- 24 Ekim 2019
- 8.045
- 49.073
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşında koca adam ablasının laflarını size taşıyorsa, sizin laflarınızı da ablasına taşır, laf taşımanın cinsiyeti olmaz kadın da olsa erkek de olsa yaptığı çok ayıp ama erkek de daha kötü bence.Ben 27 o ,28
Bence sen görümce adayını boşver o sevgili olan şahsı tekrar gözden geçir. Kavgada söylenecek lafı gelmiş sana yetiştirmiş. Amacı ne acaba?Evet ablasının arkadaşılarina göstermiş beni onlarda ne güzel kız niye kusur buluyorsun demişler bunu anlatırken söyledi
Konu sahibinde bir sorun yok bence. Kim olsa bozulur böyle bir şeye.Hikayede normal biri yok
* Kaş ile gelin beğenmeyen görümce
*Yumurtlamayı seven sevgili
*Tek olumsuz cümleden suratını görmek istemiyorum diyen siz![]()
Sevgilinize inş. böyle bi tepki vermişsinizdir:
Onu da gider ablasına yetiştirir hemen.
"Sevgilim senin yüzünü bile görmek istemiyormuş. Ha bu arada sana gt dedi."
Ablası patavatsız sevgilin dedikoducuSevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya![]()
Bozulur ama yüzünü görmek istemiyorum biraz büyük bi cümle. Daha en başta kendine böyle şeyleri dert ederse mutsuz olur. Çok fazla ciddiye almamak lazım herkesin her dediğini:)Konu sahibinde bir sorun yok bence. Kim olsa bozulur böyle bir şeye.
o kadar güldüm ki görümce yılan ama ben de ince kaşlı kadınlardan negatif elektrik alırımSevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya![]()
Peki sana bunu tasıyan kişi ile ilgili soru işaretlerini dikkate al desek?Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya![]()
Daha ciddi bir sorunun var hadi ablasın böyle demiş sevgilin niye sana yetiştiriyor hemen ?Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya![]()