Daha tanışmadan görümcemin arkamdan dediği:(

Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini
Daha söz nişan bile yokken çok fazla yüzgöz olunmamış mı? İnşallah ayrılırsınız, yoksa bu hikayede yanan siz olacaksınız.

bu erkekler tam bir koca kafalı ya.. bile isteye gelip her şeyi yetiştirerek kendine kötülük yapıyor haberi yok.
yorumları okumadım ama 18 yaşında filan herhalde, başka türlüsü kabul edilebilir değil çünkü
sizde önyargılı davranmayın, bazı şeyler öylesine söylenir fakat sevgilinizi düşünün bir oturup tartın. sizin söylediğiniz bir şeyi de gidip ailesine söyleyebilir al sana kavga sebebi. sonra da gelip ailemle iyi anlaşacaksın der :KK35:

Arkadaşlar, sevgilinizin gelip bunu size yetiştirmesiyle ilgili sorunu yeterince anlatmışlar da ben en çok daha ortada söz nişan evlilik yokken o kişiye görümcem diyerek konu açmanıza şaşırdım. Her ne kadar tanışmak istemeseniz de epey sahiplenmişsiniz aslında görümce adayını.

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba :KK43:
Bence sevgilinde kusur bul sen ablasının söylediğini sana yetiştiren kadar senin soylediklerinden kimbilir neler söyledi aileisne😁

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi Şimdiden önyargı oldu bende kadına karşı zaten biz sevgiliykende sürekli ayrılacak siniz falan diyordu bize geldi tanışmaya erkek arkadaşım o zamanda erken acele ediyorsun demiş istemiyor evlenmesini sanırım evlendigimiz de bana sorun yaratır mı acaba :KK43:
Eşimin ablası da koca g.tlü demiş biz ilk tanıştığımızda ablasıyla. Sizinki gibi densiz biri. Bizim sözümüzde görümcem anneme kardeşim çalışmayı sevmez, hiç işe gitmez, ev bakamaz sorumluluk almayı sevmez demiş 😃 annem de acaba evlendirmesek mi napsak demiş benimle konuştu. Ortalık karıştıran fesat fitnecinin teki. Eşimin evlenmesini istememiş. Annesine babasına baksın mış. 9 yıllık evlşyim ve 7 yıldır görümcem ile görüşmüyoruz. Sonunuz böyle olabilir aman dikkat 🤗

Dedıkoducu bir sevgili .Yok olmamış .Yenisini bul .İnsan abladının dedıgını soyler mı hiç .Şaka gıbı .

Kavga ettik zaten ben dayanamadım ablasının ettiği ayıba çok kırıldığımi daha beni tanımadan böyle bir şey demesinin ne kadar ayıp olduğunu söyledim

Sevgilinin gelip bunları sana anlatması hoşuna gitti ama dimi?

Sorun yaratmayan görümce bir elin parmağı kadardır zaten. Takılma. Ama sevgilinin bunları sana yetiştirmesi çok ciddi sorun. Arada arabuluculuk yapacagına daha çok kızıştırma çabasını anlamadım hoşlanmadım

Kavga ettik zaten ben dayanamadım ablasının ettiği ayıba çok kırıldığımi daha beni tanımadan böyle bir şey demesinin ne kadar ayıp olduğunu söyledim

al bunları da gitsin ablasına anlatsın. Hala yanlış yerden giriyorsun. Ablan belki tam olarak öyle demek istedi sen yanlış anladın ayrıca tanışınca ısınırız ama senin yaptığın ayıbı ne yapacağız ben orda kaldım diyecektin.

Back
X