Daha yeni evliyim?...

Belki buldukları kız için çok güzel,boylu poslu dedilerse eşinizde öyle yazma gereği hissetmiştir

Unutun gitsin.
Size sevgisini hissettiriyormuş sıkıntı Yok.
Erkekler bazen böyle düşüncesiz gereksiz aytıntılar verebiliyorlar.
Örnek; 10 senelik evliyiz, öğlen oğluma Doğum günü yaptık, akşam yemek yerken eşim annesiyle konuşurken, “biz de öğlenden kalan şeyleri yiyiyoruz” gibi bir cümleyle beni sinir etti :)

☺Bilmiyorum belki daha yeni evli olduğum için bukadar etkilendim...Onu çok seviyorum ve onun gözünde güzel olmak istiyorum...

Benim eşimde benden uzundur Yen’i yakınlaşma zamanlarında kafana takılan var mı diye mesaj atmıştı.Yok ya senin demiştim
Ben hep boyuma uygun birileri olur diye düşünürdüm öyle bi takıntım vardı ama seni tanıdıkça geçti bu düşüncem yolda yürürken vitrin camlarından baktım istemsizce fln demişti.Bende bozuldum haliyle gözler fln doldu.olan bu değiştiremem kusura bakma demiştim
Şimdi ben onla dalga geçiyorum ailenizin boy standardını aşa çekmeye geldim diye boya moya takılma yani

Amcasına olabilecek bir tanım yapmış bence
Çokta üzülmeyin. Sizi beğenmese evlenmezdi

Bence amcasının bulduğu kız çok güzelse ona istinaden demiştir yada aileye karşı beklentiyi düşük tutmak istemiştir (bahane vermesinler diye tam anlatabildimmi bilmiyorum ama hani bizde yaparız ya bi elbise aldığımızda filan arkadaşımızın gerçek düşüncesini duymak için öle çok güzel değil ama ben sevdim diye o şekil bişi düşündüm ben )
erkekler fiziken beğenmedikleri kadınla kesinlikle evlenmezler emin ol çünkü işin ucunda cinsellik var öncelikleri hep odur içini rahat tut ve evliliğinin en güzel günlerini zehir etme

Ailesi de benim boylarımdaeşim de aşırı uzun değil 1.77 boyunda

Evet esim birde bu anlamda çok seçici biri.o.yüzden de zaten 40 yaşına kadar evlenmemış..

Ya su kocanizin telefonunu karıştırmayın diyenler ne kokluyor camasir suyumu? Tabikide esimin telefonuna bakicam,istedigim zaman istedigimi yaparim kârı koca arasında ozel gizli sakli olmaz. Onun özeliymiş mis mis.! Onun ozeli benim..

Ayrica canim takilma bence,benim esimde benle cok ugrasir . Mesela sey der nişanlaanmadan önce cirkindin evlenince guzellestin der ki bu beni sinir etmek icin dile getirir, dalgaya vurur bende ona boyle benzetmeler yaparim güler geçeriz. Simdi amcasiyla sidik yarisinami girsin benim nisanlim guzel vs diye.

Fakat direk ciddi dusundugum biri var diyebilirdi tabi. Guzel degil boylu poslu degil diye aciklama yapması gerekmezdi amq art niyet görmemiş. Takilma bence. Erkekler begenmedigi kisiyi guzel bulmadığı kiisyi yaninda tasimaz.

İşin garip yani ailesi ve çevresi beni ciddi anlamda beni çok beğeniyor ve bunu onun yanında dile getiriyor.Ayrica beni çok güzel bulmayan eşim sosyal medyada onsuz fotograf koymami bile istemiyor.Bazen kendi fotoğrami profil yapıyorum.Telimden kendi girip ikimizin olduğu bir fotoğrafı yapıyor.Begenmese böyle saçma kıskançliklari olur mu ki...

Belkide baskasinin seni begenmesini istemiyordur. Erkekler eslerinden söyle guzel,boyle alımlı diye bahsetmeyi sevmez cunku

Eşin gayet boy pos anlamında güzel bulmuyormuş ki böyle söylemiş. Bende 160 boyundayım ama nişanlım 190 yani uzun ama kendisi bir kere bile ne bana ne başkasına kısa ama iyi biri demedi. Amcasına bir şey demesi gerekiyorsa benim sevdiğim evlenmeyi istediğim biri var diyebilirdi çok güzel olmasa da iyi biri var dememeliydi demek ki gerçek düşüncesi bu şekildeymiş

Eşim güzel bulmadığı biriyle evlenecek biri de değil aşırı seçici biri.

Eşim güzel bulmadığı biriyle evlenecek biri de değil aşırı seçici biri.
BUNDAN okadar eminseniz sıkıntı yapacağınız bir durum yok aslında ortada.
Amcasına belkide güzelliğinizi önce çıkartacak bişey söylemek istemedi.
Bu yüzden de sonrasında toparlayamadı.
Sadece söylemek için söylenmiş gibi...

Çok sevdiğim bir karikatür var, görseli bulamadım ama dayanamıycam betimleyeceğim :
Dış görünüşü hafif tombulca olan kadın kocasına kete yaparken, pc başında kocasının p*rno izlediğini görür.
Kendisini beğenmediğini düşünerek tıpkı izlediği p*orna karakteri kadın gibi dış görünüşe bürünür. Bu sefer de pc başındaki eşi, kete yapan kadını izlemektedir..
Yani; erkeklere kendimizi fiziksel olarak beğendirmek çok zor. Sizi güzel bulmadığı anlamına geliyor demiyorum asla. Ama dünya güzeli de olsak illa ki dahasını isteyecekler bu bir gerçek. Bu yüzden evliliğinizi yıpratmayın nitekim sizi sevdiği için evlenmiş, bunu düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…