Daha yeni evliyim?...

Benim eşim de böyle yazsa ben de incinirdim. Güzel değil demek kötü olmuş. Ama bunu düşünüp durma. Yoksa mutsuz olursun. Atmaya çalış kafandan.

Çok güzel boylu poslu değil. Çok güzel ama boylu poslu değil anladım. Bence adamın günahını alma hiçbir erkek gözüne hitap etmeyen biriyle evlenmez.

Ama benden önceki kız arkadaşı fiziksel olarak benden çok daha aşağıda ve bunu kendisi ve çevresi de dile getiriyor
Şu mesajdan sonra eşinizde değil ama sizde aşırı bir güzellik takıntısı olduğunu düşündüm

Ama neden çok güzel boylu poslu değil ama iyi biri desin ki...
Ya bizim toplumumuzda güzellik genelde boy ile doğru orantılı kabul edilir.

Boy demek güzel demektir ya. Insanlar genelde boylu poslu kız güzeldir şeklinde bakar.

Mesela bir benzeri de etli butlu olmaktır. Etli butlu isen güzelsindir. Bu bir algıdir.

Genelde eski insanlar böyle düşünür.

Bence eşin amcasını başından atmaya çalışmış. Uğraşmak istememiş. Hani o şekil konuşarak ısrar kapısını kapatmak istemiş.

Eşin illaki seni güzel buluyor. Yoksa zorla evlenmedi ya seninle.

Bi de böyle şeyler sevgi olunca önemli olmuyor.

Sonuçta yolda izde tv de ve her yerde senden güzel kızlar var. Ama kocan onları değil seni seviyor

Ya da senin kocam kıvanç tatlıtuğ değil ama sen eşini seviyorsun.

Yani demem o ki güzel olan sevilmez.

Sevilen kişi bize güzel gelir.

Ben olsam pek takılmazdım bu güzellik mevzuna kimse dünya güzeli degil kimse de dünya güzeliyle birlikte degil sevmeye basladıktan sonra seven icin sevdiginden baska güzel kalmıyor zaten. Kompleks yapmayın bosuna bence özgüvenli olun

Ama neden çok güzel boylu poslu değil ama iyi biri desin ki...
Bence çok nasiplisiniz. Neden derseniz? Siz dünyanın en güzel insanı olsanız dahi sizin guzelliginden bahsetmesi absürt olurdu. Güzellik ne ki kardeşim. Et parçası işte bir alerji kapsa hoop gidecek bir şey. Biraz kilo alsan catlayacak, biraz kendini salsan selülit olacak bla bla bla. Ama eşiniz sizin kisiliginizden iyiliginizden bahsetmiş var mı yahu daha ötesi. Bence eşiniz teşekkürü hak etmiş. Böyle düşünen bir insan. Ayrıca sizi beğenmezse sizinle evlenir miydi yahuu :)) Ömür boyu mutluluklar dilerim. Umarım en üzüldüğünüz şey bu olarak kalsın. İyi geceler

ben olsam mutlu olurdum kaşım gözüm için sevmemis diye
siz guzel oldugunuzu biliyorsaniz sıkıntı yok

Evet o da bu şekilde açıklama yapıyor.Çok. Güzel birini buldum mu deseydim diyor.ama oyle demesine de gerek yoktu.
Amca görüştüğüm biri var diyebilirdi

Belki daha öncesinde eşinize senin yanına boylu poslu bir kız yakışır dediler o da buna istinaden mesajda uzun boylu olmadığınızı belirtti? Uzun boylu olunca güzel olunmuyor ki ayrıca. Güzellik çok başka bişi yani 1.60 taş gibi hatunlar var

Bu durumda bozulma hakkı olan tek kişi eşin, 30 yaşında kadın kocasının telefonunu kurcalamamalı, kurcalayınca da onore olacağı güzel bi cümle yüzünden olay çıkarmamalı. Çirkin, elimde başkası yok mecburen onunla görüşeyim dememiş, amcasının bulduğu tiple seni aynı anda idare etmemiş, hem angelina jolie değiliz ortalama kadınların sonuçta.
Ufak naz niyazla geçiştirilip bundan sonra daha dikkat etmesini sağlayacağınız bir durumu krize dönüştürmek evlilikler için çok yanlış stratejiler. 30 olgun bi yaş olmalı

Evet haklısınız...Ama elimde değil...iyi bir insan olduğum için beni begenmeden evlendiği düşüncesi aklımdan cikmiuor malesef

Boşuna kendini üzüp paraliyorsun. Kırılacak bir durum yok bunda. Esin seni guzel bulmasa evlenmez evlendiginde de sevgisini gosterip senin icin huylarını duzeltmeye çalışmazdı. Erkekler bazen düşünmeden öylesine konuştukları cok olur. O an icin amcasına farkli bir mesaj vermeye çalışmış ta olabilir veya basha şeyler. Seni guzel bulmadığı falan yok yani. Boşuna guzel günlerini heba etme. Böyle böyle araniza soğukluk girer o yengesine de gün doğar yengeden uzak dur mutluluğuna gölge düşürme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…