Daha tanışmadan görümcemin arkamdan dediği:(

Sevgiliniz, ablası ile aranızın kötü olmasını önemsemeyecek demekki.
Daha şimdiden kendisi bozmuş çünkü
Bunu başına kakın.
Ciddi bir problem bu bence.
Ağzı gevşek erkek, dahası politika yönetimi yok, sıfır berbat, bu adam olmamış henüz ham. :sinirli:

Söylese bile söylenmeyecek bişey yani. Herkes tanımadan bi yorum yapar zaten kim olsa yapar bence. Sorun sevgilinizin yetiştirmesi

Size anında bunu yetiştiren sevgilinizin iyi bir sevgili olduğundan emin misiniz?

Evet ablasının arkadaşılarina göstermiş beni onlarda ne güzel kız niye kusur buluyorsun demişler bunu anlatırken söyledi
Bence sen görümce adayını boşver o sevgili olan şahsı tekrar gözden geçir. Kavgada söylenecek lafı gelmiş sana yetiştirmiş. Amacı ne acaba?

Bunu sevgilinizin size kelime kelime iletmesi çok tuhaf..
İlla ki söyleyecekse bari daha yumuşak cümleler ile aktarsaymış.

Onu da gider ablasına yetiştirir hemen.
"Sevgilim senin yüzünü bile görmek istemiyormuş. Ha bu arada sana gt dedi."

Elbette. Sonra ablası bi şeyler der, onu da getirir, tanışma günü uzaktan pis pis bakışılır, hatta kimsenin görmediği bir an şu hareketi yaparlar:

Hayatım çok sakin Çilek, püff..

Konu sahibinde bir sorun yok bence. Kim olsa bozulur böyle bir şeye.
Bozulur ama yüzünü görmek istemiyorum biraz büyük bi cümle. Daha en başta kendine böyle şeyleri dert ederse mutsuz olur. Çok fazla ciddiye almamak lazım herkesin her dediğini:)

Bunu sevgilin mi soyledi sana ? Ben böyle sevdim diyememis mi ayrıca demek ki sadece dış görünüş önemli onun için..
Gıcık 😑

Tanımadan yorum yapan görümceden de koşup yetiştiren sevgiliden de bir cacık olmaz.

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya :KK43:
o kadar güldüm ki görümce yılan ama ben de ince kaşlı kadınlardan negatif elektrik alırım 😬

Sevgilim beni ablasına göstermiş ablası benim için kaşları çok kötü ince beğenmedim ısınamadım demiş şimdiden böyle demesi hiç hoşuma gitmedi daha kendisi ile tanısacagiz ama yüzünü görmek istemiyorum ya :KK43:
Peki sana bunu tasıyan kişi ile ilgili soru işaretlerini dikkate al desek?

Daha ciddi bir sorunun var hadi ablasın böyle demiş sevgilin niye sana yetiştiriyor hemen ?

Back
X