlenirsen her gün buraya konu açarsın, eşim herşeyi gidip ailesine anlatıyor diye😂

Ayy erkek arkadaşınız gerçekten size ablam sana ısınamamış kaşından dolayı mı dedi 😂😂

Abla ısınamayınca noluyormuş mesela?
Abla resmen gözünün üstünde kaşın var demiş
Ki sevmek ısınmak zorunda değil
Minimum ilişki seviyesi tutturabilse yeter zaten

Ama sevgiliniz fena bi tip gerçekten
Ortalığı birbirine katar sonra geçer kenardan izler

kardeş abladan beter. abla patavatsız böyle bir cümle kuruyor kardeş daha patavatsız gidip kız arkadaşina söylüyor.

Görümcen tamam arkadan konuşmuş etmiş ama sevgiliniz burda yuzde 98 hatalı bir ergen...bak sana bu fragman üzerine bir kaç senaryo söyleyim....sen özenir bezenirsin yemekler hazırlarsin gorumcenle ve kv ile güzel bir gün geçirirsin ardından eşin gorumcenle dışardan telefondan konuşur işte nasil geçti diye sorar görümcen de kardeşi sonuçta öylesine ( aslında herşeyi beğendiği halde ) kardeşine gıcıklık olsun diye tuuzu fazlaydı der... Senin koca koştur koştur sana bunu yetiştirir...sende bir daha ağırlamak istemezsin ... görümcen ile aran açılır kv ilede...senin koca ilerde çoğu erkeğin olduğu gibi ablamı ağırlayacaksin ona iyi davranacaksın diye dırdır eder halbuki aranızı bozan yine senin kocadir ...iyyy en berbat koca şekli hzuur felan bırakmaz insanda

Arkanıza bakmadan uzaklaşın böyle bir adamdan benim eski, eşimde ailesinin benim hakkımda kötü, konuştuklarını gelip bana anlatırdı salak kafam o zamandan çözemedim nasıl bir karekterde olduğunu çok pişmanım.

Nerden buldunuz bu boşboğaz daha olgunlaşmamış adamı?Çok üzer sizi ilerde

İşin var bu adamla. Ailesi ile aranı kendi eliyle açacak, tepki verirsen suçlu sen olacaksın.

Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini

Ben de oyle cok konusurdum kiz kardesimin sevgilisi olunca geyik olsun diye. Sacma sapan tanimadigin kisinin arkasindan hic mi konusmadin eglencesine? Bu demek degil ki sizi sevmiyor. Erkek arkadasina takiliyordur o siz ayrilirsiniz diye. Evlenmesini istemez tabi. kimse kardesinin evlenmesini istemez, eger bekarsa. Ben de istememistim. Ama bunun lafini size iletmesi korkunc bir hata. Hic begenmedim es adayinizi.

görümcedir bu herşeyi diyebilir. sorun sizin sevgilinizde. laf yetiştiren dedikoducu karılar gibi çok itici

bence sizde ön yargı oluşmaması için her şeyi taşımaması gerekir. Bende erkek kardeşim kız gösterdiğinde bazen öyle böyle diyebilirim ama bunu kıza söylemez. O hem sizi yanlış yapıyor hem kardeşine.

Bana da yazdiklarinizin içinde en garip gelen bunu sevgilinizin gelip size yetiştirmesi oldu..Ne tuhaf ya ..İnsan sevmediği insana yapar bunu ,uzulsun ,içine dert olsun diye ..Bence siz mustakbel görümcenizi değil de müstakbel kocanizi tartın ..

Back
X