Daha yeni evliyim?...

O kadar haklısınız ki ama kafamdan çıkarıp atamıyorum malesef

Çok kafana takma ama eşin ağır sacmalamis..
İlla ki dış görünüşün hakkında olumlu yada olumsuz ayrıntı mi vermesi gerekiyordu...
Bende eşimle nişanlanırken, eşim 130 kiloydu, babama anlatırken baba pırlanta gibi bir insan ama kilolu demedim, ha tam tersi olsa da kaslı diye ayrıntı vermezdim.
Biraz gereksinimleri olmuş, ama boşver..
Takmamaya çalış..

Yani şu gerçeği kabul edip devam etmelisin..
Eşin boylu poslu hatunlardan hoşlanıp öyle biriyle evlenmeyi hayal etmiş ve seni fizik olarak çok çok beğenmese de hayallerindeki gibi olmasan da manevi kriterlerine uyduğun için, iyi kızın bir de boylusunu nerden bulacağım dediği için evlenmiş..

Yolda plajda boylı poslu güzellere de bakar artık uzaktan yapacak bişi yok

Cok abarttiniz bence. Insan tamamen de begenmedigi biriyle evlenmez ve yatmaz ustelik kendisinden genc birini bulmus kacirmamis adam kadin guzel ve bakimliymis sirf egosundan pek guzel bisii degil demis bile olabilir. Biz ayrilinca zaten yakisikli degildi demiyor muyuz?

Adam ayrılmamış neden ego yapsın...Direkt düşüncesini söylemiş işte en yalın haliyle..
Adamın zevki de poy posmuş...Herkes poylu posşu olmal zorunda da değil...
Ben olsam benim de hayalimde şöyle biri vardı ama sen iyi biriydin derim...

Bakın erkek lugatında "iyi bi kız" demek güzel değil ama ben bunla evlenebilirim, idare edebileceğim bi kız demektir...

Erkekler bizden ters orantida dusunuyor. Bizimle birlikte iken de ego yapar tam yapar arti olabilir dedim kesinlik belirtmiyorum siz daha cok kadini uzmek icin yazmissiniz artik uzun kadinlara bakar durur ne demek allasen.

Daha nisanlasnamissiniz , sonradan düşünceleri ve duyguları daha da netlesmistir.

Size karşı bu kadar iyiyken boş yere uzatıp bozmayın aranizi , değmez .

Ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama
Sen diyorsun ki boyum 1.60 yüzüm güzel fiziğim güzel
Eşin demişki çok güzel boylu poslu değil
Acaba görüştüğü başka biri mi vardı o ara

Bu yine iyi. Benim ki daha sevgiliyken (17 yaşındaydım) beni ortaprdiye götürmüştü boyun uzar belki diye. çok alımlı güzel kızsın bi 5-10 cm daha uzasan afet olursun demişti. Hem kırılmış hem gülmüştüm. Amaan boşver. Şimdi yıllar geçti evliyim ve mutluyum. Kendini beğeniyorsan problem yok. Ayrıca o eskiden onu düşünmüştür belki nişanlıyken ama evlenip iç güzelliklerini farkedince boyu çok takmaz erkekler. Boşveer yeni evliliğin tadını çıkar.

Bu bana da mantikli geldi.

Egosundan demis de olabilir.

Bence kafaya takacak bir şey yok,kötü bir şey söylememiş.Boyunuz uzun değilse ne desin adam o an,öyle demiş belki olumsuz görünüyor ama eşiniz sizi hiç beğenmese niye evlensin ? Birine cinsel ilgi duymadan sadece kalbi için sevip evlenemezsiniz bence,onun adı arkadaşlık olur,o insanı elbet beğenirsiniz evlilik gibi bir karar aldığınıza göre.

merhaba guzel kiz; Ben derim ki hiç büyütme unut gitsin. Zaten bu konuyu büyütmek sadece mutsuzluk getirir. Mutlu olmaya bakın insanlar neler yaşıyor da seninki bunun yanında çok küçük kabul et. Evet kalbinin kırıklığını çok iyi anlıyorum. Ama şu bir gerçektir ki herkes çok güzel değildir güzelliğe takılı kalma. Özgüveni yerlerde gibi davranma. keske eşine mesajlarını okuduğundan bahsetmeden buraya yazsaydin. O zaman sakin eşine mesajlarını okuduğunu söyleme ve bir daha bunu yapma derdim. Evli olmak demek karşındakini satın almak demek değildir her iki taraf için. Telefon karıştırmak tüm erkeklerin nefret ettikleri bir eylemdir. Ağır olmalısın bir söze takılma güzellik ınan ki çok önemli bir şey değil. Kurdugun cümlelerin, insanlara yaklaşımın, hayata bakisin ve dusuncelerindir seni guzel kilan. Ömrü hayatımda bir kere bile güzelim veya çirkinim düşüncesini tasimadim. Hep dedim ki kendime güzel olma güzel insan ol. Işte o zaman güzelliğine söylenen hiç bir cümle seni acitmaz. Ayrıca herkesin güzellik anlayışı farklıdır bunu yargilayamayiz. Bir an olsun eş rolünden çık ve eşine birey olarak bak. Ve kendin açımdan da düşün sana cok yakışıklı gelen başkasına gelmeyebilir. Sen güzel bir insansın buna eminim. Haydi o güzelliğini eşine ve sevdiklerine bulastir. Mutlu et mutlu kal :)

boyunuzla alakalı sorununuz var bence
ben de eşime göre çok çok kısa boyluyum ben 1,55 o 1,80
ama burnumdan kıl aldırmam
çünkü güzel olduğumu düşünüyorum
eşim de boyu sorun etse benimle evlenmezdi heralde 1,70 bulurdu
sen de böyle düşün derim
daha yeni evlisin ilerde ufak tefek sorunlar illa ki çıkacak
bunu büyütmemeni tavsiye ederim

Sorun da su eşim fizik Dış görünüşümle ilgili tek bir çirkin yanım olsa İşte oyke bi şeyim olsa hak vercem ama eşimin çevresi tarafından da beğenilen sürekli iltifat edilen biriyim.Eşim amcasının kızına benden bahsetmiş fotolarimi atmış ve çok teşekkür ederim o kadar haklısınız ki...Ama evlilik de esin gonle hitap ettiği kadar göze de hitap etmesi gerekmez mi?.herkes çirkin desin umrumda olmazdi ben onun gözünde dünya güzeli olmaliydim...

Büyütülecek bir konu değil bence, hele tel karıştırmanın yanında lafı bile edilmez.

Eğer en ufak şeyi böyle büyütürseniz huzurunuz kalmaz. Adam sizi sevmiş, beğenmiş ve evlenmiş. Sevgisini hareketleri ile hissediyor musunuz? Tamam o zaman uzatmaya, ergen triplerine gerek yok.

Mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…