Daha tanışmadan görümcemin arkamdan dediği:(

Niye hoşuma gitsin iyi misiniz ya:)
Ben iyiyim ama bence siz değilsiniz.Buradaki sorun yada evlendiğinizde sorun çıkarabilecek tek şey sevgilinizin bu şekilde size laf taşıması.Bence onun bu davranışını sorgulayın.Kardeşler arasında bu tarz yorum yapmalar olabilir bu neden sizin kulağınıza geliyor?Sevgiliniz evlenilecek olgunlukta değil kesin ve net.

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba :KK43:
Hahaha ya hic güleceğim yoktu kasları mi beğenmemiş sımdı tuhh 😂

Baska kusur bulamamis da kaş demis resmen ya :)) kiskanc. Ayrica ince kaşa bayilirim ince kaş modasina noldu allahaskina ya kapıcı kasları moda oldu kalin kalin.
Ne kapicisi bütün kızlar kamyoncu Osman abi gibi geziyor masallah tarayacaklar yakında 🙃

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba :KK43:
1. Henüz görümceniz değil.
2. Erkek arkadaşınızın ağzı ne kadar gevşekmiş. Ablasının her lafını beynine ses kaydı günü kodlayıp size getirmesi ne kötü. Siz evlenince sizin dedikodunuzu yapar ikisi benden demesi. Çünkü böyle erkekler buna müsait oluyor.

Aman oda birsey mi ben sisman olduğum için eşimde cıtır olduğu icin kimse bizi yakıştırmazdı ve kac kisi bu yüzden onu vazgeçirmeye calıştı :27: benim hiçde umrumda olmadı önce kendilerine baksınlar ha bide şimdi dönüp bana bidaha baksınlar :70:

Back
X