Ee size saygısı yok ne diye bu adamın kahrını çekip duruyorsunuz.Merhabalar beni hatırlayanlar vardır belki eşim bana hakaret etti diye konu açmıştım . O….u demişti. Daha öncedende kavgalarımız çoktu benim çabamla beş yıl dolmuştu evlilikte .her defasında en küçük problemde boşanmak istiyorum diyen bir adam vardı karşımda . En son bu çocuğu boşanmamak için yaptın dedi. Çocuğu hiç kabullenmedi maddi olarak hiç arkasında olmadı hep ben karşıladım yükünü . Sadece sevgimi gösteriyorum dedi çekildi kenara.çok cimrilikleri ile mahvetti beni. En son arabam arızalandı yüksek miktar ödeme yaptım çocuğun kreşini ödeyemedim bana mı güvendin de yaptın çocuğu dedi.en son gidin bu evden dedi ben de asla gitmem dedim sen git dedim faturaları nasıl ödeyeceksin dedi ben de o mu derdin dedim kapattırırım dedi.sanki evde düşmanı kalıyor evde çocuğu ve ben . Eve de şerh koydurdum güvenin yokmuş bana dedi ben de aynen öyle beş yıldır bıktım baskından dedim boşanalım deyip güven vermeyen sensin dedim yeni bi hayat beni bekliyor içimde korkular evhamlar ailemin bile o iyi insandı demesi herkesin beni manipüle edip kendimi suçlandırması
ailem yok gölgesi yeter koca kocadır diyor o kapıyı kapattığımda yaşadıklarımı bir ben bilirim dedim5 yılınızı mahvetmişsiniz göz göre,geri kalanını mahvetmeyin derim çünkü artık sadece kendinizinkini değil çocuğunuzunkini de b@k edersiniz. Kulağınızı tıkayın söylenenlere evin içinde siz vardınız yaşadıklarınızı siz yaşadınız insanlar hep konuşur. Korkacak bir şey yok,alışılmış kötü de olsa bir düzeniniz vardı bozulacak diye tedirgin olmanız normal ama insan her şeye alışıyor. Emin olun cesaretli davranırsanız her şey çok daha güzel olacaktır
çocuk zaten hissediyor biri bunu sana kim aldı diye sorunca annem aldı diyor babam bir şey almaz diyorÇocuğunu kabullenemeyen biriyle zaten boşanılması gerek. Ama insan işin içindeyken anlamıyor durumu. Ben sana söyleyim çocuğa böyle bakan biri çocuğa bunu da hissettirir be çocuğa kapanmayacak yaralar açar. Bu mahluktan boşanarak hem çocuğunu hem kendini kurtarabilirsin.
Benim de evliliğimde hep senin paran benim param yapardı mikrop. Arkadaşlarıma bakıyorum hep biz diyorlar. Hatta kadınlar erkekse bakacak eve bize diyorlar. Kendime üzülüyorum bunları gördükçe. Tabi bunu boşanınca fark ettim ben de
evet bu da hep benim param zamanında arabam yokken onun arabasını kullansam en ufak kızmasında ver arabamı çeker alırım altından diye tehdit çocuğa annesi baksa en ufak şeyde bul bakıcı annem bakmak zorunda değil hep tehdit hepppÇocuğunu kabullenemeyen biriyle zaten boşanılması gerek. Ama insan işin içindeyken anlamıyor durumu. Ben sana söyleyim çocuğa böyle bakan biri çocuğa bunu da hissettirir be çocuğa kapanmayacak yaralar açar. Bu mahluktan boşanarak hem çocuğunu hem kendini kurtarabilirsin.
Benim de evliliğimde hep senin paran benim param yapardı mikrop. Arkadaşlarıma bakıyorum hep biz diyorlar. Hatta kadınlar erkekse bakacak eve bize diyorlar. Kendime üzülüyorum bunları gördükçe. Tabi bunu boşanınca fark ettim ben de
maddi yönden geçtim artık sadece çocuk hastalandığında bile rahat olması doktora götürmk bile polemik olması götürdük de ne oldu demesi korkunçÇok ağır laflar etmiş,kusura bakmayın ama.
Çocugunu bile kabullenmeyen bir adamdan gelecek beklentiniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?